Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΓΛΩΣΣΑ ΚΥΝΙΚΗ....

ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ  ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΙΕΡΟΔΟΥΛΟ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ



ΤΟ ΠΟΥΤ...ΚΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ

Οι πρόσφατες ειδήσεις από Ρωσία μεριά ήταν ιδιαίτερα δυσάρεστες για τον περιούσιο ελληνικό λαό. Αυτό δεν χωνεύεται με τίποτα, σκέφτηκε (;) σε γενικές γραμμές ο πολυμήχανος απόγονος του Αριστοτέλη και ένθερμος ψηφοφόρος του Μπέου με το μονοψήφιο δείκτη νοημοσύνης.

Και καλά να μας πολεμάνε οι Γερμανοί, οι Αμερικάνοι, οι Εβραίοι, οι Φιλανδοί, οι Κινέζοι, οι Τούρκοι, οι Περουβιανοί, οι Αλβανοί και καμιά 173 ακόμα εθνότητες σε όλο τον πλανήτη γιατί ζηλεύουν τον παγωμένο φραπέ, τα λεπτεπίλεπτα αυθαίρετα μπροστά στην παραλία, τον Πάγκαλο και τον Κεδίκογλου, αλλά να μας γυρίσουν την πλάτη και οι… Ρώσοι, το ορθόδοξο ξανθό γένος που θα σταθεί στο πλευρό μας όταν χρειαστεί να πάρουμε την Πόλη και τα Περίχωρα Της; 

Μέχρι στιγμής ξέραμε ότι ο ελληνικός λαός έχει πάρει διαζύγιο με τη λογική. Τώρα, γίνεται πασιφανές ότι η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν έχει ιδέα ούτε από πολιτική. Μαύρα μεσάνυκτα λέμε. Δεν μπορεί να καταλάβει ότι οι χώρες δεν έχουν αισθήματα, αλλά μόνο συμφέροντα. Νομίζει ότι οι διεθνείς συμφωνίες ανάμεσα στα κράτη είναι ένας συνδυασμός από greek καμάκι της δεκαετίας του 80 και ατάκες του στυλ «φαίνεσαι ωραίος τύπος, θέλεις να κάνουμε παρέα;»

Το κερασάκι στην τούρτα, το ακλόνητο επιχείρημα που φανερώνει την ολική έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα, είναι ότι, ακόμα και σήμερα, δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι η χώρα χρεοκόπησε εδώ και 4 χρόνια. Ψηφίζουν κόμματα που λένε ότι έσωσαν τη χώρα, την ίδια ώρα που η χώρα έχει χάσει το 25% του συνολικού ΑΕΠ της. Για τέτοια φωτεινά μυαλά μιλάμε. 
Το μόνο βέβαιο είναι ότι ήρθε η ώρα που θα πληρωθεί ο λογαριασμός. Οι κάτοικοι της Ελλάδας θα πληρώσουν για όλες τις μαλακίες που κάνανε. Μία προς μία, εδώ και τώρα. 

Αναγνώριση της νεοναζιστικής κυβέρνησης της Ουκρανίας ήθελες; Πολύ ωραία, απλά βρες και λίγο χώρο στον πάτο σου για να χωρέσουνε τα φρούτα που περισσεύουν. 

Δηλώνεις περήφανο μέλος της Ευρώπης και δεν μπορείς (ούτε να διανοηθείς) να διαφοροποιήσεις τη θέση σου σε σχέση με τη Ρωσία; Έξοχα, απλά παρακάλα να μην αρχίσουν τα παιχνίδια με την ενέργεια γιατί τότε η τιμή του πετρελαίου θα φτάσει στα ουράνια.

Είναι κοινό μυστικό ότι η Ελλάδα δεν θα υπήρχε ποτέ σαν ανεξάρτητο κράτος αν δεν το θέλανε οι Ρώσοι, οι Άγγλοι και οι Γάλλοι. Αυτοί καθάρισαν την μπουγάδα στη ναυμαχία του Ναυαρίνου το 1827, όταν ο Ιμπραήμ έκανε ότι ήθελε χωρίς να συναντήσει την παραμικρή ελληνική αντίσταση. Τα πρώτα κόμματα στις εκλογές ήταν το ρωσικό, το αγγλικό και το γαλλικό. 

Επιπλέον, στη διάρκεια των δύο παγκοσμίων πολέμων η Ελλάδα ήταν δορυφόρος των μεγάλων δυτικών συμμάχων.
Από το 1947 γίνεται επισήμως ένα αμερικάνικο προτεκτοράτο που σε τακτά χρονικά διαστήματα παρακαλάει τον θείο Σαμ να της δώσει λεφτά. Οι Αμερικάνοι κάνουν κυριολεκτικά ότι θέλουν, βάζουν τις στρατιωτικές βάσεις τους όπου θέλουν, διορίζουν τις κυβερνήσεις/χούντες που θέλουν κτλ. Στις αρχές του 2000 τα πράγματα αλλάζουν οριστικά και η εγχώρια οικονομική ελίτ, με μπροστάρη τον Σημίτη, προσφέρουν τη χώρα τυλιγμένη σε συσκευασία δώρου στην Ευρωζώνη, δηλαδή την γερμανοκρατούμενη Ευρώπη. 

Έκτοτε, οτιδήποτε καινούριο θέλει να δοκιμάσει η Ευρώπη σε οικονομικό ή διπλωματικό επίπεδο, μπορεί να το τεστάρει άφοβα πάνω στην Ελλάδα. Πολιτικές ακραίας λιτότητας, κούρεμα ομολόγων, στυγνοί εκβιασμοί και φυτευτοί πρωθυπουργοί είναι μόνο η αρχή. Η Ελλάδα είναι το πιο πιστό πουτ...άκι της Δύσης. Δεν θα πει ποτέ όχι, δεν έχει τους πολιτικούς που μπορούν να πουν όχι και φυσικά δεν έχει τους πολίτες που θα αναδείξουν τους πολιτικούς που μπορούν να πουν όχι. 

Αυτό δεν περνάει απαρατήρητο από κανένα. Όσο και αν μισείς τον αντίπαλο σου έχεις κάποιον σεβασμό για αυτόν. Για τις μαριονέτες του αντιπάλου όμως δεν έχεις και δεν πρέπει να έχεις κανένα σεβασμό. Είναι γλοιώδεις, άχρηστοι και τιποτένιοι σαν τους έλληνες και τους πολιτικούς τους.

Η Ρωσία, και η κάθε Ρωσία, μπορεί να αγοράσει φρούτα από την Αφρική και κρέας από την Αργεντινή. Και μπορεί πανεύκολα να προτρέψει τους Ρώσους να κάνουν τα μπάνια τους στις πανέμορφες παραλίες της Τουρκίας. Γιατί, καλώς ή κακώς, έτσι παίζεται το παιχνίδι της πολιτικής: Με αμοιβαίες συμφωνίες, κοινά οφέλη και ανταποδοτικότητα. Το κατάλαβες απόγονε του Αριστοτέλη ή σκοπεύεις να στείλεις και τον Λιακόπουλο στη Βουλή για να σιγουρέψεις την επικράτηση των ελοχίμ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου