Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

ΕΠΙΤΕΛΕΟΥΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΟΙ ΕΝΑΝΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΗΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΔΩΣΙΛΟΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ


ΜΗΝΥΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΩΣΙΛΟΓΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ!!!





Τεράστια έκπληξη στην παγκόσμια κοινή γνώμη προκάλεσε η είδηση ότι Αργεντινή και Βενεζουέλα κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά της Ελλάδας, και συγκεκριμένα ενάντια στην ελληνική κυβέρνηση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, βασική αιτιολόγηση της πράξης αυτής αποτελούν τα δυσφημιστικά σχόλια δεκάδων βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου κατά των δύο αυτών χωρών.


Συγκεκριμένα, το κείμενο αναφέρει ότι “παρατηρώντας εδώ και δύο περίπου χρόνια τους εκπροσώπους του ελληνικού λαού να ψεύδονται διαρκώς στοχεύοντας αναίτια τους περήφανους λαούς της Αργεντινής και της Βενεζουέλας, κι έπειτα από συνεχείς διαμαρτυρίες σε διπλωματικό επίπεδο που δεν εισακούστηκαν, αναγκαστήκαμε να προχωρήσουμε στην πρωτοφανή για τα παγκόσμια δεδομένα κίνηση ούτως ώστε να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπειά μας”.

Το κείμενο της μήνυσης- διαμαρτυρίας έχει φτάσει στα χέρια της ελληνικής διπλωματικής αρχής, οι ηγέτες των δύο λατινοαμερικανικών χωρών “φέρονται απογοητευμένοι από τη στάση συγκεκριμένων εκλεγμένων Ελλήνων αξιωματούχων οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να λένε ότι δεν έχουμε καν χαρτί υγείας για να σκουπιστούμε”.

Στο συνοδευτικό αιτιολογικό κείμενο το οποίο παρατίθεται μαζί με την ίδια τη μήνυση που υπογράφουν οι Κριστίνα Φερνάντες ντε Κιρχνέρ και Νικολάς Μαδούρο, επισημαίνεται ότι 

“Σε διπλωματικό επίπεδο, έχουμε συνηθίσει να χρησιμοποιούνται οι χώρες μας από τις πολιτικές ηγεσίες και τα ελεγχόμενα από αυτές μέσα ενημέρωσης ως αντιπαραδείγματα. Κάναμε μάλιστα μεγάλη υπομονή όλα αυτά τα χρόνια, τα οποία αρνηθήκαμε να πληρώσουμε τους γύπες και τους τοκογλύφους των διεθνών αγορών ακολουθώντας ένα πρόγραμμα ενίσχυσης των διαλυμένων οικονομιών μας μετά από δεκαετίες οικονομικού και στρατιωτικού ελέγχου, υποκινούμενου από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, την Παγκόσμια Τράπεζα αλλά και τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες. Βλέποντας όμως τον ελληνικό λαό να χάνει μέσα σε τέσσερα χρόνια το ένα τρίτο του πλούτου του και κυρίως να οδηγείται στην απώλεια της ίδιας του της ελπίδας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε αυτήν τη συμβολική κίνηση, η οποία ελπίζουμε πως θα τον ξυπνήσει από τον τετραετή του λίθαργο”.
Οι ηγέτες των δύο λατινοαμερικανικών χωρών φαίνονται εξαιρετικά διαβασμένοι όσον αφορά την ελληνική ιστορία και τους απελευθερωτικούς της αγώνες. 

“Γνωρίζουμε”, γράφουν, “πως η Ελλάδα έχει μακρά παράδοση αγώνων οι οποίοι κατέληξαν σε εμφύλιες συγκρούσεις που έφεραν το διχασμό και υποθήκευσαν οικονομικά τη χώρα. Ελπίζουμε πως για ακόμη μια φορά, εμείς, ένας ‘ξένος παράγοντας’, θα σας αφυπνίσουμε από τον εφιάλτη σας και θα σας οδηγήσουμε σε έναν διαφορετικό δρόμο από εκείνον που διάλεξαν οι υπάλληλοι της τρόικας των δανειστών για εσάς. Σας καλούμε όμως να μην ξεγελαστείτε ξανά. Σκοπός της δικής μας παρέμβασης δεν είναι να σας χρεώσουμε με υπέρογκα δάνεια ούτε να σας βάλουμε να σκοτωθείτε μεταξύ σας. Το μόνο που θέλουμε είναι να διώξουμε το φόβο σας και να σας δείξουμε ότι δεν είμαστε το τέρας που σας δείχνουν κάθε μέρα στις τηλεοράσεις σας, αλλά απλοί άνθρωποι που προσπαθούν να διορθώσουν τα λάθη τους και να διδαχθούν από αυτά”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ρόιτερς, η μήνυση αναμένεται να φτάσει στα χέρια της ελληνικής κυβέρνησης, δια της διπλωματικής οδού, σε μερικές ώρες. Ήδη έχουν κινητοποιηθεί οι ελληνικές διπλωματικές αρχές στην Αργεντινή, οι οποίες -κατά τον ρεπόρτερ Φελίθ Ναβιδάδ- σχεδιάζουν να εκδώσουν καταδικαστική ανακοίνωση ενάντια στις κυβερνήσεις των δύο λατινοαμερικανικών χωρών, εφόσον πρώτα πάρουν την άδεια από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την αμερικανική πρεσβεία και τη βοηθό της γραμματέας της Άνγκελας Μέρκελ.(!!!)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

Το προτεκτοράτο και η δωσίλογη κυβέρνηση σε όλο τους το μεγαλείο! Όταν προσβάλλονται τα εθνικά θέματα δεν τους καίγεται καρφί! Όταν προσβάλλεται ο δωσιλογισμός τους έχουν τα πιό γρήγορα ανακλαστικά στον κόσμο!!!

Με νέο του τηλεγράφημα, το πρακτορείο Ρόιτερς ανέφερε ότι το αιτιολογικό κείμενο της μήνυσης καταλήγει με τα εξής λόγια: “γνωρίζουμε ότι σας είναι ιδιαιτέρως δύσκολο να διακρίνετε, σαν λαός, το ψέμα από την αλήθεια. Πιστέψτε μας. Βρεθήκαμε κι εμείς στην ίδια θέση με εσάς και το πληρώσαμε. Γι’αυτό και σας ζητούμε να κάνετε το πολύ σημαντικό πρώτο βήμα. Μην ακούτε αυτά που σας λένε οι πολιτικοί και οι μεγαλοδημοσιογράφοι. 
Κλείστε τις τηλεοράσεις. Σταματήστε να αγοράζετε τις εφημερίδες τους και να ακούτε τα ραδιόφωνά τους. Μπείτε στις ιστοσελίδες τους και βομβαρδίστε τους με ένα μήνυμά: ‘Σας καταλάβαμε. Δεν σας φοβόμαστε πια. Είμαστε ελεύθεροι'”.

10 σχόλια:

  1. skata sti kseftilismeni poutana argentini kai tous aristeristes ypostiriktes tis!!!!!!!!!!!!!!!!
    zito i ellada kai o samaras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΡΙΚΛΙΣ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. eisai prodotis aristeristis i panivlax xristianodexioulis synodoiporos kai skylaki tous,kai fainetai apo ton kolo sou.....
    den yparxoun logia gia kapoion pou vazei karota sti kolara tou san tin gabriela....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΕ ΠΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΦΟΡΜΑ, ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ; ΕΙΣΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΝΑ ΠΛΗΡΟΜΕΝΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΜΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΗ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ....
    ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ!
    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. a eisai o diaxeiristis telika?
    ok kane tote kanena sxolio gia tin karotiki aristera sou kai tous latroepoikistes epivitores sas.....

    zito o samaras kai o fileleyterismos!!!!!!!!!!!!!
    kato i alkoolohora i poutana rosia pou douleyei tous ilithious neoellines pou nomizoun oti tha tous dosei disekatomria tsampa lefta kai tin POLI sto piato, eno aytoi tha synexisoun na arazoun na pinoun frapedes, ouzakia tavernoules na trone na xezoun kai na xanatrone!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΣΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΚΡΙΚΛΙΣ;
    ΛΟΙΠΟΝ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡ ΑΠΕΙΡΑ...
    ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΨΩ ΣΕ ΚΥΡΙΑ ΑΡΘΡΑ

    http://oimos-athina.blogspot.gr/2012/10/blog-post_5.html

    http://oimos-athina.blogspot.gr/2014/06/blog-post_5859.html

    http://oimos-athina.blogspot.gr/2013/06/blog-post_662.html


    ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    http://oimos-athina.blogspot.gr/2013/09/o_1904.html

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΟ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ;
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!

    ΚΑΙ ΨΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

    http://www.kathimerini.gr/773601/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/ellhnes-kai-roymanoi-oi-pio-sklhra-ergazomenoi-sthn-ee

    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ολα αυτα ειναι αριστεριστικες και χριστιανοδεξιουλικες-αστουλικες εμπειρικες μπουρδες!
    ελαχιστοι ελληνες στον ιδιωτικο τομεα εργαζονται σκληρα, μια μικρη μειοψηφια που δεν χαρακτηριζει το συνολο.
    ας μην μιλησουμε για τις δημοσιες κουραδες.....
    ο σαμαρας και βενιζελος οσο κιαν φαινεται παραξενο δεν ειναι προδοτες αλλα η τελευταια ελπιδα σωτηριας της ελλαδας. οι μαρξιστες-αναρχοαριστεριστες (ηγεσια και οπαδοι τους περιπου 3 εκατομμυρια "ελληνες") ηταν και ειναι παντα οι προδοτες, κανενας αλλος

    και φυσικα οι μαρξιστες κατεστρεψαν απο το 74 την ελλαδα εχοντας την ΑΠΟΛΥΤΗ εξουσια ασχετως κυβερνησεων κανοντας εισοδισμο σε ολα τα κομματα.τα ξερω αυτα γιατι ημουν κα γω ενας απο αυτους.... ολοι εσεις οι ΜΗ αριστεροι δεν εχετε ιδεα τι γινεται γυρω σας και δεν ειστε μυημενοι γιατι κανεις δεν σας τα εμαθε. ουτε 100 χρυσαυγες 1000 χιτρερ και 500 σταλιν δεν μας σωζουν πλεον....

    τα ΟΧΙ θελουν μεταξαδες και οχι στρατουλι παπαδημουλι και καροτικη γκαμπριελα, οποτε δεν τα λεμε τωρα, αφου δεν τους εχουμε.....
    οι πανιβλακες χριστοανοδεξιουληδες οπως καραμαλεας εβερτ μητσοτακης μολις εβλεπαν αριστερο απο χιλιομετρα, τα εκαναν πανων τους και βαρουσαν και βαρανε προσοχες. μονο ο αδωνις και φαηλος τοολμανε ακομα και τους κλανουν καταμουτρα.
    θα μπορουσα ωρες να κανω αναλυσεις για την κοινωνικοπολιτικη και κυριως γεωστρατηγικη κατασταση στην ελλαδα με τη δικη μας διαφορετικη οπτικη,αλλα σταματαω εδω

    οσο για το πουθενα στον κοσμο που δεν γινονται αυτα παλι κανεις λαθος. παντου σε ολη τη EE γινονται και μονο στην ελλαδα δεν υπηρχε φορολογια κατοικιας, εχοντας το υψηλότερο ποσοστο ιδιοκατοικησης στον πλανητη (ισως εκτος βορειου κορεας....) τραβα να δεις τι γινεται στη γερμανια αν συμφερει να αγορασεις σπιτι ποσα πληρωνεις το μηνα εχοντας το κενο....

    τεσπα η ελλας υπερανω ολλων!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    τον μπολσεβικισμο βαθεια καταλαβε τον
    δεν θα ψοφησει μονος του
    τσακισε τον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. KΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ; ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΤΟΝ ΙΒΑΝΟΗΤΟ, ΤΟ ΚΛΕΟΣ ΤΩΝ ΒΛΑΚΩΝ ΦΤΑΝΕΙ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΟ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΕΛΕΙΑ!
    ΡΩΤΗΣΑ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ: ΤΙΠΟΤΕ! ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΕ: ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!!! ΑΚΟΥΣ " ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕ" ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΕ;
    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!
    ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΤΑ ΠΑΡΑΒΛΕΠΩ ΩΣ ΦΑΙΔΡΑ, ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑ ΠΕΡΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΥ.
    ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΣ

    http://oimos-athina.blogspot.gr /2014/07/blog-post_22.html

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΣΤΑΛΙΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΑΘΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΖΑΡΙΚΑ ΨΕΜΜΑΤΑ! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΥΑΛΩΝ (ΜΜΕ)

    Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ...Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ!

    ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ ΟΛΑ!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ωχ καλα σε καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα μαζι σου... τωρα ηρθε και εδεσε..... ακου λεει ρωτησε καποιον γερμανο και του ειπε κατι και τοδεσε κομπο!!!!!!!!!!!!!!!τι να σου πω ρε φιλε φοβερο επιχειρημα....
    ρωτα τον λοιπον ξανα τι πληρωνει σε hausgeld kai verwaltung σε ενα αδειο σπιτι να δουμε αν θα σου ξαναπει τιποτα....

    τωρα αφου μου βαζεις τον γραφικο και αποτυχημενο μπολσεβικο θυμιο παπανικολαου που τον ειχαμε για κλασιμο τι να σου πω..... που πηγες και το βρηκες αυτο το ρεντικολο που βαφτιζει οτο δεν του αρεσει φασισμο, προσβαλοντας ετσι τον ηρωικο φασιστικο ελληνικο λαο που επικεφαλις τον ηρωα φασιστα μεταξα ειπε το οχι και πολεμησε ιταλους αλβανους γερμνους και βουλγαρους εισβολεις οταν οι κομουνιστες μας λεγαν///οι γερμανοι ειανι φιλοι μας και η μακεδονια ειναι βουλγαρικη!!!!!!
    προσβαλει ολους τους ηρωες φασιστες ελληνες οπως τον ηρωα φασιστα κολοκοτρωνη καραισκακη βασιλειο βουλγαροκτονο τον ηρωα φασιστα τρισμεγιστο ημιθεο μεγα αλεξανδρο και διαστρεβλωνει ολη την ελληνικη ιστορια με ρεπουσιο δραγωνειο τροπο!

    αντε προσεχε τις παρεες σου και μην υιοθετεις αβασανιστα οτι σου γυαλισει οπως κανουν ολοι οι αγραμματοι αστικοπατριωτες....
    και δεν ειμαι νεοφιλελευθερος αλλα εθνικοφιλελευθερος

    αν ειναι ετσι μπορουμε και εμεις να σας πουμε ανετα νεο-βλακες , νεο-κρετινους αστιοκοπατριωτες ρεζιλια των μπολσεβικων και ηττημενοι πανηγυρικα του 74....
    περισσοτερο σεβομαι τη χα παρα εσας τους ασχετους.....
    απο τον εβρο ως το κερατσινι
    νεο-εαμοβουλγαρος δεν θα μεινει!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ; ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗ ( hausgeld ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ (verwaltung) ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΩΣ ΕΝΦΙΑ; ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΞΕΝΟΙΚΙΑΣΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΝ. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ; .ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΣΥ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΟΥΤΕ ΑΞΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή