Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Η ΟΥΔΕΤΕΡΟΦΙΛΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΖΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΖΟΥΣΑ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΑΙ "ΡΟΖΟΥΛΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ"

ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗ: ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ (ΕΥΡΩ) ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΑΥΤΑ!




Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνει ο ΣΥΡΙΖΑ την συστημική του σύσταση και ενώ η κυβέρνηση έχει εξαπολύσει το σαφάρι της φορολογίας για να δημεύσει τις κατοικίες του ελληνικού λαού, εκείνος όχι μόνο σφυρίζει αδιάφορα, αλλά σπεύδει σε κάθε ευκαιρία να διαβεβαιώσει το σύστημα των τοκογλύφων, ότι δεν θα του απειλήσει το εργαλείο, με το οποίο πτώχευσε την Ελλάδα.

Λέει "όχι στα μνημόνια" αλλά λέει "ναι" στο νόμισμα που μας οδήγησε στα μνημόνια, επιβεβαιώνοντας πλήρως την φωτογραφία που δημοσιεύσαμε από το 2012 όπου προβλέπαμε ότι θα εφαρμόσει ένα δικό του μνημόνιο, ένα 
" Μνημόνιο ΣΥΡΙΖΑ"! 

Δείτε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ δια στόματος  Γιώργου Σταθάκη...

O «σκιώδης» υπ. Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "Κεφάλαιο"(!), τόνισε οτι «η στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ είναι προσανατολισμένη στην έξοδο της χώρας από το Μνημόνιο και στην εφαρμογή μιας οικονομικής πολιτικής που θα επαναφέρει την ελληνική οικονομία σε τροχιά ανάπτυξης με κοινωνική δικαιοσύνη», εκφράζοντας την σταθερή πεποίθησή του πως «δεν τίθεται θέμα σταθερότητας του ευρώ».


Αναφέρεται μάλιστα και στην περίοδο πριν τις εκλογές του 2012, τότε που η ΝΔ είχε “επενδύσει” στη ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ για το νόμισμα, με αιχμή και την δήλωση Τσίπρα ότι το “ευρώ δεν είναι φετίχ“, με το Χανιώτη βουλευτή να τονίζει ότι «αυτό ήταν μια φοβία που καλλιεργήθηκε το 2012, ούτε τότε υπήρχε, κατά τη γνώμη μου, θέμα εξόδου της χώρας από το ευρώ».

Ο ΣΥΡΙΖΑ “είναι πλέον ένα ενιαίο κόμμα και οι διαφορετικές φωνές δεν αποτελούν εμπόδιο για ένα συντεταγμένο κόμμα να κάνει όσα πρέπει”.

Τόνισε ακόμα ότι η διακήρυξη και η στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία 2 χρόνια είναι σαφώς οριοθετημένη “είναι “ναι στο ευρώ, όχι στο μνημόνιο”. Αυτή είναι η πάγια στρατηγική μας. Το πρόβλημα δεν προκύπτει από το νόμισμα, ούτε θεραπεύεται από το νόμισμα. Το πρόβλημα προκύπτει από την εφαρμογή μιας πολιτικής, η οποία, εκ του αποτελέσματος, έχει αποτύχει πλήρως”.


Δηλαδή αν εφαρμόσει το " Μνημόνιο ΣΥΡΙΖΑ" με τις χειροπέδες του ευρώ φορεμένες στα χέρια της Ελλάδας, όλα θα πάνε καλύτερα.
Άμα έχει ο λαός τέτοια ελπίδα, τί την χρειάζεται την απελπισία; 

Διαβαστε επίσης: 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου