Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Ο ISIL ΑΠΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝΕΙ ΨΕΥΤΟΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ...

ΨΕΥΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ  ISIL ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΖΟΥΝ!



Πριν λίγο οι τρομοκράτες ισλαμιστές του ISIL έδωσαν στην δημοσιότητα ένα σαφώς ψεύτικο βίντεο το οποίο "δείχνει" τον δήθεν αποκεφαλισμό του Αμερικανού δημοσιογράφου, James Foley, ο οποίος είχε "απαχθεί" πριν από ένα χρόνο στην Συρία από αυτούς τους οποίους προπαγάνδιζε!!!


Ο 40χρονος "ανεξάρτητος" Αμερικανός δημοσιογράφος κάλυπτε τα γεγονότα στην Συρία με σαφή γραμμή κατά της κυβέρνησης Άσαντ και υπέρ των ισλαμιστών, μεταδίδοντας σκηνές "βιαιοτήτων" του συριακού Στρατού...

Σε ένα βίντεο υπό τον τίτλο «Μήνυμα στην Αμερική», το οποίο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο (και εν συνεχεία "κατέβηκε")) "απεικονίζονται" οι μαυροφορεμένοι τρομοκράτες να "αποκεφαλίζουν" τον δημοσιογράφο, ενώ απειλούν να σκοτώσουν κι άλλον ένα Αμερικανό ρεπόρτερ, τον Steven Sotloff, ο οποίος είχε "συλληφθεί" μαζί του.
(Μέχρι τώρα δεν τους αποκεφάλιζαν διότι τώρα χρειάζεται το ξεκάρφωμα της Αμερικής...)

Πάντως, λίγο πριν "εκτελεστεί", ο Foley ακούγεται να λέει: «Καλώ τους φίλους μου, τα μέλη της οικογένειάς μου και τους αγαπημένους μου να υψώσουν το ανάστημά τους ενάντια στους πραγματικούς μου δολοφόνους: Την κυβέρνηση των ΗΠΑ»(!!!), μια δήλωση που υποτίθεται ότι έκανε καθ' υπαγόρευση των τζιχαντιστών.

Ο δήθεν τζιχαντιστής πρίν τον "αποκεφαλίσει" εξηγεί σε άψογα αγγλικά με τέλεια αμερικάνικη προφορά, ότι ο 
"αποκεφαλίσμός" γίνεται σε αντίποινα για τους ψευτοβομβαρδισμούς από τον Ομπάμα, των θέσεων τους...

Τη Δευτέρα το ΙSIL "προειδοποίησε" την Ουάσινγκτον που την εξοπλίζει ότι «θα πλήξει Αμερικανούς όπου κι αν βρίσκονται» .



Η ψυχραιμία του δημοσιογράφου όπως και η πρωτοφανής συγκάλυψη του "αποκεφαλισμου" (συνήθως δείχνουν κάθε λεπτομέρεια) είναι σαφείς αποδείξεις της πλαστότητας του βίντεο και τον φωτογραφιών...



Στον Οίμο-Αθήνα δεν μεταδίδουμε βίντεο με αποκεφαλισμούς από πεποίθηση για να μην διαδίδουμε την φρίκη που θέλουν να μας ποτίσουν οι νεοταξίτες για να μας διατηρούν σε φοβική αδράνεια.
Όμως αυτό το αναπαράγουμε διότι είναι ξεκάθαρα ένα κατασκευασμένο ψεύτικο βίντεο που προδίδει ότι αποκεφαλισμός δεν έγινε ποτέ... 




1 σχόλιο: