Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ!!!


GLOBAL REASEARCH: "ΟΙ ΗΠΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ISIL"



Δημιούργημα των ΗΠΑ και της CIA είναι ο ISIL με σκοπό το "σπάσιμο" του σιιτικού ιρανικού τόξου που εκτείνεται από την Βαγδάτη μέχρι τον Λίβανο (Χεζμπολάχ), και την απομόνωση του Ιράν από την Μέση Ανατολή. Για το σκοπό αυτό οι ΗΠΑ χρηματοδοτούν και εξοπλίζουν όλες τις σουνιτικές εξτρεμιστικές ομάδες ήδη από το 2007.

 Όπως υποστηρίζει το καναδικό Global Research πρόκειται περί "διαβολικής ατζέντας" που βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή. Οι βομβαρδισμοί που πραγματοποίησαν οι Αμερικανοί τις τελευταίες ημέρες έγιναν για να διαχωρίσουν τους ισλαμιστές από τους Κούρδους. Οι Κούρδοι του Ιράκ αποτελούν βασικότατο σύμμαχο των ΗΠΑ και του Ισραήλ, αφού όλος ο αμερικανικός σχεδιασμός για την Μέση Ανατολή στηρίζεται σε αυτούς. Η μικρής κλίμακας αεροπορικές επιθέσεις εναντίο στόχων του ISIL έγιναν μόλις κάποιοι από τους εξτρεμιστές έκαναν το λάθος να γλυκοκοιτάξουν τα κοιτάσματα του Κιρκούκ. Οι βομβαρδισμοί έγιναν για να τους θυμίσουν ποιά είναι τα όρια για τα οποία εξοπλίστηκαν και χρηματοδοτήθηκαν άλλωστε.

Ουδεμία αντίδραση των ΗΠΑ υπήρξε όταν οι φανατικοί τακφιριστές αποκεφάλιζαν χιλιάδες σιίτες, ορθόδοξους χριστιανούς, και ιρακινούς στρατιώτες. 

Ακολουθεί το άρθρο του Global Research με απόδοση κειμένου από το tribune.gr με τίτλο «Η διαβολική ατζέντα της Ουάσιγκτον στο Ιράκ.Οι ΗΠΑ δεσμεύονται για ανθρωπιστικούς βομβαρδισμούς εναντίον των χρηματοδοτούμενων από τις ΗΠΑ τρομοκρατών», το Global Research υποστηρίζει ότι το Ισλαμικό Κράτος είναι δημιούργημα της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών για να αποδυναμώσουν και να αναχαιτίσουν την επιρροή του Ιράν στη Μέση Ανατολή και στη Μεσοποταμία. 

"Οι ορδές των τρομοκρατών που έχουν κατακλύσει τη Συρία, το Ιράκ και για λίγο μπήκαν και στο Λίβανο, πρόκειται για μια καλά χρηματοδοτούμενη, βαριά οπλισμένη και επαγγελματικά οργανωμένη στρατιά μισθοφόρων που στοχεύει στο να εκμηδενίσει το ιρανικό τόξο επιρροής από τη Βαγδάτη μέχρι τη Δαμασκό, στο Λίβανο (Χεζμπολάχ) και κατά μήκος των ακτών της Μεσογείου.

Τα εγκλήματα που γίνονταν από το 2011 στη Συρία, βιασμοί, ομαδικές εκτελέσεις, βασανιστήρια και θρησκευτικές γενοκτονίες, είναι πλέον δύσκολο να καλυφθούν από τη στιγμή που το Ισλαμικό Κράτος εισέβαλε στο Ιράκ. 

Το Global Research επισημαίνει ότι η εισβολή του Ισλαμικού Κράτους στο ιρακινό έδαφος έγινε μέσα από τα εδάφη της Τουρκίας, συμμάχου του ΝΑΤΟ, με τους τζιχαντιστές να επιβαίνουν σε ένα κονβόι από Toyota Hilux (βλέπε φωτο) τα οποία θεωρεί απόδειξη ότι οι τζιχαντιστές έχουν χρηματοδοτηθεί από τις ΗΠΑ. Μάλιστα, όπως επισημαίνει το άρθρο, αυτοκίνητα αυτού του μοντέλου είχαν δοθεί από το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ ως «μη θανατηφόρα βοήθεια» στη μετριοπαθή Συριακή αντιπολίτευση. 

Το άρθρο απορεί πώς εμφανίστηκε ξαφνικά και από το πουθενά το Ισλαμικό Κράτος, με τη δυνατότητα να εκτελεί τόσο εκτεταμένες πολεμικές επιχειρήσεις, να έχει στρατιωτικά οχήματα, πυροβολικό μέχρι και τανκς. Το σάιτ δεν δέχεται το επιχείρημα ότι το Ισλαμικό Κράτος έκλεψε δισεκατομμύρια σε μετρητά από τράπεζες, ή ότι πήρε λάφυρα τον οπλισμό του, ή ότι η… έρημος γέννησε από μόνη της αυτόν το στρατό. 

Ξεκινώντας το 2011 -στην πραγματικότητα ήδη από το 2007- οι Ηνωμένες Πολιτείες εξόπλισαν, χρηματοδότησαν, και υποστήριξαν τη Μουσουλμανική Αδελφότητα ( σημ. ΟΙΜΟΥ- ΑΘΗΝΑΣ: την χαζαρικη σιωνιστική ψευτομουσουλμανικη παραφυάδα) και μια μυριάδα άλλων ένοπλων τρομοκρατικών οργανώσεων για την ανατροπή της κυβέρνησης της Συρίας, την καταπολέμηση της Χεζμπολάχ στο Λίβανο, και να υπονομεύσουν την εξουσία και την επιρροή του Ιράν σε Μέση Ανατολή και Μεσοποταμία. 

Δισεκατομμύρια σε μετρητά έχουν διοχετευθεί στα χέρια τρομοκρατικών ομάδων, συμπεριλαμβανομένων την Al Nusra, την Αλ Κάιντα στο Ιράκ, και ό,τι είναι τώρα και ονομάζεται «Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και τη Συρία» ή ISIS. Μπορεί κανείς να δει καθαρά σε κάθε χάρτη ότι το Ισλαμικό Κράτος κατέχει έδαφος που εφάπτεται με τα σύνορα της Τουρκίας με καθορισμένες διαδρόμους που χρησιμοποιεί το Ισλαμικό Κράτος για να εισβάλουν από την Τουρκία στο νότο. 

 2014_Iraq_ISIS_Mapjpg

Η ISIS χρηματοδοτείται από Αμερικανούς πράκτορες της CIA με μετρητά και όπλα που εισάγονται από τους Σαουδάραβες, Καταριανούς και τα ίδια τα μέλη του ΝΑΤΟ. 
Σύμφωνα με την έκθεση Hersh σελίδα 9 του 2007, με τίτλο «Η ανακατεύθυνση», αναφέρει ρητά: 

Για να υπονομεύσει το Ιράν, το οποίο είναι κυρίως σιίτες, η κυβέρνηση Μπους αποφάσισε, στην πραγματικότητα, να αναμορφώσει τις προτεραιότητές της στη Μέση Ανατολή. Στο Λίβανο, η κυβέρνηση Μπους έχει συνεργαστεί με την κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας, που είναι σουνίτες, σε μυστικές επιχειρήσεις που είχαν ως στόχο να αποδυναμωθεί η Χεζμπολάχ, η σιιτική οργάνωση, που υποστηρίζεται από το Ιράν. Οι ΗΠΑ έχουν επίσης λάβει μέρος σε μυστικές επιχειρήσεις με στόχο το Ιράν και τη σύμμαχό του Συρία. Ένα υποπροϊόν των δραστηριοτήτων αυτών ήταν η ενίσχυση των σουνιτών εξτρεμιστικών ομάδων που ενστερνίζονται ένα μαχητικό όραμα του Ισλάμ και είναι εχθρικές προς την Αμερική και φιλικές με την Αλ Κάιντα. 

«Εξτρεμιστικές ομάδες που ενστερνίζονται ένα μαχητικό όραμα του Ισλάμ» και είναι «φιλικές προς την Αλ Κάιντα»- σαν να περιγράφεται το Ισλαμικό Κράτος σήμερα. 

Τώρα, έχουμε την υποκριτική ανησυχία των ΗΠΑ για τις θρησκευτικές μειονότητες που σφαγιάζονται μπροστά στα μάτια του κόσμου. Θα πρέπει να θυμόμαστε, γράφει το καναδικό σάιτ, ότι αυτή η σύγκρουση έχει σχεδιαστεί, υποκινήθηκε και διαιωνίζεται εσκεμμένα από τη Δύση τουλάχιστον τα τελευταία 7 χρόνια. Η Δύση γνώριζε τη θρησκευτική γενοκτονία που εκτυλίσσεται τώρα στη Συρία, το Ιράκ, και σύντομα στο Λίβανο. 

Η δήθεν αναποφασιστικότητα της Δύσης είναι ώστε να μπορέσουν οι μισθοφόροι του Ισλαμικού Κράτους να ανατρέψουν την κυβέρνηση του Ιράκ, αν είναι δυνατόν, να δημιουργήσουν περισσότερο χάος στο εσωτερικό της Συρίας, και να διαδώσουν το χάος στο Λίβανο. 

Το Ισλαμικό Κράτος είναι στην πραγματικότητα ένας τακτικός στρατός που απαιτεί κρατική χορηγία – δισεκατομμύρια σε μετρητά, εργαλεία, όπλα, υλικοτεχνική υποδομή, μυστικές υπηρεσίες, και πολιτική στήριξη. Ενώ η Δύση υποστηρίζει ότι έχει παραδώσει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια σε «μετριοπαθείς» στη Συρία, δεν έχει προσφέρει καμία πειστική εξήγηση ως προς το ποιος χρηματοδοτεί το Ισλαμικό Κράτος και άλλες θυγατρικές της Αλ Κάιντα με ακόμη περισσότερους πόρους επιτρέποντας τους εξτρεμιστές να εκτοπίσουν τελικά τους «μετριοπαθείς».

Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση, εκτός από το γεγονός ότι δεν υπήρξαν ποτέ μετριοπαθείς για να αρχίσει με και ότι από την αρχή, σκόπιμα δημιούργησαν ένα μισθοφορικό στρατό που αποτελείται από εξτρεμιστές της Αλ Κάιντα με άνευ προηγουμένου διαστάσεις και δυνατότητες.

Το άμεσο πόλεμο με το Ιράν που η Δύση δεν είναι από ό,τι φαίνεται διατεθειμένη να κάνει, τον αντικαταστά με ένα τεράστιο πόλεμο μέσω αντιπροσώπων. Θα προσποιούνται άγνοια για τη γένεση του Ισλαμικού Κράτους, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει άλλη εξήγηση πέρα από κρατική χρηματοδότηση ώστε να εξασφαλίζονται οι επιτυχίες του στα πεδία των μαχών. Και οι αεροπορικές επιδρομές των ΗΠΑ εναντίον του Ισλαμικού Κράτους που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή, θα είναι συγκεκριμένες και σε καμία περίπτωση δεν θα πλήξουν το σύνολο των δυνάμεων του Ισλαμικού Κράτους", γράφει το Global Research. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου