Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ "ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ" ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...


ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΠΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑ:"ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 42%"!!! 




Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Μπόμπολας συνιδιοκτήτης του MEGA, ενός απο τα πλέον αηδιαστικά ΜΜΕ που στερούν απο τη χώρα τη δυνατότητα να ακουστούν έντιμες φωνές , στην τελευταία του επικοινωνία με τον Σαμαρά τον ηγέτη του σημερινού τυραννικού καθεστώτος, του είπε:

"Aκόμη κι αν σε στηρίξω και καταφέρεις να εξασφαλίσεις τους 180 βουλευτές για Πρόεδρο Δημοκρατίας, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να διαλύσεις εντελώς τη ΝΔ και να γιγαντώσεις τον ΣΥΡΙΖΑ και την Χρυσή Αυγή. Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στο 42%, ως το 2016 θα έχει φθάσει στο 54% και η Χρυσή Αυγή στο 20%. Σου προτείνω να πας σε εκλογές..." 

Εντυπωσιάζει το γνωστικό επίπεδο του εν λόγω εργολάβου, η εμπιστοσύνη που έχει στον εαυτό του και οι “δυνατότητες” που έχει να εξασφαλίσει στο Σαμαρά 180 βουλευτές.... Επειδή μια πρόβλεψη με τόση ακρίβεια σε εκλογικά αποτελέσματα επιστημονικά δεν είναι εφικτή, προφανώς η ρήση Μπόμπολα πρέπει να έχει να κάνει με κάποιους που μαγειρεύουν εκλογικά αποτελέσματα στην Ελλάδα…

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ!

 Από την Ιόλη Πιερίδη

Ο Michael Spindelegger, υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας και αντί Καγκελάριος, που παραιτήθηκε πριν τρεις μέρες κάλεσε την Αυστρία να μην γίνει Ελλάδα! 

-Καλώ την Αυστρία να διαχειριστεί τα οικονομικά της περισσότερο σαν το Βερολίνο από ό,τι σαν την Αθήνα. Υπάρχουν μέλη στο κόμμα του που έχουν ανέβει στο τρένο του λαϊκισμού, κάτι που θα μπορούσε να τους οδηγήσει είτε σε νέους φόρους είτε σε αύξηση του φορολογικού βάρους της Αυστρίας...

Όπως δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, «δεν έλαβα αυτή την απόφαση ελαφρά τη καρδία».

Με την παραίτησή του, ο Spindelegger εγκαταλείπει επίσης τον ρόλο του ως επικεφαλής του κεντροδεξιού Αυστριακού Λαϊκού Κόμματος, το οποίο αποτελεί τον μισό κυβερνητικό συνασπισμό της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Spindelegger ανέλαβε τη θέση του υπουργού Οικονομικών μετά από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους, αντικαθιστώντας την Maria Fekter.

Πάμε στα δικά μας τώρα. Η κυβέρνηση Σαμαρά βλέπει το τέλος να πλησιάζει, μοιραία και άβουλη.

Ο Χαρδούβελης έχει χαθεί μέσα στον Ωκεανό του ΕΝΦΙΑ με αποτέλεσμα ο ΝΕΟΣ ΕΝΦΙΑ να είναι ο ίδιος με τον παλαιό και να επαναληφθεί το ουρλιαχτό της κοινωνίας.

Είναι τέτοια η απόγνωση των ιδιοκτητών ακινήτων που δίνει την ευκαιρία στους μάλλον σφιχτούς Κινέζους να αγοράζουν βίλες στη Γλυφάδα και στο Παλαιό Ψυχικό με 120.000 ευρώ.

Όσο για τα διαμερίσματα των 80 τ.μ (τελευταίας 20ετίας) αυτά περνάνε σε Κινέζους και Ρώσους με 35 και 45.000 χιλιάδες ευρώ.

Μιλάμε για κανονικό χαρακίρι των ταλαίπωρων ιδιοκτητών ακινήτων. Σκοτώνουν μ΄αυτό το τρόπο τους κόπους μιας ζωής.


Για τον ίδιο τον Χαρδούβελη τώρα, οι κακές γλώσσες λένε ότι είναι πολύ καλός στο να τον παρουσιάζεις για 3΄ στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων απαριθμώντας τους τίτλους των καλών σπουδών του. Στην συνέχεια πρέπει να εγκαταλείπει την αίθουσα γιατί είναι κάπως άσχετος από διαπραγματεύσεις!

Κάπως έτσι η Ελλάδα επιταχύνει για την Κόλαση...



2 σχόλια:

  1. αρα εισαι ενας φανατικος αριστεριστης λαθρολαγνιος μισελλην αφου εισαι υπερ του αμερικανοκομουνιστη δισεκατομυριουχου ανθελληνα τσιπρα και της εγκληματικης οργανωσης του τσυριζα, αεθνιστης και εχθρος του ελληνικου λαου και της ελλαδας!

    περα απο αυτο πιστευεις σταληθεια οτι ο πρακτορας της καγκε μπε μπομπολας και λοιποι σοβιετ μεγαλονταβαντζηδες καπιταλες ειναι ενανντιον του τσιπρα, ενω τον προωθουν με χιλια???????
    πιστευεις σταληθεια οτι ο τσιπρας θα ριξει μια μαγικη κλανια στους γερμανους και θα χτυπησει τον κωλο του στο τραπεζι, θα εντυπωσιαστουν ολοι, θα σου χαρισουν το χρεος και απο πανω θα σου δωσουν και ενα τεραστιο υπερκαταναλωτικο δανειο ενις τρισεκατομυριου να τρως για μια ζωη χωρις να δουλευεις να χεζεις και να ξανατρως οπως εκανες για 30 χρονια?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιο χρέος ρε να μου χαρίσουν; ανόητε! Το χρέος των τραπεζών που μετακύλισαν στο δημόσιο και μετά άρχισαν τις μοχλεύσεις με τις δόσεις (έμπαιναν στη χώρα τη μία μέρα 30 δις και την άλλη τα ξανάπαιρναν) και φαίνεται σαν να χρωστάμε 300 δις ενώ εδώ δεν έχει μείνει φράγκο;
    Άσε τις νεοραγιάδικες βλακείες και μίλα με κανένα οικονομολόγο της προκοπής να μάθεις πέντε πράγματα και τα ξαναλέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή