Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

ΜΑΣ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ!

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ: "Ο ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΗΡΘΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ!"



ΒΙΝΤΕΟ


Απίστευτη καταγγελία από τους Έλληνες εφοριακούς, νόμος για τον ΕΝΦΙΑ και σειρά άλλων φορολογικών νόμων που αφαιμάζουν τον ελληνικό λαό έρχονται γραμμένοι στα ελληνικά από το εξωτερικό! Ήταν γνωστό ότι η κυβέρνηση ψηφίζει νόμους επιβαλλόμενους από τις Βρυξέλες, με σκοπό την εξαθλίωση του Έλληνα, μόνο που τώρα υπάρχει και η επίσημη καταγγελία από τους αρμόδιους να εφαρμόσουν τους νόμους αυτούς.



Όπως κατήγγειλε ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας εφοριακών, Τρύφων Αλεξιάδης στον ΑΝΤ1, «όχι μόνο ο ΕΝΦΙΑ αλλά πάρα πολλοί νόμοι έχουν έρθει γραμμένοι στα αγγλικά. «Μάλιστα ορισμένοι από αυτούς, όπως π.χ. ο 4174 (κώδικας φορολογικών διαδικασιών) έχει μέσα φρασεολογία και φαίνεται πως είναι μεταφρασμένος και δεν έχει καμία σχέση με κυβερνητική πραγματικότητα» τόνισε.

Κοινώς έχουν αγγλική σύνταξη και δεν βγάζουν νόημα όταν μεταφράζονται στα ελληνικά. Κάτι παρόμοιο γινόταν και με τον πρώη πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου ο οποίος σκεπτόνταν στην μητρική του γλώσσα την Αμερικανική Αγγλική, και για να επικοινωνήσει με το ακροατήριο μετέφραζε στα ελληνικά. Όμως τα δύο συνταικτικά ήταν παράταιρα με αποτέλεσμα να προκύψουν τα γνωστά "μαργαριτάρια".

«Αυτό που θέλουμε να καταγγείλουμε ως εφοριακοί» ανέφερε συνεχίζοντας ο κ. Αλεξιάδης, «είναι, ότι δεν είναι δυνατόν όταν νομοθετούν κάποιοι, να νομοθετούν χωρίς να συζητάνε με τους φορείς της αγοράς, τα επιμελητήρια, τους λογιστές, τους εφοριακούς, και να κάνουν τους νόμους κάποια παρασκήνια και κάποιοι παρασύμβουλοι παχυλά αμειβόμενοι, οι οποίοι είναι και μόνιμοι –δεν αλλάζουν με τους υπουργούς που αλλάζουν- κι όταν οι νόμοι αυτοί μας οδηγούν εδώ που μας οδηγούν, κάποιοι αρχίζουν να λένε 'φταίνε κάποιοι υπηρεσιακοί παράγοντες'».

Στην ουσία οι εφοριακοί καταγγέλουν ότι την οικονομική πολιτική όχι απλώς την επιβάλλουν οι ξένοι,αλλά και δρουν ως εκπρόσωποι των τοκογλύφων, σαν οι "στραμπουληχτές" των Ελλήνων πολιτών που θα τους αναγκάσουν να πουλήσουν τα πάντα για να πληρώσουν ένα μέρος του χρέους. Φυσικά και μετά θα συνεχίσουν να χρωστάνε οπότε θα τελούν υπό καθεστώς μόνιμης δουλείας.

Δείτε το Βίντεο από τον ΑΝT1:




1 σχόλιο:

  1. ακου να ερθει γραμμενο σταγγλικα!!!!!!!
    μα να μην ηταν τουλαχιστον στα φινλανδικα η εστω στα ουζμπεκικα!!!!!
    να η αδιασειστη αποδειξη της συνωμοσιας κατα του ελληνισμου!!!!!!
    θελουν να μας εξοντωσουν μεσω παχυσαρκαις και μαζικων πορδων που θα μας ψεκασουν!!!!!

    ειχε δικιο τελικα ο λιακο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή