Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ!


ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ...


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!

Γράφει ο Ρωμανός

Δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε να ανεχόμαστε αυτούς τους αλητήριους για κυβερνήτες.

Δεν είναι αξιοπρεπές να δεχόμαστε την ενημέρωση από τα θλιβερά γιουσουφάκια των καναλιών που υπηρετούν τους εχθρούς του έθνους μας! 

Να υφιστάμεθα την άθλια γκεμπελική προπαγάνδα τους και τον ασπρομαυρισμό μέχρι βιασμού των ειδήσεων! 


Δεν είναι φυσιολογικό να ανεχόμαστε μια δωσίλογη συγκυβέρνηση, να μας ψεκάζει εκτός από ψεύδη και με όσα χημικά ασφυξιογόνα  διαθέτει, όταν διαδηλώνουμε και μετά να βγαίνει προς τα έξω και να λέει ότι η αστυνομία έκανε τη δουλειά της… 

Δεν μπορεί οι Ιεράρχες της Εκκλησίας και ιδιαίτερα ο Αρχιεπίσκοπος να σιωπούν κατά την σφαγή του ποιμνίου τους και να παριστάνουν ότι δεν συμβαίνει τίποτε στη χώρα μας , ενώ είναι σαφές ότι συντελείται εσχάτη προδοσία!!! 

Δεν μπορεί να είμαστε πλειοψηφία και να συμπεριφερόμαστε σαν μειοψηφία, να έχουμε συστήσει δεκάδες μέτωπα και οργανώσεις και να μην μπορούμε να συντονιστούμε.

Δεν είναι δυνατόν τέσσερα χρόνια τώρα να μην έχουμε εξουσιοδοτήσει πέντε ανθρώπους να βουλώνουν το στόμα των προδοτών και να απαντούν στις θρασύτατες αιτιάσεις τους για την δήθεν αναγκαστική πώληση της πατρίδας μας.


Δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε να παρακολουθούμε σαν θεατές τους κυβερνήτες να παίζονται σαν μαριονέτες στα χέρια των τοκογλυφικών «αγορών» εξουθενώνοντάς μας με φόρους και μέτρα που θέλουν να μας μετατρέψου σε δουλοπάροικους.

Δεν είναι δυνατόν η "αριστερά" να είναι το αριστερό χέρι του συστήματος, που δεν κάνει το παραμικρό για να δημιουργήσει ένα γνήσιο λαϊκό κίνημα ενάντιο στην στυγνή δικτατορία που μας έχει επιβληθεί, αλλά εξαντλείται σε...ευχολόγια!

Δεν μπορεί οι κλόουν της παγκόσμιας χούντας να συνεχίσουν  τό τσιρκολάνικο γλέντι τους με πρόφαση τις δήθεν κρίσεις χρέους των χωρών, που επιλέγουν ανάλογα με την αξία που έχουν στην παγκόσμια οικονομία, για να τις κατακτήσουν, με πρώτη τη χώρα μας!

Είναι η ώρα να πάψει το τσίρκο να αποτελεί την πολιτική μας ζωή. 

Είναι η ώρα να αρθρωθεί απλός αλλά στιβαρός πολιτικός λόγος.

Είναι καιρός να πετάξει η δημοκρατία το σάβανό της και να αναστηθεί στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε!

Είναι η ώρα να φτιάξουμε μόνοι μας το λαϊκό κίνημα που θα ανατρέψει τους τυράννους! 


ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ  

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

7 σχόλια:

  1. Φίλε Ρωμανέ, με θλίψη καρδιάς σου γνωρίζω ότι ΚΑΝΕΝΑΣ μα κανένας νεοραγιάς δεν ενδιαφέρεται γιά την προδοσία και τους προδότες.......Τα μοναδικά ενδιαφέροντάς "τους" είναι η διαφύλαξη των ιδίων συμφερόντων (μισθοί, συντάξεις, επιδόματα κ.α.) και οι άλλοι ας κουρεύονται (ίδε δικαστικούς, ενστόλους, εφοριακούς κ.ά.), οι αρπαχτές από το ΕΣΠΑ, εάν ο ΕΝΦΙΑ θα είναι σε 3,5,7 δόσεις, η τιμή ζώνης, το κούρεμα των δανείων κ.ά.
    Την λαίλαπα που φθάνει, την δυστυχία που έρχεται, την απώλεια του δικαιώματος στην ζωή και στην τιμή δεν την βλέπουν, αλλά ούτε και τους ενδιαφέρει....Το τομάρι μας μόνον !!!!!!!!
    Και μην με θεωρήσετε "καταστροφολόγο", απαισιόδοξο ή ότι άλλο............
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΤΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ........
    Με εκτίμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωραια αντε και τους διωξατε. μετα τι θα κανετε?
    θα κατεβειτε στους δρομους με τσε παπαρα και σια,και θα ερθουν λεφτα απο τον ουρανο με μαγικες συλλογικες πορδες?
    θα μας κανετε εναν σταλινικο παραδεισο με τσιπρα παπαδημουλι στρατουλι και αλλα ευαισθητα αγορια της καροτικης αριστερας και υπερπροοδου και πλουραλιστικου ισλαμισμου?(α ξεχασα και τον γραφικο μπολσεβικο θυμιο με την ιδανικη αταξικη βορειοκορεατικη κενωνια του.....
    θα επεμβει ο στρατος να σας σωσει?
    ο βασιλευς?
    θα ερθουν οι εψιλον και οι ανδρομεδιοι δρακονιανοι και πορδονιανοι πουστοχιμ και ψολοχιμ να σας δωσουν την ΠΟΛΗ και την αγια σοφια?????

    ακουω εναλακτικες προτασεις...

    αρα παραμενουμε ως εχει μεχρι νεωτερας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πληρωμενο πληκτρολογιο που πήρες εργολαβία το παρόν ιστολόγιο ελπίζω να πληρώνεσαι καλά...
      Οι νεοταξικες σαχλαμάρες σου όμως δεν πείθουν κανένα.
      Άμα τους διώξουμε θα γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους,και θα φανούν οι εθνοπροδότες Σημίτης Παπανδρέου, Παπαδήμιος και Σαμαροβενιζέλοι, θα δικαστούν και θα πάνε εκεί που τους αξίζει, μαζί με τα τσιράκια τους.Θα γίνει επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα που θα εκδίδουμε και θα ελέγχουμε εμείς, θα γίνει γεωπολιτική στροφή προς τη Ρωσία, αγωγός όπλα κλπ.
      Και η Οικονομία θα απογειωθεί.
      Αλλά εσύ είσαι από τα πληρωμένα πληκτρολόγια που αναμασάς τις περί χρέους αηδίες ενώ έχει αποδειχθεί απο την εισαγγελική έρευνα ότι μαγείρεψαν το έλλειμμα σε βάρος της Ελλάδας για να μας βάλουν στο ΔΝΤ....
      Θα ήθελες να παραμείνουμε έτσι για να παίρνεις τα φραγκοδίφραγγα που σου δίνουν αλλά λυπάμαι πλησιάζει το τέλος τους διότι ο λαός δεν έχει άλλα λεφτά και μόλις πάνε να τους πάρουνε τα σπίτια θα βγούνε οι καραμπίνες...
      Αντε λοιπόν για νάνι γιατί δεν είμαστε από αυτά τα παιδάκια που νόμισες...

      Διαγραφή
    2. Φίλε Ρωμανέ, η έκφραση και το πάθος της πέννας σου μου δίνει την βεβαιότητα ότι εάν ήταν να διαλέξεις μία και μόνον μία φράση γιά να απαντήσεις στις απειλές, στην βία και στην αγυρτία των προδοτών και των δωσίλογων που ορθά αναφέρεις, ατή η φράση θα ήταν το Λακωνικόν ¨ ου πόσοι αλλά που"........
      Εξέφρασε λοιπόν αυτή την Ιερή Οργή που δικαίως και διακαώς σε διακατέχει ως ένας Τυρταίος και μην πέφτεις στην παγίδα της προσωπικής - επιθετικής κριτικής και αντιπαράθεσης όσων εκ των αναγνωστών - συμμετοχόντων διαφοροποιούνται ή προβληματίζονται με άλλο τρόπο, στις παραθέσεις και τοποθετήσεις σου.
      Μην εκλάβεις, παρακαλώ, την άποψή μου ως υπόδειξη ή νουθεσία, δεν φιλοδοξώ τον ρόλο του διδασκάλου ή του ξερόλλα.
      Όμως διακρίνω ένα πραγματικό σθένος λόγου και έκφρασης και είναι κρίμα να εκμαυλίζεται.
      πάντοτε με εκτίμηση

      Διαγραφή
  3. Φίλε Πέτερ, καλησπέρα
    έχεις απόλυτο δίκιο στο σκεπτικό σου, ακριβώς έτσι είναι χωρίς κανένα "αλλά"..........................................................
    Πόσο μάλλον όταν πράγματι υπάρχουν σήμερα "τύποι" που διατίνονται ότι ακριβώς αναφέρεις ως υποσχόμεμνες "λύσεις" (δες την περίπτωση Αρτέμη !!!)
    Πράγματι το πρόβλημά μας είναι κυρίως πολιτικόν κατά την έννοια της "κοσμοθεώρησης" και της "αυτοθεώρησης" του "πολίτη", εξ ού και το "πολιτικόν" - Πολιτεία".
    Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις, χαρισματικοί ηγέτες, κομματικά σχήματα και κυβερνητικές αποφάσεις που θα μπορούσαν να αποτελέσουν "λύσεις" και μάλιστα σε σύντομο χρόνο και χωρίς "απώλλειες".....
    Είμαστε στο κατώφλι σημαντικών γεγονότων - εξελίξεων που επηρηάζουν την πατρίδα μας.
    Ας είμαστε σώφρονες και προ πάντων έτοιμοι........
    Με εκτίμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν αντιλαμβάνομαι συμπαθέστατε Άρη πώς μπορεί να έχουμε και οι δύο δίκιο...
    Και γιατί συνιστά εκμαυλισμό η απάντησή μου που μιλά για "πληρωμένα πληκτρολόγια" και για "νεοταξικές σαχλαμάρες" και όχι η δική του προκλητική στάση που με θράσος ξεστομίζει:
    "θα επεμβει ο στρατος να σας σωσει?
    ο βασιλευς?
    θα ερθουν οι εψιλον και οι ανδρομεδιοι δρακονιανοι και πορδονιανοι πουστοχιμ και ψολοχιμ να σας δωσουν την ΠΟΛΗ και την αγια σοφια?????"

    Μάλλον πρέπει να ξαναδιαβάσεις τα σχόλια..

    Ή μήπως βρίσκομαι μπροστά σε εθελούσιο σχίσμα προσώπου προς πλάνην;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
    ΑΛΛΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ, ΕΜΕΙΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΑΣ ΥΠΟΣΤΑΘΜΗΣ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή