Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

ΑΣ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΤΗΣ Δ.Ι.Σ. «ΜΙΣΘΩΤΟΙ»!


ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΤΕ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ  ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ; ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ...«ΕΚΛΕΙΣΙΑ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ»;


Τελικά ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΙΟΣ έκλεισε τις εκκλησιές…Το βδέλυγμα της ερημώσεως. Ερημώνουν πόλεις και ναοί…

Η Μητρόπολη Τρικάλων σταματάει Χαιρετισμούς και Προηγιασμένες Θείες Λειτουργίες. Aκυρώνουν τη Σαρακοστή..Το Μετέωρο βήμα της Εκκλησίας.


Το βδέλυγμα της ερημώσεως, οι πόλεις έγιναν φαντάσματα ερήμωσαν, οι κάτοικοι έντρομοι κλείστηκαν στα σπίτια τους και οι εκκλησιές ερημώθηκαν. 

Το βδέλυγμα της ερημώσεως εγκαθίσταται σε Άγιο Τόπο…. (Ματθαίον 24:15) ῞Οταν οὖν ἴδητε τὸ βδέλυγμα τῆς ἐρημώσεως τὸ ρηθὲν διὰ Διανιὴλ τοῦ προφήτου ἑστὼς ἐν τόπῳ ἁγίῳ –ὁ ἀναγινώσκων νοείτω–…”

Εκκλησία: ΚΛΕΙΣΤΟΝ λόγω….κορωνοιού….Αυτό που από καιρό ήταν προγραμματισμένο ξεκίνησε πιλοτικά από μια Μητρόπολη….

Η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών λόγω κορωνοϊού μ’ έκτακτη εγκύκλιο που εξέδωσε μέσω του Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών Χρυσοστόμου αναστέλλει όλες οι προγραμματισμένες εκκλησιαστικές και ενοριακές δραστηριότητες, ενώ δεν θα τελούνται μέχρι νεωτέρας οι Χαιρετισμοί της Θεοτόκου, οι καθημερινές Προηγιασμένες Θείες Λειτουργίες και οι Κατανυκτικοί Εσπερινοί της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής. 

Προσθέτει ότι την Κυριακή το πρωί σε όλους του Ιερούς Ναούς δεν θα τελεσθεί η ακολουθία του Όρθρου, αλλά μόνο η Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου από 9-10:30 το πρωί.

Αναφέρει στην εγκύκλιο:”Ευχόμαστε με τήν χάρη του Τριαδικού Θεού… να ξεπεράσουμε τη δοκιμασία αυτή έχοντας την αδιάψευστη ελπίδα ότι ο χορηγός της Ζωής, που είναι ο Ίδιος ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός, δε θα μας εγκαταλείψει.”

 Εσείς εγκαταλείψατε το Χριστό εμπράκτως. Εσείς αποχαιρέτησατε τους Χαιρετισμούς αποσιωπώντας το ”λεπροί αποκαθαίρονται, νόσοι διώκονται, πνευμάτων αερίων τα πλήθη, ήττηνται Παρθένε, βροτών η σωτηρία.”

Ακυρώνετε όλη την περίοδο της λειτουργικής ζωής στη σημαντικότερη εκκλησιαστική της έκφανση που είναι η περίοδος της Τεσσαρακοστής οδεύοντας προς το Πάσχα…Κι όλα αυτά υπό το φως του ιερού βράχου των Μετεώρων…το Μετέωρο βήμα της Εκκλησίας…

Αυτό είναι το μαρτυρικό φρόνημα της Εκκλησίας να κλείνει να πισωπατεί λόγω ενός ιού;;; 

Εγκαινιάζετε νέες μεθοδεύσεις , αύριο θα προφασιστείτε κάτι άλλο για ν΄ακυρώσετε την Ανάσταση ή τα Χριστούγεννα…Δεν έκλεισαν οι εκκλησίες ούτε στη Δαμασκό όταν βομβαρδίζονταν από τζιχαντιστές 2 χλμ πιο εκεί από τη Douma τα χριστιανικά καρτιέ..

Δεν έκλεισαν στο Χαλέπι δεν σκύψαν οι δεσποτάδες στον σουλτάνο και τους πήρε το κεφάλι και σεις γονατίζετε στο σουλτάνο ιό;;;

«Προσκυνούμε Πατέρα Υιό κι Άγιον Πνεύμα»  όπου αλλού κλίνετε γόνυ καρδίας για το Θεό λογίζεστε προσκυνημένοι….

Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο και για κανένα λόγο η Εκκλησία να κλείνει την Εκκλησία ακόμη και σε περιόδους απηνών διωγμών Ιεράρχες μαρτύρησαν φυλακίστηκαν εξορίστηκαν εκτελέστηκαν από τις κρατικές αρχές για να μην υποκύψουν γιατί αντιστάθηκαν στο κλείσιμο των Εκκλησιών…

Η παγκόσμια διακυβέρνηση, η παγκοσμιοκρατία, η Νέα Τάξη, η Νέα Εποχή κλείνει την Εκκλησία και βρίσκει συνεργάτες αυτούς που θεσμικά οφείλουν να μην παραδώσουν το Χριστό που σώμα του είναι η Εκκλησία σε χέρια ανόμων…

Δέσποινα ἄφες αὐτοῖς· οὐ γάρ οἴδασι τί ποιοῦσι…

ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ή «ΕΚΛΕΙΣΙΑ» 



1 σχόλιο:

  1. Φριξον ήλιε και στεναξον γη αν τολμήσουν οι αιρετικοί και σχισματικοί δεσποταδες να νακλεισουν τους τα κρναούς θα πολλαπλασιαστούν τακρουούσματα αυτοι οι υιοί της απιστίας μπορεί και να φοβούνται να κοινωνήσουν και οι ίδιοι να οι συνέπειες της μη αποτειχησεωςνα που όλοι αυτοί οι οφεις αντί να απομακρυνθούν εγκαίρως με τη διακοπή μνημοσύνου πολλαπλασιάστηκαν και τώρα παριστάνουν την φωνή της ΕΚΛΕΙΣΙΑΣκαλα ταλες φίλε μου Ρωμανε συνέχισαν την μνημόνευση του βαρθολομαίου και του Ιερώνυμου μετά τα αισχη του ουκρανικού και του Κολυμπαρίου καλό κολύμπι σε όλους μας τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή