Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ...


Η ΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ   ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ    ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ
ΒΙΝΤΕΟ



Το μέλλον της Χαζαρικής Μαφίας. του Ρότσιλντ θα καθοριστεί πιθανότατα από όλους εμάς που μαθαίνουμε πλέον για την μυστική και απαγορευμένη ύπαρξή της, που αφαιρέθηκε τόσο από τα βιβλία της Ιστορίας όσο και από τις βιβλιοθήκες ώστε να μην κοινοποιηθεί ποτέ.

Αν η Χαζαρική Μαφία ήταν σε θέση να λειτουργήσει με απόλυτη μυστικότητα, θα επιτίθετο από όλες τις πλευρές και θα κατέστρεφε τα πάντα.


Μοιραστείτε λοιπόν αυτήν την ιστορία με την οικογένειά σας, τους φίλους και τους συνεργάτες σας και διαδώστε την. 

Στερείστε τους έτσι τη μυστικότητα εκθέτοντας την κρυφή ιστορία τους ώστε όλοι οι Άνθρωποι να την γνωρίσουν και να κατανοήσουν περί τίνος πρόκειται.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Χάζαροι εργάστηκαν τόσο σκληρά εξαγοράζοντας και ελέγχοντας τα ΜΜΕ και τη δημόσια μαζική εκπαίδευση συμπεριλαμβανομένων των κολλεγίων και των πανεπιστημίων.

Ώστε έτσι, να βεβαιωθούν ότι οι άνθρωποι δεν θα μάθουν ποτέ για τον μυστικό, απάνθρωπο σατανισμό τους. Αν ο κόσμος των Ανθρώπων μάθει περί αυτού θα συνενωθεί και θα τους επιτεθεί από όλες τις πλευρές και σε κάθε επίπεδο.








1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΧΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ. ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΩΣ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΒΑΑΛ Η ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΡΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ, ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή