Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΜΑΣΚΟΦΟΡΙΑΣ


ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!

4 ΒΙΝΤΕΟ



Στην πλατεία Συντάγματος έγινε η πρώτη συγκέντρωση  διαμαρτυρίας των γονέων για την επιβολή της μάσκες στα παιδιά, ακόμα και στα νήπια, ως «προστασία» υποτίθεται, από τον κορωναϊό στο σχολείο.

Εκατοντάδες πολίτες διαφόρων ηλικιών συγκεντρώθηκαν έξω από το ελληνικό Κοινοβούλιο, μετά από ένα διαδικτυακό κάλεσμα ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης για τη χρήση μάσκας, ένα κίνημα που γιγαντώθηκε σιγά-σιγά.

Οι γονείς διαμαρτυρήθηκαν για την κυβερνητική απόφαση με κύρια συνθήματά τους: «ΟΧΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΕΣΤ» και «ΟΧΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ», αφού σύμφωνα με τους ίδιους τους πανδημιολάγνους, τόσο τα κρούσματα όσο και η θνησιμότητα στις ηλικίες μέχρι 18 ετών, βρίσκονται σε μηδενικά, επίπεδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ


Πολλοί γονείς, πετούν μάσκες στο οδόστρωμα, πατώντας τες, σε ένα συμβολικό "λυντσάρισμα" του συμβόλου της φίμωσης και της υποταγής!







Ο κόσμος στο Σύνταγμα δεν ήταν πολύς αλλά ήταν μια καλή αρχή!





Το ίδιο και στην Θεσσαλονίκη...




ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ... 





ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!! 




1 σχόλιο:

  1. Παιδιά του ιστότοπου, εξαιρετική η δουλειά που κάνετε, πρόσφατα σας ανακάλυψα και σας ακολουθώ ανελλιπώς, μπράβο σας, κ. Δαβίλλα δεν έχω μέσεντζερ ούτε ΦουΒου, πώς μπορώ να είμαι μαζί σας; Αν μπορείτε να μου απαντήσετε με μέηλ , το περιμένω, αλλιώς απαντήστε μου εδώ παρακαλώ. Και πάλι συγχαρητήρια για τη δουλειά σας, η υποβολή σχολίων με τα πραγματικά στοιχεία του αποστολέα λειτουργεί αποτρεπτικά στους δημΙοκρατικούς καιρούς που ζούμε, το καταλαβαίνετε φαντάζομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή