Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΗ ΝΟΣΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΥΣ...

ΓΑΛΛΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ:«Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΪΟ, ΤΟ 80% ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ COVID-19»! 

ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ


”Εκτιμώ ότι 80 % των διαγνώσεων με covid είναι λάθος κυρίως ως προς τις αιτίες θανάτου”, αναφέρει μάχιμος πνευμονολόγος-αλλεργιολόγος που έδωσε τη μάχη στην πρώτη γραμμή στην περίοδο αιχμής της κρίσης. 

Αυτή του η εκτίμηση και πολλές άλλες αποκαλύψεις συμπεριλαμβάνονται σ΄επιστολή του που έστειλε στο mediapart που την δημοσιοποιεί στις 3/8/20:


Κυρία, κύριε

Η ζωή μου έγινε μια κόλαση! (σσ.και όχι μόνο η δική σας κύριε)

Επιθυμώ να καταθέσω την μαρτυρία μου αναφορικά με αυτή την επίκαιρη “επιδημία” του covid. 

Η καθαρά ιογενής επιδημία τελείωσε από τέλος Μάη : 0 θάνατοι, κάποιες σπάνιες νοσηλείες, κάποιες ακόμη πιο σπάνιες περιπτώσεις πραγματικά ασθενών.

Έχοντας εργαστεί Μάρτη, Απρίλη, Μάη σε μια υπηρεσία όπου αποθήκευαν τους “ασθενείς” με covid, μπόρεσα να λογαριάσω ότι η πλειοψηφία ανάμεσά τους δεν ήταν μολυσμένοι από τον ιό

Εξηγούμαι :όλοι οι ύποπτοι ασθενείς όφειλαν να περάσουν ένα test PCR και μια θωρακική ακτινογραφία (scanner ). Σχεδόν οι μισοί είχαν αρνητικό τεστ PCR ,αλλά αντίθετα όλοι οι ακτινολόγοι συμπέραιναν με τον ίδιο τρόπο : εικόνες-αποτυπώσεις συμβατές με μια λοίμωξη covid. 

Κι ο ασθενής μεταφερόταν στην υπηρεσία των “covid”.Ευτυχώς γι αυτούς δεν υπήρχαν τόσοι πολλοί αλλιώς δεν σας λέω τι εκατόμβη θα γινόταν.

Αυτοί οι “περιβόητοι” ακτινολόγοι έβλεπαν μόλυνση covid στα scanners, αφού έπαιρναν τις φούσκες εμφυσήματος για covid, περνούσαν για covid από τις βακτηριακές πνευμονίες ως πνευμονιόκοκο κλπ Αληθές. Γνωρίζοντας πώς να ερμηνεύσω τις θωρακικές ακτινογραφίες , καλύτερα από αυτούς προφανώς, μπορώ να το πιστοποιήσω.

Κάτι άλλο που δεν μπορώ πια να καταπιώ (ν΄αποκρύψω) : η πνευμονική αλλοίωση μέσω covid είναι η κυψελίδα. Πρόκειται για μια υπερβολική αντίδραση του οργανισμού κατά ενός επιτιθέμενου. 

Όλες οι κυψελίδες εξελίσσονται σύμφωνα με τον ίδιο πίνακα ,με μερικές έτοιμες λεπτομέρειες. Γνωρίζουμε εξ ανέκαθεν τις κυψελίδες και ξέρουμε πως να τις αντιμετωπίζουμε: πολύ ισχυρή δόση κορτιζόνης ! αλλά κάποιοι ανόητοι που ξέχασαν τις σπουδές τους στην Ιατρική σε 5′ συμπεριλαμβανομένων Καθηγητών, απαγόρευσαν την κορτιζόνη με κίνητρο ότι αυτή θα έκανε να πέσει το ανοσιοποιητικό. 

Αυτοί οι ίδιοι ανόητοι ξέχασαν ότι η κορτιζόνη αποδυναμώνει τις άμυνες ,μετά από παρατεταμένη πολλών μηνών διαρκή θεραπεία και μάλιστα με τρόπο μετριοπαθή και σε αυτή την περίπτωση.Αυτή δεν είναι χημειοθεραπεία! Αυτοί οι Ανόητοι για πόσους θανάτους ευθύνονται; Eκατοντάδες; Χιλιάδες; 

H κυψελίδα είναι αναστρέψιμη υπό την προϋπόθεση ότι θ΄αντιμετωπιστεί νωρίς με κορτιζόνη. Είναι η αλλοίωση προ-ίνωσης που είναι οριστική. Πόσες ινώσεις προκλήθηκαν εξ αιτίας αυτών ων Ανόητων; Μικρή πληροφορία : η κορτιζόνη είναι μέρος τώρα της άμεσης θεραπείας…

..Θα διώξουμε στη Δικαιοσύνη όλους αυτούς τους ανόητους; Θα έπρεπε..Στο τμήμα όπου δούλευα, όλοι μπορούν να πιστοποιήσουν ότι πάντα συνιστούσα κορτιζόνη από την αρχή σε διπλές ή ακόμη και τριπλές δόσεις (solumedrol 120 mg x 3).Εκτιμώ ότι 80 % των διαγνώσεων με covid είναι λάθος κυρίως ως προς τις αιτίες θανάτου. ...

Τώρα μόνο το ποσοστό θανάτων και ενδεχομένως το ποσοστό εισαγωγής στην εντατική είναι τα μόνα αξιόπιστα κριτήρια της επιδημίας. Οι θάνατοι και οι εισαγωγές στην εντατική είναι στο κατώτερο επίπεδο… Γιατί να μιλάμε για επιδημία χωρίς αρρώστους;

Η κυβέρνηση αυξάνει τον αριθμό των “προσυμπτωματικών ελέγχων” και βρίσκει πολλούς υγιείς φορείς. Είναι τέλειο και είναι πολύ καλό. Οι υγιείς φορείς είναι χρήσιμοι και απαραίτητοι γιατί μέσω αυτών θα επιτευχθεί η μαζική προστασία.Είναι εγκληματικό και δολοφονικό να εμποδίζουμε αυτή την προστασία της μάζας με τις μάσκες.

Είμαστε όλοι υγιείς φορείς δισεκατομμυρίων παθογόνων μικροβίων, ειδικά στο στόμα μας, αλλά και στα έντερα μας.Πολλοί από εμάς είναι υγιείς φορείς του πνευμονιόκοκκου και του μηνιγγιτιδόκοκκου. 

Χωρίς εμάς,οι θανατηφόρες πνευμονίες,οι μηνιγγίτιδες θα ήταν λεγεώνα και θα τις βλέπαμε παντού κάθε μέρα!Για να μην μιλήσω για τον σταφυλόκοκκο doré παρόντα σε όλα τα ρουθούνια και σε όλους τους ανθρώπους της γης !Υπάρχουν γεγονότα : όχι εντατική, όχι νοσηλείες, όχι θάνατοι. Αυτά είναι τα γεγονότα!

Εάν υπήρχε ένα δεύτερο κύμα, θα είχε εκδηλωθεί αμέσως. Δηλαδή θα έπρεπε να είχε πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο. Τον Ιούνιο; τίποτα! Τον Ιούλιο; τίποτα! Τον Αύγουστο; τίποτα! Ακόμα προχωράω: τον Σεπτέμβριο; Τίποτα…μας εκνευρίζουν με τις υποχρεωτικές μάσκες τους για μια επιδημία που έχει τελειώσει και αποτρέπουν ακόμη και τη μαζική προστασία. Είναι εγκληματίες.

Όσο για την προσωπική μου ζωή αυτή είναι η κόλαση: ο φόβος του μπάτσου επειδή αρνούμαι να φέρω μια άχρηστη μάσκα (επιπλέον είμαι ασθματικός στ΄αλήθεια) και, ως εκ τούτου, υπερβολικό βάρος στον κυψελιδικό υποαερισμό .. Μια μάσκα θα μπορούσε να με στείλει απευθείας στον παράδεισο (ή στην κόλαση). 

Ο φόβος του βλέμματος των μασκαρεμένων προβάτων. Ο φόβος να δω έναν χοντροκέφαλο ασθενή..,ο ΦΟΒΟΣ πάντοτε. Η μητέρα μου ήταν 20 ετών το 1940. Τώρα καταλαβαίνω τι πρέπει να είχε περάσει, όπως και ο πατέρας μου, αλλά ήταν φυλακισμένος.

Ο διαρκής ΦΟΒΟΣ. Κερασάκι στην τούρτα ένας νεαρός ασθενής φανατισμένος και με μικρό IQ κατέθεσε προσφυγή εναντίον μου στο σωματείο των Γιατρών στο Rhône.Κλήθηκα την Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη στις 10 h 00 το πρωί στο 94 avenue Servient 69003 στη Lyon !!!!!!!

Tα νεύρα μου είναι τεντωμένα. Δεν μπορώ πια αυτήν τη συλλογική υστερία που δημιουργήθηκε και συντηρήθηκε από αυτήν την κυβέρνηση. Όλα τα εγχειρίδια ψυχιατρικής λένε ότι η μαζική υστερία δημιουργήθηκε πάντα από μεγάλες ομάδες ή κυβερνήσεις. Βρισκόμαστε στη μέση. 

Προσανατολίζομαι να πάρω παρατεταμένη αναρρωτική άδεια εάν αυτό συνεχιστεί. Αδύνατο να δουλέψω γαλήνια υπό τέτοιες συνθήκες. Παρακαλώ δεχθείτε, κυρία, κύριε, τις καλύτερες ευχές μου...

ΠΗΓΗ

ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Από τις 11 Μαρτίου δημοσιεύσαμε το άρθρο 

 DR. FRANCIS BOYLE: «Ο ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ» 

στο οποίο γράφαμε ότι 

ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

και μέσα το πρωτόκολλο αυτό περιλαμβάνει θειαμίνη, Βιταμίνη C  και 50 mg υδροκορτιζόνης κάθε έξι ώρες.

Όλα αυτά βέβαια για τους ασθενείς που έχουν βαρειά συμπτώματα και καταλήγουν σε εντατικές...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου