Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΥΤΗ ΤΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ; ΟΙ ΛΑΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ!


ΣΤΗΝ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ  ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΕΓΚΥΟ  ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ   ΠΡΟΕΤΡΕΠΕ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ
LOCKDOWN! 

ΒΙΝΤΕΟ


Οι Αρχες της Μελβούρνης στην Αυστραλία, προχώρησαν στην σύλληψη της 28χρονης εγκύου Ζόι-Λι Μπάχλερ, μέσα στο σπίτι της, για «υποκίνηση διαδηλώσεων εν μέσω κορωναϊού» - 

Στην Μελβούρνη της Αυστραλίας, η τοπική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη μιας εγκύου γυναίκας, επειδή αντιδρά στα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας με αφορμή τον κορωνοϊό.

Η σύλληψη μάλιστα της 28χρονης Ζόι-Λι Μπάχλερ, έγινε μπροστά στα παιδιά της, μέσα στο ίδιο της το σπίτι. 

Ποια ήταν η βασική αιτία γι’ αυτό; Οργάνωσε διαμαρτυρία κατά του lockdown στη σελίδα της στο Facebook.

Τα βίντεο που έχουν ανέβει σε πολλά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνουν τους αστυνομικούς να μπαίνουν στο σπίτι της εγκύου και να δείχνουν σε αυτή και στον άντρα της, το ένταλμα έρευνας.

A screenshot of Ms Buhler's partner and child watching on during the arrest

Ο άντρας της 28χρονης Μπάχλερ με το άλλο ανήλικο παιδί τους


Έπειτα η γυναίκα ενημερώθηκε πως συλλαμβάνεται με την κατηγορία της «πρόκλησης» και του «δημόσιου κινδύνου». Μάλιστα της πέρασαν και χειροπέδες.

Η Μπάχλερ μάταια εξηγεί πως είναι έγκυος και πως έχει υπερηχογράφημα σε μία ώρα. Οι αστυνομικοί είναι ανένδοτοι, λέγοντάς της πως συλλαμβάνεται επειδή οργάνωσε διαδήλωση κατά του lockdown μέσω ανάρτησης στο Facebook.

Η έγκυος γυναίκα προθυμοποιήθηκε τότε να την διαγράψει αλλά ο αστυνόμος, ψυχρός, της είπε πως «διαπράξατε ήδη την επίθεση», λέγοντας πως έχει εξουσία, με βάση το ένταλμα, «να ψάξει υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα».

«Δεν συνειδητοποίησα πως έκανα κάτι κακό. Αυτό είναι γελοίο», είπε τότε η γυναίκα ξεσπώντας σε κλάματα.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου