Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

ΟΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΑΠΛΑ...ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ «ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ» ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

ΒΙΝΤΕΟ



Από Ρόντα Γουίλσον 

Δύο πληροφοριοδότες συζητούν πώς οι άνθρωποι στοχοποιούνται για να δοκιμάσουν το «Διαδίκτυο των Ζωντανών Πραγμάτων» στον εγκέφαλό μας, το οποίο σχεδιάζουν τελικά να αναπτύξουν σε μαζική κλίμακα για να μας ελέγχουν.

Τα στοχευμένα άτομα είναι μια ομάδα ανθρώπων που πιστεύουν ότι υποβάλλονται σε διάφορες μορφές παρενόχλησης, παρακολούθησης και χειραγώγησης από κυβερνητικές υπηρεσίες, εταιρείες ή άλλες οντότητες.

 Ισχυρίζονται ότι βιώνουν μια σειρά συμπτωμάτων, όπως ηλεκτρονική παρενόχληση, παρακολούθηση συμμοριών, έλεγχο ή χειραγώγηση του νου και σωματική βλάβη ή ασθένεια.

Μπορείτε να βρείτε μια συλλογή από διάφορους πόρους που σχετίζονται με στοχευμένα άτομα στον ιστότοπο Gang Stalking, Mind Control και Cults ΕΔΩ

Ένας άλλος ιστότοπος που συλλέγει και τεκμηριώνει πληροφορίες είναι ο «Στοχευμένα Άτομα, Δεδομένα &; Έγγραφα», δείτε ΕΔΩ.

 Και μπορείτε να διαβάσετε μια επισκόπηση του φαινομένου ΕΔΩ, ένα αντίγραφο PDF του οποίου έχουμε συμπεριλάβει παρακάτω.


Αφού της ζητήθηκε από τους θεατές της, η Odessa Orlewicz ερευνά «στοχευμένα άτομα». Το αποτέλεσμα είναι ότι έχει συντάξει ένα βίντεο διάρκειας ενός και τριών τετάρτων ωρών από περίπου τέσσερις ώρες βίντεο δύο πληροφοριοδοτών: του πρώην συμβούλου ασφαλείας Bryan Kofron και του πρώην μηχανικού της CIA και της DARPA Δρ Robert Duncan.

Ο Δρ Duncan έγραψε το βιβλίο «Πώς να δαμάσετε έναν δαίμονα: Ένας σύντομος πρακτικός οδηγός για οργανωμένη παρακολούθηση εκφοβισμού, ηλεκτρονικά βασανιστήρια και έλεγχο του νου». "Ήταν υπεύθυνος για το σχεδιασμό πολλών από αυτές τις τεχνολογίες για καιρό πολέμου [για χρήση] εναντίον αντιπάλων όταν θέλουν να πάρουν πληροφορίες από αυτούς κ.λπ.", εξήγησε ο Orlewicz.

Ο Δρ Duncan πιστεύει ότι υπάρχουν σήμερα περίπου ένα εκατομμύριο στοχευμένα άτομα παγκοσμίως. Αυτοί οι άνθρωποι χρησιμοποιούνται ως πειραματόζωα για να επεξεργαστούν τι πρέπει να γίνει για να συνδεθούν όλοι με το διαδίκτυο. "Δοκιμάζουν στους εγκεφάλους [στοχευμένων ατόμων] αυτή τη νέα τεχνολογία, την οποία κάνουν από μακριά", δήλωσε ο Orlewicz.

Δεν αρνούνται ότι υπάρχει αυτή η τεχνολογία, δήλωσε ο Orlewicz. «Αλλά αυτό που δεν λένε σε κανέναν είναι ότι αυτή τη στιγμή δοκιμάζουν αυτή την τεχνολογία σε άτομα σε όλο τον κόσμο και στην Αμερική και δεν τους ενημερώνουν ότι είναι στοχευμένα άτομα. 
Και έτσι, αυτό που συμβαίνει στον εγκέφαλο και το μυαλό τους, και αυτές οι περίεργες οδηγίες που ακούν και φωνάζουν, προέρχονται στην πραγματικότητα από τη CIA».

Μας καλεί να δούμε το βίντεο και στη συνέχεια να αποφασίσουμε. Ωστόσο, ο Orlewicz προειδοποιεί ότι δεν είναι σκόπιμο να βλέπουν άτομα που πάσχουν από σχιζοφρένεια, καθώς μπορεί να τους ενθαρρύνει να κάνουν λανθασμένες υποθέσεις σχετικά με την κατάστασή τους.


Εάν δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε το παραπάνω βίντεο στο Rumble, μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο Librti ΕΔΩ.


ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ



7 σχόλια:

  1. Ρε σεις, πότε θα επικαιροποιηθεί και θα αναβαθμιστεί η "κακοκαιρία Atena" που γράφουν τα προνοκάναλα; Έβγαλα έξω το αυτοκινητάκι μου για να πλυθεί τσάμπα και τίποτα.

    Άμα δε μπορείτε να ρίξετε μια βροχούλα, πώς θα μπορέσετε να κάνετε γενικό πόλεμο ρεεεεεε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιαλαντζί θεοί είσαστε ρεεεεε

      Διαγραφή
    2. Συγγνώμη για την αναστάτωση, αλλά τα συνεργεία αναβάθμισης της κακοκαιρίας έπιασαν την κουβέντα και ξεχάστηκαν. Βγάλτε το αυτοκινητάκι σας έξω και εντός 12,5 ωρών θα έχει πλυθεί.

      Διαγραφή
    3. "Ταύτας τας εσχάτας ημέρας, όπου τα χνώτα του Αντιχρίστου μολύνουν γην και θάλασσαν και πάσαν πνοήν ζωής, ως δρόσον χάριτος αναψύχουσαν, ως αύραν Προφήτου Ηλιού αναρριπίζει ο Θεός την ενέργειαν της νοεράς προσευχής εις τα στήθη και την καρδίαν της Εκκλησίας, ως αντίδοτον ψυχικής και σωματικής υγείας και σωτηρίας δια τας ημέρας που έρχονται και θα έλθουν",

      έλεγε ο Ισαπόστολος Άγιος Εφραίμ της Αριζόνα.

      Πράγματι, αυτά που βλέπουμε στον ουρανό εν σχήματι νεφελών δεν είναι τίποτε άλλο από τα χνώτα του αντιχρίστου. Στα κατά τόπους σημεία που κλήρος και λαός αναπέμπει την Ευχή (ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ, ΥΙΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ) οι νεφέλες αυτές ... αραιώνουν, ή και εξαφανίζονται. Το ίδιο συμβαίνει και με τα λογής λογής σατανικά σχέδια που καταστρώνει ο αντίχριστος.

      Διαγραφή
    4. Μας φτύνει ο διάολος κι εμείς νομίζουμε ότι βρέχει
      Μας πυρπολεί τα δάση ο διάολος κι εμείς νομίζουμε ότι προστατεύει το περιβάλλον από τα "ανθρακικά αποτυπώματα"
      Μας κυβερνάει ο διάολος με τους αφορισμένους δούλους του κι εμείς χαιρόμαστε για τη δημοκρατία που έχουμε και μπορούμε να ψηφίζουμε ποιο από από τα πλοκάμια του ίδιου τέρατος θα διαλέξουμε

      ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΜΙΑΣ, ΘΑΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ

      Διαγραφή
    5. Υ.Γ. Μας τσιπάρει, μας αλλάζει το DNA ο διάολος με τα ρημαδοεμβόλια κι εμείς βαράμε παλαμάκια γιατί νομίζουμε ότι μας προστατεύει από τον κόβιντ. Το ίδιο με τις ρημαδοχημειοθεραπείες για τους καρκίνους και όλα τα υπόλοιπα "πρωτόκολλα θεραπείας"

      Διαγραφή
  2. ΟΛΟΙ οι "ύποπτοι" και οι δυνητικά "επικίνδυνοι", για τους διεθνείς εξουσιαστές της ημέρας, παρακολουθούνται συστηματικά στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες τους. Να μην έχετε ΚΑΜΙΑ αμφιβολία, ότι αυτό ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή