Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΟΡ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ...

ΓΙΑ «ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΑΣ» ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ! ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ!!!



Για ξεπούλημα των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων κάνουν λόγο οι εργαζόμενοι του Υμηττού. Σε ανακοίνωση τους κατηγορούν ευθέως τον απερχόμενο διευθύνοντα σύμβουλο Νίκο Κωστόπουλο ότι υποθήκευσε το μέλλον της εταιρίας εκχωρώντας τις γραμμές παραγωγής σε ξένη εταιρία. 


Η απόφαση της κυβέρνησης για να εκχωρηθούν όλες οι γραμμές παραγωγής σε ξένους ιδιώτες είναι προφανές ότι θα προκαλέσει προβλήματα και στις Ένοπλες Δυνάμεις και τότε κάποιοι θα βρουν μπροστά τις υπογραφές τους.

Η ανακοίνωση:

Πίσω από κλειδαμπαρωμένες πόρτες ο Δ. Σύμβουλος των Ε.Α.Σ. Νίκος Κωστόπουλος υποθήκευσε το μέλλον της μοναδικής Ελληνικής εταιρείας παραγωγής πυρομαχικών.

Εισηγήθηκε και ενέκρινε την ιδιωτικοποίηση της εταιρείας, δίνοντας σε ξένη εταιρεία εγκαταστάσεις, μηχανολογικό εξοπλισμό, γραμμές παραγωγής, τεχνογνωσία, πιστοποιήσεις κατά ΝΑΤΟ χωρίς το παραμικρό αντίτιμο και επιπλέον δίνει και το προσωπικό θυμίζοντας μας τις εποχές που οι εργαζόμενοι μεταφέρονταν από τσιφλίκι σε τσιφλίκι, είτε το ήθελαν είτε όχι.


Σαν τον κλέφτη, απέφυγε τον διάλογο με τους εκπροσώπους των εργαζομένων για τη τύχη και το εργασιακό μας μέλλον.

Την παραμονή του Δ.Σ. της 10ης Σεπτεμβρίου 2024, ακύρωσε με προσχήματα συνάντηση με το Σωματείο και το νομικό του σύμβουλο για να μη δεσμευτεί, ενώ μια μόλις ώρα πριν την έναρξη του Δ.Σ. έστειλε πρόσκληση για «διάλογο».


Γνωρίζει ο κ. Ν. Κωστόπουλος ότι διάλογος της μιας ώρας για τη τύχη των εργαζόμενων, δεν αρκεί. Ο κ. Κωστόπουλος απλά επιχειρεί να «ρίξει στάχτη στα μάτια». Ο κ. Κωστόπουλος επανειλημμένα έχει κοροϊδέψει τους εργαζόμενους εκφράζοντας όμορφα λόγια και καλές προθέσεις, αλλά το μόνο που έκανε είναι η διάλυση της εταιρείας και να επιδεικνύει αδιαφορία για τους εργαζομένους τους οποίους προκλητικά μας αποκαλεί «συναδέλφους»!

Να θυμηθούμε τα 771 εκατ.€ παραγγελίες που θριαμβευτικά μας εξήγγειλε το καλοκαίρι του 2022;

Να θυμηθούμε ότι λόγω των επιπτώσεων που θα αντιμετωπίσουν οι εργαζόμενοι από τη μετεγκατάσταση, θα καλούσε έναν – έναν συνάδελφο για να μιλήσει μαζί του και να δώσει λύσεις;

Δεν θα αποκαλέσουμε τον κ. Κωστόπουλο ψεύτη γιατί το τελευταίο διάστημα του είναι εύκολο να καταθέτει μηνύσεις σε βάρος όλων λένε τα πράγματα με τ’ όνομά τους, θα πούμε όμως ότι συστηματικά μας εξαπατά!

Αν υπάρχει κυβέρνηση, αν υπάρχουν υπουργοί Οικονομικών και Άμυνας να πάρουν θέση για το ξεπούλημα των Ε.Α.Σ. και για τα δικαιώματα των εργαζόμενων».


1 σχόλιο:

  1. Οσοι εχουν μνημη ας θυμηθουν τον εφιαλτη του μηζοτακισμου .απο αυτον διδαχτηκε και το τσοφλι των σημερινων ΜΗΖΟτακηδων ΘΥΜΑΣΤΕ που ειχε βαλει στο ματι τα εργποστασια των εφοδιων στρατου ; ΘΥΜΑΣΤΕ που ειχε βαλει στο ματι το νερο ; Το τερας της ψευτιας απο τριετια το στιφογυριζε και επισημα σημερα στα νεα ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ. ΤΡΕΙΣ φορες το ΣΤΕ εχει πει ΟΧΙ , αλλα αυτο το σκουπιδι του δοσολογισμου ο μεγας πολεμιος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ο συγχρωνος ΝΕΡΩΝ δεν υπολογιζει τιποτε γιατι ξερει οτι τον σιχαινεται ο λαος και εχει τη δυνατοτητα ΝΟΘΕΙΑΣ στο τσεπακι του[ εβραιοι] ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ και γρηγορα στις ΕΠΑΛΞΕΙΣ οι ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΩΛΟΥΝ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή