Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΝΕΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ;

 
Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Ο Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΛΙΣΤΑ;
 
 




Η ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ;


Η συγκυβέρνηση του μνημονίου τρίζει μετά την αποκάλυψη για παραποίηση της λίστας Λαγκάρντ και μπροστά στο ενδεχόμενο να παραπεμφθεί ο Βενιζέλος και η κυβέρνηση να πάει σπίτι της, αποφασίστηκε να παραπέμψουν μόνο τον Παπακωνσταντίνου!!!
 

Δηλαδή ολόκληροι πρωθυπουργός και αντιπρόεδρος (κατοπινός υπουργός Οικονομικών που πέρασε από τα χέρια του η λίστα) είχαν άγνοια; Ήταν αθώες περιστερές;

Εκτός από την δήλωση του Παπακωνσταντίνου ότι δεν θα γίνει το εξιλαστήριο θύμα έχουμε και δήλωση του ΓΑΠ που ζητάει (άκουσον άκουσον) να έρθουν όλα στο φως!!!

Πόση πιά υποκρισία θα δεχεται αδιαμαρτύρητα αυτός ο λαός;

Πάντως να πούμε εδώ ότι όλη η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ είναι ένα πυροτέχνημα, διότι και παλαιότερες καταθέσεις αφορά, αλλά και διότι υπάρχουν άλλοι προορισμοί μαύρου χρήματος που κανένας δεν τολμά να αγγίξει, π.χ. Λουξεμβούργο και Λυχνεστάϊν.Θα περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη της υπόθεσης απαιτώντας να παραπεμφθούν άμεσα, ο υπεύθυνος(;;;) πρωθυπουργός ΓΑΠ και ο ατιπρόεδρός του μετέπειτα υπουργός Οικονομικών Βενιζέλος, που έπιασε  στα χέρια του τη λίστα Λαγκάρντ και μπορεί κάλλιστα να την παραποίησε και αυτός!!!
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου