Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

OI ROTHSCHILDS ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΔΙΑΡΚΗ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ


ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ BLACKROCK
(ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ROTHSCHILDS)
«ΕΥΡΩΚΡΙΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2022»
 


Οι Rothchilds ονειρεύονται, ότι η κρίση που προκάλεσαν μαζί με τους άλλους τοκογλύφους μεγαλοτραπεζίτες για να αφαιμάξουν τον πλανήτη, θα διαρκέσει τουλάχιστον άλλα δέκα χρόνια και βλέπουμε...
Γι αυτό έβαλαν τον υπάλληλό τους που είναι επί κεφαλής της εταιρίας τους Blackrock, να προϊδεάζει τον κόσμο ότι η κρίση θα διαρκέσει πολύ...
 
Ιδού και το ρεπορτάζ


Μέχρι το 2022 τουλάχιστον θα κρατήσει η κρίση στην Ευρωζώνη σύμφωνα με εκτίμηση του επικεφαλής του οίκου Blackrock , Λάρρυ Φίνκ.

Σημαντικές πιέσεις θα δεχθεί το ευρώ σύμφωνα με τον Φινκ, καθώς η ΕΚΤ θα χαλαρώσει τη νομισματική της πολιτική από τον Ιανουάριο του 2013, σύμφωνα με δηλώσεις του στο Bloomberg.

«Η ΕΚΤ πρέπει να βρει έναν τρόπο να υποτιμηθεί το ευρώ»,
σημείωσε και εξήγησε τους παράγοντες εκείνους που μπορεί να δώσουν ώθηση στην ευρωπαϊκή οικονομία και να μειώσουν το χάσμα που εντοπίζεται μεταξύ των ευρωπαϊκών κρατών.

Ο ίδιος εκτίμησε πως  «Ευρώπη και ΗΠΑ θα χρειαστούν 7-10 χρόνια, προκειμένου να διευθετήσουν τα προβλήματά τους».


Θα ήθελε πολύ η καταραμένη σιωνιστική "οικογένεια" να υπάρχει διαρκώς ένα κλίμα κρίσεως στην παγκόσμια οικονομία, ώστε να εγκαθιδρύσουν την Παγκόσμια Ολιγαρχία δηλαδή την κυριαρχία της Παγκόσμιας Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας (ΠΤΕ) η οποία ως παγκόσμια ηγεμονία θα διοικεί τους δουλοπάροικους που θα έχουν επιβιώσει από τα αλλεπάλληλα μέτρα θανάτου που ήδη, ελέω δωσιλόγων ηγετών, επιβάλλει στην χώρα μας και επεκτείνει και στις άλλες χώρες του ευρωπαϊκού νότου.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου