Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ




«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ» ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ  ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!


 
 
ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ
 
ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΘΕΪΣΤΕΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ! ΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ" ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΑΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΕ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ!!! 
 
Είναι αυτονόητο ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει, όπου θέλει ή να μην πιστεύει. Το να «χτυπιέται», όμως, η οποιαδήποτε πίστη χλευαστικά, παραπέμπει σε σκοταδιστικές μεθόδους, οι οποίες στοχοποιούν ανθρώπους, προκειμένου να φοβούνται να πουν την άποψή τους, μήπως και χαρακτηριστούν από τους ξερόλες του πλανήτη.
 

Οι Αμερικανοί αθεϊστές, μια… μη κερδοσκοπική οργάνωση ξεσήκωσε τους δρόμους της Νέας Υόρκης, αναρτώντας γιγαντοαφίσες (με τι λεφτά;) σε διάφορα σημεία της πόλης, καλώντας τον κόσμο να κρατήσει τα «χαρούμενα (merry)» και να αφήσει τον «μύθο, Χριστoύγεννα (Christmas)». Με λίγα λόγια να κρατήσει τον καταναλωτισμό και ν’ αφήσει την ουσία, χωρίς μάλιστα να την ψάξει.
 
Ο David Silverman πρόεδρος των ΑΑ αναφέρει για την αφίσα ότι ένα μεγάλο μέρος των Χριστιανών μη-πιστών είναι εγκλωβισμένοι στην θρησκεία των οικογενειών τους. Τι γίνεται όμως με τους κατ’ επιλογήν χριστιανούς; Ή αυτοί δεν υπάρχουν;
 
Και ας πούμε ότι ο Χριστιανισμός, απαγορεύεται ή σβήνεται από παντού, κάτι που πολλοί θα το ήθελαν. Τότε τι; Λύθηκε το παγκόσμιο πρόβλημα; Τερματίζεται η παγκόσμια διαπλοκή; Χορταίνουν τα πεινασμένα παιδάκια απανταχού; Πέφτουν οι φόροι; Σταματούν τα πυρηνικά; Ας σοβαρευτούν μερικοί και ας δουν τι πραγματικά συμβαίνει στον κόσμο, από το να το παίζουν ακτιβιστές…

Πολύ απλά θέλουν την απαγόρευση του Χριστιανισμού (πρώτα ηθικά για να μην αντιδράσει κανείς), για να προχωρήσουν στην Πανθρησκεία, η οποία είναι απαραίτητη για την δημιουργία τεράστιων υπερεθνικών κρατών. Ξεκινάνε με ψυχολογικό πόλεμο του στιλ "όποιος πιστεύει σε αυτά είναι σκοταδιστη΄ς, χαζός, και μελλοντικά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ καθότι πιστεύει αυτά που θέλει αυτός, και όχι αυτά που θέλουμε ΕΜΕΙΣ."
Η πίστη ακριβώς γιατί δεν στηρίζεται στην λογική (πεθαίνεις για την Πίστη, αν υπάρχει κανείς που πεθαίνει για την Λογική, να μας τον βρείτε), είναι ανξέλεγκτη, και μη διαχειρίσημη από μέλλοντες εξουσιαστές, έτσι σκέφτονται με το φτωχό τους το μυαλό ότι πρέπει να πεθάνει. Μην σας φανεί περίεργο αν ποτέ επιτύχουν την καταστροφή των θρησκειών, ότι σειρά μετά θα έχουν οι αγαπημένοι τους "προοδευτικοί Άθεοι", καθότι θα θέλουν να υπάρχει πίστη, αλλά μόνον σε αυτούς.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου