Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

O ΓΑΛΛOΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΒΑRΟΝ DE ROTHSCHILD ΔΙΑΜHΝΥΕΙ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΟΙΚΟ ΤΟΥ LORD JACOB ROTHSCHILD


Η ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ "ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ" ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ 


         Î‘ποτέλεσμα εικόνας για lord jacob rothschild  

ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ 

Είναι βέβαιο ότι οι διαμάχες πλέον δεν γίνονται σε επίπεδα κυβερνήσεων αλλά σε επίπεδα αρχηγών των διαφόρων οίκων της "παγκόσμιας" οικογένειας των Rothscilds. Έτσι λοιπόν μετά την απόσυρση τoυ Baron Gay de Rothscild (του γαλλογερμανικού  οίκου), διαχειριστικό κουμάντο έκανε ο Lord Jacob Rothscild (του Βρετανικού οίκου) τον οποίο θυμάστε τον Αύγουστο να σορτάρει το ευρώ, ποντάροντας 130 εκατομμύρια στερλίνες εναντίον του ευρώ.


Όμως είναι πια πολύ μεγάλος και ο Baron David de Rothscild (του γαλλογερμανικού οίκου) ήδη από το 2008 έχει πάρει ξανά τα ηνία της διαχείρισης και τώρα τα υπάκουα οργανάκια στις κυβερνήσεις και στην ΕΚΤ, έχουν πάρει την εντολή αυτό να γίνει και ορατό στις μάζες των λαών (διότι μόνο σαν μάζες μας βλέπουν).

Αυτό λοιπόν κρύπτεται πίσω από  το "ξεσπάθωμα" του γάλου τραπεζίτη. Η καταγωγή βέβαια όλων των Rothscilds είναι γερμανική, εβραϊκή, σιωνιστική, χαζαρική και εν τέλει δαιμονική! 

Από τις διαμάχες όμως ηγέτες με μεγάλη δύναμη και προσωπικότητα θα μπορούσαν να αποκομίσουν οφέλη υπέρ των εθνών και των λαών. Αλλά τέτοιοι ηγέτες στην Ευρώπη δεν έχουν ακόμη εμφανιστεί. Μόνον ο Πούτιν στην Ρωσία είναι τέτοιος ηγέτης.   

TO AΡΘΡO

Το Λονδίνο θα πρέπει να σταματήσει πλέον να είναι το κύριο οικονομικό κέντρο του ευρώ, προκειμένου η ζώνη του ευρώ να έχει τον «έλεγχο» των οικονομικών διεργασιών της περιοχής, δήλωσε σε συνέντευξη Tύπου που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας της Γαλλίας.
Ο Κριστιάν Νοϊέρ είπε ότι «δεν είναι λογικό» να επιτρέπεται στη Βρετανία να είναι ο offshore οικονομικός κόμβος της ζώνης του ευρώ.
«Τα θέματα του ευρώ θα πρέπει να διευθετούνται εντός της ευρωζώνης. Είναι κάτι που συνδέεται άμεσα με την ικανότητα της Κεντρικής Τράπεζας για την παροχή ρευστότητας και την εξασφάλιση της εποπτείας του δικού της νομίσματος», δήλωσε ο Νοϊέρ στους «Financial Times», κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Ασία.
Τα σχόλια του Νοϊέρ, ο οποίος είναι επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, είναι πιθανό να δημιουργήσουν «σενάρια συνωμοσίας» ότι η ευρωζώνη στοχεύει στο να πάψει το Λονδίνο να αποτελεί το χρηματοοικονομικό κέντρο της Ευρώπης.

Το άρθρο το βρήκαμε εδώ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου