Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ (ΗΠΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ)


Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΞΕΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Ο δωσίλογος μασόνος Αβραμόπουλος, απέπεμψε κατ΄εντολήν των ΗΠΑ, την πρέσβειρα της Συρίας αδιαφορώντας για τις σφαγές ελληνορθοδόξων από την "ταξιαρχία των δημίων" όπως αυτοαποκαλείται δηλαδή ένα κομμάτι από τους φονιάδες που οι φονιάδες των λαών (οι αμερικάνοι) αποκαλούν χωρίς ντροπή "συριακή αντιπολίτευση"!!! Αυτήν που ο Αβραμόπουλος αναγνώρισε μαζί με άλλα αποβράσματα τσιράκια των ΗΠΑ ως εκπροσώπους του συριακού λαού!!!
Αναφέρθηκε λέει στην τραγική κατάσταση της Ελληνορθοδόξου κοινότητας!!!
Τραγική είναι η κατάσταση όταν υποφέρεις, δεν είναι όταν σε σφάζουν!!!
Τότε Αβραμόπουλε, σε απλά Ελληνικά...σε αφανίζουν


Για επιβράβευση των σφαγών, ο Αβραμόπουλος τους αναγνώρισε...

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ


Η Αθήνα ζήτησε από την Πρέσβη της Συρίας στην Ελλάδα καθώς και δυο διπλωματικούς υπαλλήλους να εγκαταλείψουν την χώρα, ανακοίνωσε από το Μαρόκο ο Υπουργός Εξωτερικών κ Δημ. Αβραμόπουλος, οποίος είχε μεταβεί εκεί για να πάρει μέρος στην 4η Συνάντηση της Ομάδας  «Φίλοι της Συρίας".Η μεγάλη είδηση πάντως από εκεί είναι ότι οι υπουργοί που συναντήθηκαν εκεί την Τετάρτη αναγνώρισαν  τον συνασπισμό της αντιπολίτευσης της Συρίας ως τον νόμιμο εκπρόσωπο του λαού της Συρίας, μετέδωσε το  Μαροκινό Πρακτορείο Ειδήσεων MAP.
Η ομάδα, που  συναντήθηκε στη μαροκινή πόλη του Μαρακές, κάλεσε τον πρόεδρο Μπασάρ αλ-Άσαντ να παραιτηθεί και τον προειδοποίησε κατά της χρήσης χημικών όπλων.

Η κίνηση αυτή ακολουθεί την απόφαση των Ηνωμένων Πολιτειών να αναγνωρίσουν την συνασπισμό- ενέργεια που επέστησε την έντονη αντίδραση της Μόσχας, η οποία δήλωσε ότι η Ουάσιγκτον δείχνει  να επιδιώκει σε μια στρατιωτική νίκη του συνασπισμού.Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ κ. Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε την Τρίτη ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες αποφάσισαν να αναγνωρίσει επισήμως τη συριακή αντιπολίτευση του συνασπισμού των  ανταρτών που αγωνίζονται για την ανατροπή του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ ως το μοναδικό νόμιμο εκπρόσωπο του λαού της Συρίας.Περιέγραψε δε την κίνηση ως ένα «μεγάλο βήμα».


Σε μια περίληψη της συνέντευξης που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του το ABC News  ανέφερε  ότι η κίνηση δεν περιλαμβάνει απόφαση να παρέχουν όπλα στους αντάρτες της Συρίας, αλλά ότι άνοιξε την πόρτα σε αυτό το ενδεχόμενο στο μέλλον.

Η Εθνική Συμμαχία της Συρίας Επανάστασης και των δυνάμεων της αντιπολίτευσης (SNCROF) ιδρύθηκε στις 11 Νοεμβρίου στη Ντόχα, Κατάρ και είχε ανακηρυχθεί ως ο νόμιμος εκπρόσωπος του λαού της Συρίας. Τη νομιμότητά της έκτοτε έχει αναγνωριστεί από τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και πολλές άλλες χώρες.

Πάντως ο κ.Αβραμόπουλος τόνισε από το Μαρόκο ότι η Ελλάδα είναι κατά της στρατιωτικής λύσης που θα είναι καταστροφική  και από ανθρωπιστικής πλευράς  και τόνισε ότι πρέπει να βρεθεί πολιτική λύση με ειρηνικό τρόπο. Αναφέρθηκε ακόμα στην τραγική κατάσταση που βρίσκεται η ελληνο-ορθόδοξη κοινότητα της Συρίας. Την πρέσβη της Συρίας καλεσε και την ενημέρωση για την ελληνική θέση ο Γεν. Γραμματέας του ΥΠΕΞ κ. Β. Κασκαρέλης. Αποτελεί δε πολιτική θέση για όα συμβαίνουν στην χώρα αυτή κατά των πολιτών της.

ΟnΑlert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου