Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

ΣΗΜΙΤΗΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ GOLDMAN SACHS


ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΤΕΛΕΣΕ ΜΕΘΟΔΙΚΑ O ΣΗΜΙΤΗΣ, ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΠΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

ΒΙΝΤΕΟ




Άν και οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους, δείχνοντας ολόκληρο τον όλεθρο που προκάλεσε στην χώρα ο αρχιπροδότης Σημίτης, ο άνθρωπος των σιωνιστών τραπεζιτών της Goldman Sachs, η θλιβερή μαριονέττα των τυράνων του πλανήτη, καλό θα ήταν να τις  συνοδεύαμε με λίγα λόγια για να θυμηθούμε μία-μία τις μεγάλες προδοσίες του εις βάρος της Ελλάδας.



ΙΜΙΑ



Το "επεισόδιο" με τους τούρκους δημοσιογράφους που τοποθέτησαν την τουρκική σημαία στην μία από τις δύο ελληνικές βραχονησίδες εξελίσσεται σε κόντρα Ελλάδας-Τουρκίας κατά την οποία ο προδότης Σημίτης ακολουθεί το σενάριο των αμερικανών, δηλ. κατεβάζει την περίπολο των ΟΥΚ από την μικρή βραχονησίδα, ανεβαίνουν σ΄αυτήν οι τούρκοι κι ύστερα στέλνει τους τρείς ανυποψίαστους ήρωες να εντοπίσουν τους τούρκους που ήδη ξέρει ότι είναι εκεί! (Μετά από τρείς άκαρπες διελεύσεις τους δίδεται η εντολή να κατέβουν στα διακόσια μέτρα και να...φωτίσουν!!!)
Με λίγα λόγια τους στέλνει στο θάνατο, αφού οι τούρκοι κομμάντο που είναι πάνω στην μικρή βραχονησίδα δεν ξέρουν οτι είναι στημένο το παιχνίδι κι όταν βλέπουν την κάθοδο του ελικοπτέρου, απλά το...γαζώνουν!
Μετά "επεμβαίνουν" οι ΗΠΑ και λένε να κατέβουν και οι δύο περίπολοι και οι δύο σημαίες και η γκρίζα ζώνη στα Ιμια είναι γεγονός, για το οποίο ο Σημίτης τις ευχαρίστησε δημόσια!!! 


ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ

Η άλλη μεγάλη προδοσία που επιτέλεσε ο αρχιερέας της Goldman Sachs, είναι η απάτη του Χρηματιστηρίου. Με δόλιες παραινέσεις  παρέσυρε τον λαό να επενδύσει τα χρήματά του σε χρηματιστηριακές φούσκες και όταν το μπαλόνι έφτασε στις 7800 μονάδες(!)...έσκασε!
Με αυτόν τον τρόπο επετεύχθη η πρόβα ληστείας του Ελληνικού λαού, και το crash test της ανοχής του στην ληστεία...


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ




Μετά από λίγο όλοι "ξέχασαν"το χρηματιστήριο αλλά η "δράση" του Σημίτη δεν σταμάτησε εκεί. 

Πήρε εντολή να παραδώσει στους τούρκους τον Οτσαλάν.
Η τουρκία είχε αρχίσει να πιέζει την Ευρώπη και την Αμερική  να την βοηθήσουν να συλλάβει τον Οτσαλάν, για να αναχαιτίσει (έτσι νόμιζε) την δράση του ΡΚΚ. 

Οι σιωνιστές λοιπόν πάτρωνες εφ΄όσον είχαν κυβέρνηση της απόλυτου επιρροής τους στην Ελλάδα με πρωθυπουργό τον Σημίτη, τον δικό τους άνθρωπο, του έδωσαν εντολή να "δώσει" τον Οτσαλάν στους τούρκους. 

Έτσι σε κάποιο ταξίδι του Κούρδου ηγέτη στο εξωτερικό άρχισε το κυνηγητό, ο Apo ζήτησε πολιτικό άσυλο στην Ρωσία που μόλις προσπαθούσε με τον Πούτιν να αναστηλωθεί, βρέθηκε ευάλωτη και πίεσε την Ελλάδα να τον δεχτεί. Ο Ναξάκης τον έφερε κρυφά αλλά μετά ήρθε σε συνενόηση με την κυβέρνηση Σημίτη, που είχε εντολή να τον στείλει στο Ναϊρόμπι, στην έδρα της CIA, όπου και στήθηκε το σκηνικό της παράδοσής του...
Πρόκειται για πράξη εσχάτης προδοσίας της Ελλάδος αν σκεφτεί κανείς ότι ο Οτσαλάν είχε δηλώσει παλιότερα σε συνέντευξή του στον τότε ρεπορτερ και σημερινό υπουργό Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο :"Σας απειλούν οι τούρκοι με πόλεμο; Πέντε μέρες αν τους κρατήσετε, θα τους πάρω τα μετόπισθεν και θα τους πετσοκόψω!!! 

"Η πράξη αυτή έκανε τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη, ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ να αποχωρήσει από το ήδη πεθαμένο κίνημα και αργότερα να περιλάβει την παράδοση του Οτσαλάν στους "θανάτους" του ΠΑΣΟΚ που το μετέτρεψαν σε ΚΚΚΑΣΟΡ (Κοσκωτάς, Κουτσόγιωργας, Κεμάλ, Ανάν Σοφοκλέους,  Οτσαλάν, Ρεπούση) 
  

Η ΛΕΟΝΤΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ

 Î‘ποτέλεσμα εικόνας για ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ

Οι γνωστοί, άγνωστοι Σημίτης - Παπανδρέου, συνυπογράφουν και συναινούν σε μία συνθήκη η οποία προβλέπει την επιστροφή των παράνομων μεταναστών, στην χώρα εισόδου τους, που δυστυχώς σε συντριπτικό ποσοστό είναι η Ελλάδα...

Το πώς λειτουργεί στην πράξη αυτό, το κατανοούμε από τις χαρακτηριστικές δηλώσεις του εκπροσώπου του Υπουργείου Δικαιοσύνης της Ολλανδίας Σάντερ Βαν Έιλ.

«Η αλήθεια είναι πως δεν σταματήσαμε να σας στέλνουμε τους παράνομους μετανάστες που συλλαμβάνουμε στην Ολλανδία, οι οποίοι ήρθαν εδώ από την Ελλάδα. Για την πολυπληθή αυτή ομάδα προσφύγων, όμως, υπήρξε ειδική συμφωνία με τον κ. Παυλόπουλο. Αυτή έγινε κατά την διάρκεια της επίσκεψης της Υφυπουργού Δικαιοσύνης της Ολλανδίας Νεμπαχάτ Αλπμαϊράκ στην χώρα σας...»



ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΑΡΙΕΣ ΔΕΣΜΩΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ


Σχετική εικόνα

H μεγαλύτερη προδοσία εις βάρος της Ελλάδας που επετέλεσε ο Σημίτης ήταν η ένταξη στην Ευρωζώνη υπό το κοινό
νόμισμα-απάτη ,το ευρώ! Διότι από ανεξάρτητο κράτος με δικό του νόμισμα, η Ελλάδα έγινε κράτος παρίας, εξαρτώμενο από την ΕΚΤ! 


Άρχισε δηλαδή να αγοράζει το ευρώ που κυκλοφορούσε στην επικράτεια και μάλλιστα να το αγοράζει ακριβά, δανειζόμενη!
Αυτή η μεγάλη προδοσία έγινε με την συνεπικουρία της  τράπεζας παγκοσμιας εξουσίας, της Goldman Sachs, η οποία μαγείρεψε τα ελείματα, αφού η πολυετής πορεία τεχνητής υπερχρέωσης της Ελλάδας είχε καταστήσει ανέφικτη την δυνατότητα ένταξής της στην Ευρωζώνη!

Η προδοσία αυτή συνεχίζεται και στις μέρες μας και είναι σαφές πώς όποια κυβέρνηση προκύπτει, συνεχίζει την  προδοτική "πολιτική" του Σημίτη. Χαρακτηριστικό είναι πως αφού παραιτήθηκε ο διάδοχος του Σημίτη και προδότης του πατέρα του και μετέπειτα και της Ελλάδας Γ. Παπανδρέου, ανέλαβε πρωθυπουργός ο στενός  συνεγάτης του Σημίτη Λ. Παπαδήμος!

 




Μετά τις εκλογές, στην κυβέρνηση Σαμαρά, ανέλαβε Υπουργός Οικονομικών ο επίσης στενός συνεργάτης του Σημίτη Β. Ράπανος!


Και μετά την παραίτηση Ράπανου, Υπουργός Οικονομικών αναλαμβάνει ο επίσης στενός συνεργάτης του Σημίτη Γ. Στουρνάρας(!!!) ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον Ελληνικό λαό με την αήθη οικονομική πολιτική των αφεντικών του, που εφαρμόζει με περισσή αναλγησία και θράσσος!



Ας δούμε λοιπόν ποια είναι τα "πιστεύω", οι "αξίες" και η "ηθική" της παγκόσμιας τράπεζας Goldman Sachs, τα συμφέροντα της οποίας υπηρέτησε ο Σημίτης.



Στις μεγάλες προδοσίες του Σημίτη, μπορούμε επίσης να προσθέσουμε την κύρωση της συνθήκης Σέγκεν (υποδομή για την ηλεκτρονική φυλακή), την ολοκλήρωση της καταστροφής της γεωργικής παραγωγής με τα πακέτα στήριξης των χωματερών, τη μετεξέλιξη του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου σε φορέα αμάθειας με τον μανδύα της βαθύτερης επιστημονικής ανάλυσης, ώστε η εκπαίδευση να παράγει ή φυτά ή ανειδίκευτους εργάτες!


Κλείνουμε με την ευχή, ο αρχιπροδότης να λογοδοτήσει κάποια στιγμή ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης και να τιμωρηθεί για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει εις βάρος της Ελλάδος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου