Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! ΘΕΛOYN ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ!!!

ΧΑΡΑΤΣΙ




Μπορεί να το βαφτίσανε έκτακτο τέλος αλλά ο κόσμος το λέει από την αρχή με την τούρκικη λέξη:"χαράτσι"!
Όταν μιλούσαμε για Ναζιστική Τουρκοκρατία μας ακούγανε και μας αντιμετώπιζαν περίεργα. Τώρα όλοι αντιλαμβάνονται ότι οι συνθήκες συνιστούν ένα σύμπλοκο του ναζισμού και της τουρκοκρατίας.

Και ενώ αυτοί που υπαγόρευσαν το "εκτακτο τέλος"στους δωσίλογους ηγετίσκους είναι ναζιστές, ο λαός το ονόμασε χαράτσι δηλαδή φόρο υποτέλειας στους τούρκους...
Είναι σαφές ότι το χαράτσι και παράνομο και αντισυνταγματικό είναι, αφού αυτά που φορολογούνται έχουν φορολογηθεί, αλλά και αυτή καθαυτή η βρωμερής εμπνεύσεως ονομασία με την οποία το "έντυσαν" δηλώνει κάτι το οποίο δεν αντιπροσωπεύεται από το φοροαφαιμακτικό αυτό τερατούργημα...

Το κλειδί είναι οι δύο από τις πέντε προσδιοριστικές λέξεις:"Έκτακτο" και "Τέλος"

Διότι ούτε έκτακτο είναι, ούτε τέλος!


Δεν είναι έκτακτο διότι ήδη έχει επιβληθεί για δεύτερο χρόνο και από το 13 θα ενσωματωθεί στον ενιαίο φόρο και θα επιβάλλεται συνεχώς!!!

Τέλος επίσης δεν είναι, διότι το τέλος συνεπάγεται ανταποδοτικότητα! Πληρώνουμε π.χ. τέλη κυκλοφορίας διότι μας παρέχεται (υποτίθεται) άρτιο οδικό δίκτυο για να κινούνται τα αυτοκίνητά μας.

Πληρώνουμε δημοτικά τέλη, διότι ο δήμος μας παρέχει υπηρεσίες όπως καθαριότητα, αποκομιδή απορριμάτων κλπ.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση τί μας παρέχεται; Το "ηλεκτροδοτούμενων" μήπως υπαινίσσεται ότι η ανταπόδοση είναι η ηλεκτροδότηση; Τότε γιατί πληρώνουμε πάγιο τέλος στη ΔΕΗ;

Οι "κουλοχέρηδες" κυβερνήτες έχουν αμοληθεί και τα αρπάζουν από όπου και όποιον βρούν εύκαιρο. Έχουμε χρέος να τους σταματήσουμε. Το οφείλουμε στην πατρίδα μας που πρέπει να προστατεύσουμε από τους δωσίλογους.


Αυτό είναι το πατιωτικό μας καθήκον κι όχι να πληρώνουμε τα παράνομα χαράτσια όπως υποστηρίζει το  ο Στουρνάρας το πατριωτικό καθήκι της κυβέρνησης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου