Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΞΥΠΝΑ ΝΕΟΡΑΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!


ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑΚΟ:
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΨΥΧΕΣ
ΚΙ ΑΥΤΟΙ 10 ΛΑΜΟΓΙΑ





Επιτέλους χαρμόσυνα νέα Ελληνάκο. Η κρίση για την Ελλάδα τελειώνει. Σύντομα θα είναι παρελθόν. Όπου νά'ναι θα σημάνουν οι καμπάνες και θα αρχίσουν τα γλέντια.

Ξέρεις γιατί Ελληνάκο; Γιατί η κρίση είναι για τους ζωντανούς. Η χώρα σου σε λίγο πεθαίνει. Θα περάσει στην αιωνιότητα. Έζησε σχεδόν 200 χρόνια.

Τα τελευταία 4 χρόνια χτυπιέται ανελέητα και πρακτικά έχει ήδη ψοφήσει. Τα περισσότερα τραύματά της είναι εσωτερικά Ελληνάκο και γι'αυτό δε θα τη βγάλει καθαρή.

Λείπει μόνον η ληξιαρχική πράξη θανάτου. Αυτή θα είναι η αναθεώρηση του συντάγματος Ελληνάκο. Εσύ κάποια στιγμή θα κάνεις πάλι το χρέος σου. Θα ψηφίσεις τη βουλή που θα την υπογράψει και μαζί θα θάψεις και τη χώρα σου. Βέβαια και πάλι θα το κάνεις με καλό σκοπό. Για να πάρεις άλλη μια δόση.

Το ψόφιο κουφάρι της ως ένα "σύγχρονο" κράτος θα αλλάξει ονομασία Ελληνάκο. Το νέο της όνομα θα είναι "Ελληνική Τραπεζοκρατία".

Η νέα σημαία που θα της δώσουν θα είναι παρόμοια με την ήδη υπάρχουσα, μόνο που αντί του σταυρού θα έχει το σύμβολο του Ευρώ. Τα παιδιά σου όλο καμάρι θα τραγουδούν "της πατρίδας μου η σημαία έχει χρώμα γαλανό και στη μέση χαραγμένο ένα κάτασπρο ευρώ".

Αυτά αποφασίστηκαν Ελληνάκο σε ένδειξη ευγνωμοσύνης και απόδοσης τιμής για τον αγώνα που κάνεις να σώσεις τις τράπεζες και το Ευρώ. Για άλλη μια φορά η μοίρα σε έκανε πρωτοπόρο. Όπως οι πρόγονοί σου χάρισαν στον κόσμο την Δημοκρατία, έτσι και εσύ θα χαρίσεις την Τραπεζοκρατία.

Το μνημείο του "Αγνώστου Στρατιώτη" θα αλλάξει Ελληνάκο και θα μετονομαστεί σε "Αγνώστου Χρεοφειλέτη" και αντί του νεκρού οριζοντιωμένου στρατιώτη θα μπεις εσύ σε όρθια στάση. Ναι Ελληνάκο, στη στάση του αγώνα σου. Σε όρθια στάση, με γουρλωμένα μάτια και με τη θηλιά στο λαιμό. Έτσι όπως είσαι όταν αυτοκτονείς κρεμώμενος δίνοντας τον αγώνα τον καλό για να σώσεις τις τράπεζες και το νόμισμα που τόσο αγάπησες.

Όλα τα έθνη θα υποκλιθούν μπρος στην ανδρεία σου Ελληνάκο. Εσύ είσαι ο πρώτος που δέχθηκες τα χρέη των τραπεζών να τα αναλάβεις εσύ, τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου. Εσύ ανοίγεις τον δρόμο ώστε να μπορέσει η Τραπεζοκρατία να απλωθεί και να κατακυριεύσει όλον τον κόσμο.

Και ναι Ελληνάκο, μάλλον θα σου κάνουν το χατίρι να είναι "Προεδρική Τραπεζοκρατία", ώστε άλλος ένας δικός σου διακαής πόθος να γίνει πραγματικότητα. Ο Τραπεζίτης που θα σε κυβερνά να εκλέγεται απευθείας από εσένα, τον "κυρίαρχο λαό".

Εσύ Ελληνάκο θα καλείσαι Τραπεζο-υπήκοος ή τραπεζοκόμος ή απλά βλάκας. Η δε χώρα σου θα είναι μια πολιτεία της ομοσπονδίας των Ηνωμένων Τραπεζοπολιτειών της Ευρώπης.

* Εάν αναρωτιέσαι γιατί λέω 4 χρόνια και όχι 3 που σου λέει η τηλεόραση ότι έχεις κρίση, σου θυμίζω ανόητε ότι το 2008 αποφάσισες (δια του υπουργού σου κ. Αλογοσκούφη), πρώτος σε όλη την Ευρώπη, να "θωρακίσεις" τις τράπεζες με τα δικά σου λεφτά. Ίσως σήμερα με τα μέτρα των 13 δις να καταλαβαίνεις τι θυσίες θα κάνεις για να ξεπληρώσεις μόνον τα πρώτα 28 δις που ανέλαβες τότε.

ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑΚΟ

Γιατί άραγε δεν θα έπρεπε να "εκσυγχρονιστεί" η χώρα σου; Γιατί θα έπρεπε να ζήσει; Τι έβγαλε η χώρα σου Ελληνάκο;

Μπουμπούκια έβγαλε. Μπουμπούκια σαν και εσένα, που όταν τα κονόμησαν ξέχασαν την καταγωγή τους και έτρεξαν να μπουν στα Ευρωπαϊκά και Αμερικανικά σαλόνια. Είναι φεντεραλιστές λένε, και εννοούν ας πάει στο διάολο η Ελλάδα αν είναι εγώ να τα κονομάω.

Αδέλφια σου όμως είναι ρε ανόητε. Λες να είναι τόσο διαφορετικοί από εσένα; Αφού και εσύ εάν τα κονομούσες το ίδιο θα έκανες.

Μπουμπούκια έβγαλε. Μπουμπούκια σαν και εσένα, που όταν έγιναν πολιτικοί την ξεπούλησαν κομμάτι-κομμάτι για να αυξήσουν τα μηδενικά στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Άλλοι κάνουν τους αριστερούς και άλλοι τους δεξιούς για να ασχολείσαι και εσύ με αυτές τις βλακείες.

Αδέλφια σου όμως είναι ρε ανόητε. Λες να είναι τόσο διαφορετικοί από εσένα; Αφού και εσύ μόνο το τομάρι σου κοιτάς. Ξέρουν καλά πόσο ευατούλης και βλάκας είσαι και για αυτό σε κατευθύνουν όπου θέλουν.

Μπουμπούκια έβγαλε. Μπουμπούκια σαν και εσένα, που όταν έγιναν δημοσιογράφοι άρχισαν να "τα πιάνουν" από αριστερά και δεξιά. Δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό άλλα να λένε τη μια στιγμή και άλλα την επομένη, αναλόγως από που τα παίρνουν. Σε οδηγούν στον γκρεμό και χαίρονται γιατί αυτό τους λογίζεται ως επιτυχία.

Αδέλφια σου όμως είναι ρε ανόητε. Λες να είναι τόσο διαφορετικοί από εσένα; Αφού και εσύ τις ίδιες βλακείες αναπαράγεις συνέχεια, ακόμη και όταν είναι εναντίον σου.

Μπουμπούκια έβγαλε. Μπουμπούκια σαν και εσένα, που όταν έγιναν συνδικαλιστές ξεπουλήσανε τους συναδέλφους τους για την προσωπική τους ανέλιξη. Τους πιο πετυχημένους από δαύτους τους έκανες βουλευτές και ψήφισαν τα μνημόνια εναντίον σου.

Αδέλφια σου όμως είναι ρε ανόητε. Λες να είναι τόσο διαφορετικοί από εσένα; Αφού και εσύ είσαι πάντα πρόθυμος να πατήσεις πάνω στους άλλους για να ανέβεις.

Μπουμπούκια έβγαλε. Μπουμπούκια σαν και εσένα, που όταν έγιναν ακαδημαϊκοί δάσκαλοι έπεσαν με τα μούτρα στις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις και τις κρατικές επιτροπές και τώρα γυροφέρνουν στα κανάλια μπουρδολογώντας ασύστολα, κάνοντας τους ειδήμονες. Τενεκέδες ξεγάνωτοι που το μόνο που παράγουν είναι θόρυβος. Τυφλοί, οδηγοί τυφλών.

Αδέλφια σου όμως είναι ρε ανόητε. Λες να είναι τόσο διαφορετικοί από εσένα; Αφού και εσύ όταν σου δίνεται η ευκαιρία να "τα πιάσεις" το κάνεις χωρίς δεύτερη κουβέντα.

ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑΚΟ

Σου είναι δύσκολο να σκεφτείς έξω και πάνω από τα κόμματα. Πρέπει όμως να αντιληφθείς ότι ο κύκλος της ζωής τους έκλεισε. Τώρα καταρρέουν και θέλουν να πάρουν και εσένα μαζί τους.

Καλώς υπήρξαν για τους λόγους που υπήρξαν και ότι καλό έκαναν δεν είναι δυνατόν να διαγραφεί. Έστω και το παραμικρό καλό θα τους πιστωθεί. Και όλοι οι αγώνες τους καλά έγιναν.

Τώρα όμως πρέπει να τα αφήσεις να σβήσουν, γιατί ήδη έχουν καταντήσει ζόμπι. Τριγυρνάνε πεινασμένα και αναζητούν να καταβροχθίσουν ότι καλό έχει περισσέψει στη χώρα.

Χαιρέτα τα Ελληνάκο. Κράτα τις όποιες καλές αναμνήσεις και άστα να σβήσουν μέσα στη διαφθορά τους. Οι τωρινοί εκπρόσωποί τους είναι πολύ μικροί. Και αυτό ισχύει για όλα τα κόμματα Ελληνάκο.

Οι καταστάσεις άλλαξαν αλλά αυτοί εξακολουθούν να σε δουλεύουν όπως στο παρελθόν. Ξεπεράστηκαν πλέον από τα πράγματα.

ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑΚΟ

Ξέρω ότι σε πειράζουν αυτά που λέω και σε πειράζει που σε λέω Ελληνάκο. Πίστεψέ με όμως ότι σε ξέρω τόσο καλά που έχω κάθε δικαίωμα να σε αποκαλώ όπως θέλω.

Απευθύνομαι προσωπικά σε εσένα και δεν βγάζω διάγγελμα. Εγώ προσπάθησα να σου μιλήσω και εσύ επέλεξες να με ακούσεις. Και με επέλεξες Ελληνάκο γιατί ξέρεις ότι σου λέω την αλήθεια. Το ξέρεις, γιατί την ξέρεις και εσύ την αλήθεια. Απλά κρύβεσαι γιατί την φοβάσαι. Φοβάσαι μήπως σε ξεβολέψει.

Πρόσεξε Ελληνάκο, δεν μιλάω γενικά και αόριστα. Όταν λέω εσένα, εννοώ ΕΣΕΝΑ. Κανέναν άλλον. ΕΣΕΝΑ. Εσένα που εχθές στη δουλειά συζητούσες για τον Τατσόπουλο και προχθές άκουγες "το πουλάκι τσίου".

Εσένα όμως που "την ψάχνεις" κιόλας. Ξέρεις γιατί σου μιλάω έτσι Ελληνάκο; Γιατί έπρεπε να "την έχεις βρει" μετά από τόσο ψάξιμο.

Σε κατηγορώ Ελληνάκο γιατί ΕΣΥ ειδικά έπρεπε να έχεις καταλάβει. Σε εσένα δόθηκε το χάρισμα να μάθεις αυτά που άλλες γενιές θα επαναστατούσαν εάν τα ήξεραν. Μυστικά καλά κρυμμένα σου αποκαλύφτηκαν και τα προσπέρασες σαν κόπανος. Είσαι ένα click μακριά από την αλήθεια Ελληνάκο. Όσο υπάρχει το internet ελεύθερο εκμεταλλεύσου το. Μάθε και πες τα και σε άλλους.

Ξέρεις γιατί σε λέω Ελληνάκο; Γιατί σε ξέρω πολύ καλά. Εσύ δεν είσαι σαν τον υπερήλικα συνταξιούχο στον οποίο χρέωσες το εκλογικό αποτέλεσμα και τη μιζέρια σου. Είσαι όμως σαν τον νεαρό συνταξιούχο που βολεμένος στον καναπέ του κρίνει και κατακρίνει.

Ξέρεις γιατί σε λέω Ελληνάκο; Γιατί σε ξέρω πολύ καλά. Εσύ δεν είσαι σαν τα άμυαλα παιδάκια που έχουν το μυαλό πάνω από τη σκούφια τους. Εσύ είσαι σοβαρός κύριος. Εσύ όμως είσαι και αυτός που χάρηκε βλέποντας τον μαθητή να μουντζώνει τους επίσημους στην παρέλαση. Ναι Ελληνάκο, χάρηκες πολύ τότε, θα ήθελες και εσύ να κάνεις το ίδιο.

Δεν το έκανες όμως Ελληνάκο. Κρύφτηκες. Κρύφτηκες πίσω από ένα παιδί 17 ετών. Χαμήλωσες το βλέμμα σου για να μην δουν ότι χαιρόσουν. Μέσα σου ένιωθες εθνική ανάταση, αλλά το σώμα σου καμπούρωνε όλο και περισσότερο για να την κρύψει Ελληνάκο. Περίμενες να πας στο σπίτι σου, να είσαι μόνος σου για να γελάσεις. Όμως να κλάψεις θα έπρεπε Ελληνάκο, γιατί περιμένεις από τα παιδιά σου να κάνουν αυτό που εσύ δεν έκανες χρόνια τώρα.

Και πως θα σχολίαζες το γεγονός στον περίγυρό σου Ελληνάκο; Τι θέση θα έπαιρνες ως κοινωνία; Περίμενες να δεις τον Λαζόπουλο, για να μάθεις τι άποψη θα έπρεπε να έχεις.

Αναρωτιέσαι από που παίρνω το δικαίωμα και σου μιλάω έτσι. Είμαστε γνωστοί από παλιά βρε κορόιδο. Σε ξέρω πολύ καλά. Δεν φαντάζεσαι πόσο καλά. Σου λέω και πάλι, μιλάω σε ΕΣΕΝΑ. Δεν γράφω για όλους ανόητε. Αυτό το κείμενο είναι γραμμένο μόνον για ΕΣΕΝΑ.

Δεν με θυμάσαι, έ; Ή κάνεις ότι δεν με θυμάσαι; Πώς να με θυμηθείς όταν έχεις "κάψει" το μυαλό σου με την τηλεόραση. Κλείστην. Κλείσε την τηλεόραση για ένα χρόνο και θα με θυμηθείς. Κλείστην για δύο χρόνια και η κρίση θα τελειώσει. Σπάστην και θα ξαναζήσεις εσύ Ελληνάκο και όχι η εικόνα.

ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑΚΟ

Το δικαίωμά σου στη σκέψη το έχεις εκχωρήσει μέσω της τηλεόρασης στα λαμόγια. Όλη την ημέρα δουλεύεις και το βράδυ θέλεις να χαλαρώσεις. Είσαι κουρασμένος και θέλεις κάτι ελαφρύ. Δεν θέλεις να κουράσεις το μυαλό σου (αυτό τέλος πάντων που νομίζεις ότι έχεις). Ανάβεις την τηλεόραση και χαλαρώνεις. Είσαι πλέον παθητικός δέκτης Ελληνάκο. Ότι μπούρδα ακούσεις, την άλλη μέρα θα την παπαγαλίζεις. Θα την επαναλαμβάνεις στον περίγυρό σου και θα ανταγωνίζεστε για το ποιός θυμάται καλύτερα την μπούρδα που άκουσε.

Εάν κάποιος σου πει κάτι διαφορετικό από το κουτί, θα τον κατηγορήσεις. Σε ξεβολεύει από την ιδεολογική σου πολυθρόνα.

Ναι Ελληνάκο, η μεγάλη πολυθρόνα δεν είναι αυτή του σαλονιού σου, μπροστά στην τηλεόραση. Η μεγάλη πολυθρόνα είναι μέσα στο μυαλό σου. Εκεί έχει αράξει η σκέψη σου και δεν λέει να κουνηθεί. Θυμάσαι άραγε πότε σκέφτηκες για τελευταία φορά Ελληνάκο;

Φοβάσαι να σκεφτείς. Φοβάσαι να σκεφτείς γιατί μπορεί να καταλάβεις και τότε θα αυτοαναιρεθείς. Θα καταλάβεις ότι τόσα χρόνια ζεις μέσα στο ψέμα που σε έβαλαν να ζήσεις.

Περιμένεις να ακούσεις τους δημοσιογράφους σου, τους πολιτικούς σου και τους ειδήμονες για να επιβεβαιώσεις ότι δεν είναι όλη η ζωή σου λάθος. Ναι, αυτά που σου λένε είναι "η αλήθεια" και έτσι χαλαρώνεις. "Κακά και άδικα τα μέτρα, αλλά αναγκαία". Δεν χρειάζεται εσύ να κουραστείς να σκέφτεσαι. Σκέφτονται αυτοί για εσένα. Αυτοί θέλουν το καλό σου. Εσύ φάε το μπιφτέκι σου, πιές και μια coca και τις απόψεις θα σου τις δώσουν έτοιμες.

Σε πειράζει που σε λέω Ελληνάκο αλλά εγώ σε προκαλώ. Ποιά άποψη από αυτές που έχεις για την κρίση είναι δική σου και δεν την έχεις ακούσει στην τηλεόραση; Ξέρω ότι σου ζητάω κάτι δύσκολο γιατί μόνον να αναμασάς αυτά που άκουσες μπορείς. Μηρυκαστικό έχεις καταντήσει. Αν είσαι τίμιος ομολόγησέ το, ούτε μία σκέψη ή άποψη δεν έχεις δική σου.

Αγχώνεσαι Ελληνάκο; Δεν μπορεί, κάποια σκέψη δική σου θα έχεις. Ξανασκέψου μήπως και την βρεις.

Εάν την βρήκες, πρόσεξε μήπως στο μυαλό σου μαζί με τη συγκεκριμένη σκέψη σού έρχεται και η εικόνα του Πρετεντέρη να γαυγίζει ή του Άδωνη να νιαουρίζει; Μήπως αυτού τελικά είναι η σκέψη;

ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑΚΟ

Εάν σκεφτείς ελεύθερα θα δεις ότι ζεις τον μύθο του Ευρώ. Είναι δύσκολο να το χωνέψεις γιατί το αγαπάς πολύ αυτό το νόμισμα. Σε έκανε άνθρωπο, ενώ πριν ήσουν ζώο. Σε έκανε Ευρωπαίο, ενώ ήσουν Έλληνας. Αγοράζεις ότι θέλεις χωρίς να προβληματιστείς εάν είναι εισαγόμενο ή ντόπιο.

Σου αρκεί μόνον ένα πράγμα Ελληνάκο. Να έχεις Ευρώ. Δεν σε πειράζει εάν ο διπλανός σου κρεμάστηκε χθες από το δέντρο, αρκεί εσύ να έχεις Ευρώ.

Σε έχω δει σαν γριούλα Ελληνάκο, να δυσκολεύεσαι να πληρώσεις για το ψωμί σου και να λες "προς θεού μη γυρίσουμε στη δραχμή".

Σε λυπήθηκα πολλές φορές, όχι τόσο για την οικονομική σου φτώχια όσο για την πνευματική Ελληνάκο. Γιατί προσπαθείς στην ουσία να στηρίξεις τον δυνάστη σου. Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Από τον βούρκο του Ευρώ που βρίσκεσαι δεν μπορώ να σε τραβήξω. Ότι και να κάνω μετά από λίγο θα δεις τηλεόραση και θα ξαναβουλιάξεις.

Σε βαρέθηκα όμως Ελληνάκο. Φιλοσοφείς. Προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν φταίει το Ευρώ, αλλά τα αίτια είναι βαθύτερα. "Η κακία και η διαφθορά του ανθρώπου". Τι είπες τώρα μεγάλε!!! Κάνε ένα διάλλειμα να ξεκουραστείς μετά από το βαθύ στοχασμό σου. Φάε και μια kit-kat, σου αξίζει μετά από τόση σκέψη, μην πάθεις και τίποτα.

Νομίζεις ότι έχεις την πολυτέλεια να φιλοσοφείς Ελληνάκο; Σε έχουν στήσει στον τοίχο και είναι έτοιμοι να πυροβολήσουν και εσύ ασχολείσαι με φιλοσοφικά ζητήματα. Κοίτα να σωθείς πρώτα ανόητε και μετά ασχολείσαι με τη φιλοσοφία. Ή τουλάχιστον όταν φιλοσοφείς κάντο "άνευ μαλακίας".

Ζητάς εγγυήσεις για να πας σε εθνικό νόμισμα. Σου διευκρινίζω εθνικό νόμισμα ελεύθερο χρέους. Νόμισμα που το κράτος σου κόβει μόνο του και όχι ελεγχόμενο από τα διεθνή λαμόγια. Με κεντρική τράπεζα δική σου και όχι των λαμογίων. Με περιορισμό στη διακίνηση κεφαλαίων και διαγραφή του συνόλου του χρέους σου. Και εσύ επιμένεις να ζητάς εγγυήσεις.

Ρε φουκαρά Ελληνάκο ζήτησες ποτέ αυτές τις εγγυήσεις από το Ευρώ; Εδώ καταστρέφεσαι και εσύ ζητάς εγγυήσεις; Πόσος θα είναι ο πληθωρισμός και το ΑΕΠ; Πνίγεσαι και ρωτάς εάν το σωσίβιο έχει παπάκι ή αλογάκι;

  • Φοβάσαι τον πληθωρισμό της δραχμής και την ίδια στιγμή πεθαίνεις από την έλλειψη του Ευρώ.
  • Φοβάσαι μήπως δεν θα έχεις πετρέλαιο και την ίδια στιγμή ξεπαγιάζεις χωρίς θέρμανση.
  • Φοβάσαι μήπως δεν θα έχεις τροφή και την ίδια στιγμή τα παιδιά σου λιποθυμούν στο σχολείο από ασιτία.
  • Φοβάσαι μήπως θα έρθουν αυτοί που τα έβγαλαν έξω και τα αγοράσουν όλα και την ίδια στιγμή κατάσχεται όλη η περιουσία σου.
  • Φοβάσαι μήπως δεν θα πληρωθούν οι συντάξεις και την ίδια στιγμή δεν μπορείς να πας στο γιατρό.
  • Φοβάσαι την έξοδο από το Ευρώ και την ίδια στιγμή βουτάς στο κενό από την ταράτσα σου.

"Σου τη δίνει" με τους λαθρομετανάστες και υποκρίνεσαι ότι δεν καταλαβαίνεις πως βρίσκονται εδώ μόνο και μόνο εξαιτίας του Ευρώ. Γιατί απλά έχει μεγάλη αξία και μπορούν να το στείλουν κατ'ευθείαν στην πατρίδα τους, μέσω των τραπεζών σου.

Επιμένω όμως Ελληνάκο. Αν εσύ, που αποδεδειγμένα δεν είσαι ότι πιο έξυπνο κυκλοφορεί, μπορείς και καταλαβαίνεις τη σύνδεση μεταξύ Ευρώ και λαθρομεταναστών, γιατί κανένας τενεκές ξεγάνωτος από αυτούς που βλέπεις στην τηλεόραση δεν σου το λέει; Γιατί κανένα κόμμα δεν σου το λέει; Ακόμα και αυτοί που έχουν αναλάβει επαγγελματικά να παίζουν τους εθνικιστές χτυπώντας ανθρώπινα ερείπια, δεν βλέπεις ότι είναι παραδομένοι στο Ευρώ;

ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑΚΟ

Σε ένα πράγμα έχεις δίκιο. Δεν είναι μόνον το Ευρώ το πρόβλημα. Είναι και η Ευρωπαϊκή Ένωση Ελληνάκο. Είναι και ότι είδους παγκόσμιο οργανισμό έχουν στήσει τα λαμόγια. Είναι και η Παγκόσμια Τράπεζα, είναι και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου, είναι και ότι άλλη παγκόσμια μπούρδα έχουν σκεφτεί και σου έχουν επιβάλλει.

Ναι Ελληνάκο, θα πρέπει να φύγεις απ'όλα αυτά και να καταργήσεις όλες τις διεθνείς συνθήκες. Δεν φτιάχτηκαν από κάτω αυτοί οι οργανισμοί Ελληνάκο. Φτιάχτηκαν από τα διεθνή λαμόγια για να σε ελέγξουν.

Ξέρω τι σκέφτεσαι Ελληνάκο. Τι θα γίνεις Κούβα; Λίγη σου πέφτει Ελληνάκο η Κούβα; Σε λίγο θα παρακαλάς να είχες γίνει Κούβα ανόητε. Εδώ εάν όλα πάνε καλά, σύμφωνα με τις προβλέψεις τους σε λίγο θα είσαι χειρότερα από τη Βουλγαρία και την Αλβανία. Εάν δεν πάνε καλά σκέψου πως θα είσαι.

Και θα απομονωθείς; Πώς θα ζήσεις μόνος σου; Αληθινά πιστεύεις ρε Ελληνάκο ότι εάν ένας λαός ελευθερωθεί, όλοι οι άλλοι θα κοιτάνε; Αυτό θα είναι το τέλος των διεθνών λαμογίων Ελληνάκο. Οι ελεύθεροι λαοί μπορούν να ενωθούν χωρίς το συνδετικό κρίκο των λαμογίων. Ο κρίκος αυτός είναι οι δικές σου και δικές τους χειροπέδες.

Και αν σου κάνουν πόλεμο; Αν επιτεθούν οι Τούρκοι;

ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑΚΟ

Η έξοδος που εγώ σου προτείνω δεν είναι ανώδυνη. Δεν έχω κανέναν λόγο και καμία υποχρέωση να σου ωραιοποιήσω τα πράγματα ή να σε καθησυχάσω. Αυτό να το ζητήσεις από τους πολιτικούς που ψηφίζεις και τους δημοσιογράφους που σε μορφώνουν. Εγώ δεν κάνω δημόσιες σχέσεις.

Η έξοδος που σου προτείνω είναι η έξοδος από ένα κτίριο που φλέγεται. Πριν δύο χρόνια είχες την ευκαιρία να φύγεις από τις σκάλες (έξοδος και διαγραφή χρέους). Δεν το έκανες και ο δρόμος έκλεισε (μετατροπή χρέους προς ιδιώτες σε χρέος προς κράτη, αγγλικό δίκαιο, κούρεμα, αύξηση χρέους). Τώρα θα πρέπει να πηδήξεις από το μπαλκόνι και οι πιθανότητες να τσακιστείς είναι μεγάλες. Εάν φοβηθείς όμως και δεν πηδήξεις θα καείς. Διαλέγεις και παίρνεις. Εσύ φταις και εσύ θα πρέπει για μια φορά στη ζωή σου να επιλέξεις.

Είναι μια έξοδος όπως αυτή των Ισραηλιτών από την Αίγυπτο. Θυμάσαι πόσοι από τους 600.000 που ξεκίνησαν έφτασαν τελικά στη γη της επαγγελίας Ελληνάκο; Δύο. Θυμάσαι πόσο καιρό έκαναν να φτάσουν Ελληνάκο; 40 χρόνια. Νομίζεις ότι εσύ είσαι καλύτερος και θέλεις να ελευθερωθείς πιο εύκολα και πιο γρήγορα; Σε βεβαιώνω ότι είσαι χειρότερος και από αυτούς ακόμη Ελληνάκο.

Είναι μια έξοδος όπως αυτή του Μεσολογγίου. Οι πρόγονοί σου διακινδύνευσαν τα πάντα όταν την έκαναν. Η συντριπτική πλειοψηφία τους κατασφαγιάστηκε και δεν έζησε να δει την ελευθερία.

Αναρωτιέσαι μήπως τότε γιατί να την κάνεις; Για τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου και τα παιδιά και τα εγγόνια των άλλων, ανόητε. Εάν δεν ήσουν τόσο εγωιστής δεν θα αναρωτιόσουν καθόλου, αλλά θα χαιρόσουν για αυτούς που τελικά θα φτάσουν στην ελευθερία. Να εύχεσαι όμως και εσύ να αξιωθείς πριν κλείσεις τα μάτια σου να δεις από μακριά τον νέο κόσμο, τη γη της επαγγελίας, την ελευθερία ανόητε που μπορείς να τους προσφέρεις.

Μη λυπάσαι που δεν θα τη ζήσεις εσύ αυτή την ελευθερία Ελληνάκο. Αυτοί θα σε θυμούνται. Και να ξέρεις, όταν σε θυμούνται δεν θα σε αποκαλούν Ελληνάκο. ΕΛΛΗΝΑ θα σε λένε τότε και θα δακρύζουν όταν αναφέρονται στον ηρωισμό σου.

Μην σε απασχολεί επομένως ο πληθωρισμός, το ΑΕΠ και άλλες τέτοιες μπούρδες του εθνικού νομίσματος Ελληνάκο. Πίστεψέ με, αυτά είναι πολύ-πολύ λεπτομέρειες.

Το θέμα είναι να είσαι εκεί όταν ανοίξουν τα νερά για να περάσεις, γιατί σε βεβαιώνω ότι θα σε κυνηγήσουν ανελέητα όταν φύγεις από τη σκλαβιά που σου έχουν ετοιμάσει. Τώρα τα σκυλιά έχουν ανοίξει το στόμα τους και είναι έτοιμα να σε καταβροχθίσουν.

Μη λυπάσαι για το τομάρι σου. Ο αγώνας μετράει. Η εξέλιξη της μάχης μπορεί να είναι και καλύτερη. Δεν είμαι προφήτης. Σε κάθε περίπτωση όμως θα πρέπει να είσαι έτοιμος να θυσιαστείς. Η θυσία σου αυτή θα είναι και η εξιλέωσή σου. Και πίστεψέ με, σου χρειάζεται αυτή η εξιλέωση Ελληνάκο, γιατί έχεις αλλοτριωθεί όσο δεν φαντάζεσαι.

ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑΚΟ

Ο μοναδικός που πρέπει και μπορεί να ξεκινήσει αυτόν τον αγώνα είσαι ΕΣΥ. Δεν μπορεί να το κάνει άλλος για εσένα Ελληνάκο. Σου τονίζω και πάλι ότι εννοώ ΕΣΕΝΑ. ΕΣΥ, μόνος σου, θα πρέπει να σηκωθείς από τον καναπέ και να σκεφθείς και να κάνεις αυτό που μπορείς να κάνεις.

Εγώ σου υπόσχομαι ότι όταν ξεκινήσεις τη μάχη αυτή δεν θα είσαι μόνος σου πλέον. Θα βρεις και εμένα εκεί. Όμως μόνον εμείς θα είμαστε. Εγώ και εσύ. Μην περιμένεις κανέναν πολιτικό, κανέναν συνδικαλιστή, καμία αρχή, καμία τηλεόραση, κανέναν ειδήμονα να μας βοηθήσει.

Εγώ θα στηρίξω εσένα και εσύ εμένα. Εγώ και εσύ θα είμαστε οι στρατιώτες αλλά και οι στρατηγοί Ελληνάκο σε αυτόν τον αγώνα. Εγώ και εσύ θα αναδείξουμε στην πορεία τον ηγέτη, εάν χρειαστεί, για να μας οδηγήσει. Εγώ και εσύ θα αποφασίσουμε για τους θεσμούς στη νέα χώρα μας. Εγώ και εσύ θα τελειώσουμε αυτό που ξεκίνησαν οι πρόγονοί μας το '21.

Και μπορούμε να νικήσουμε Ελληνάκο. Ξέρεις γιατί; Γιατί εγώ και εσύ είμαστε 10 εκατομμύρια ψυχές. Όλοι οι άλλοι μαζί είναι 10 λαμόγια.

Πρόσεξε όμως Ελληνάκο. Εμείς είμαστε 10 εκατομμύρια μοναχικές ψυχές ενώ οι άλλοι είναι 10 ενωμένα λαμόγια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου