Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

 
 
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ...
 
 
 
 
Πληθαίνουν οι φωνές που μιλούν για ύφεση, η οποία σκεπάζει σιγά-σιγά ολόκληρο την πλανήτη. Στις Η.Π.Α. το δημοσιονομικό χρέος διογκώνεται και ο Ομπάμα προειδοποιεί ότι η κακή κατάσταση της αμερικανικής οικονομίας θα επηρεάσει την παγκόσμια. Στην Ευρωζώνη τα πλοκάμια της ύφεσης τυλίγονται γύρω από τον πυρήνα του ευρώ με την Γερμανία να «τρέμει».


Το οικονομικό κραχ βρίσκεται προ των πυλών και θα συμπαρασύρει τις ισχυρές οικονομίες του πλανήτη βάσει της αρχής του ντόμινο. Η Ρωσία, από την πλευρά της, προσπαθεί, συνάπτοντας οικονομικές συμφωνίες με την Γερμανία, να στηρίξει το ευρώ, έτσι ώστε να αποφευχθεί το οικονομικό κραχ, η κυριαρχία του Δ.Ν.Τ. (Η.Π.Α.) στην Ευρώπη και η δυτικότροπη παγκόσμια κυβέρνηση αρχικά με τεχνοκράτες.
Ωστόσο η ύφεση δεν είναι εύκολο πράγμα, πόσο μάλλον όταν είναι «στημένη» από δυνάμεις υπερσυγκέντρωσης του πλούτου των λαών.
Η πραγματική οικονομική κρίση δεν είναι αυτό που ζούμε τώρα, αλλά η πλήρης κατάρρευση της οικονομίας με λουκέτα στα πάντα. Η απόγνωση θα γιγαντωθεί και όλοι θα ζητάνε απεγνωσμένα λύση, αφού κανένας δεν μπορεί να σκεφτεί ότι υπάρχει, έστω και μία στο εκατομμύριο η πιθανότητα, να χάσει τις ανέσεις, τις οποίες εδώ και τόσο καιρό προσφέρει το σύστημα του καταναλωτισμού. Όλοι αλλάζουν αμέσως κουβέντα.
Προσπαθήστε να μην γίνεστε δούλοι των αγαθών σας αλλά να τα μεταχειρίζεστε με εξυπνάδα για τις δουλειές και την διαβίωσή σας. Μην υπερβάλετε! Προετοιμάστε τον εαυτό σας κατάλληλα, ώστε να μην αιφνιδιαστείτε και πανικοβληθείτε. Αυτό επιθυμούν οι δήθεν «σωτήρες».
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου