Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ Ο ΑΓ. ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ


 ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ:
"ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΤΩΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΟΥΘΟΥΝΙ"



 
 
 
Σήμερα τα τεκταινόμενα στην Αίγυπτο δείχνουν ότι η Α.Μεσόγειος, μοιάζει με  "πυριτιδαποθήκη" και η Ελλάδα είναι το μοναδικό "ψύχραιμο" μέρος με όλους τους λοιπούς εμπλεκόμενους να κτυπά ο ένας τον άλλον!".
 
Μέχρις στιγμής ενώ παντού γίνεται του "κουτρούλη ο γάμος" η Ελλάδα "ματώνει" οικονομικά αλλά όχι σε έμψυχο υλικό,και δεν μπορεί παρά να θυμηθούμε τα λόγια του Γέροντος Παϊσίου ο οποίος 25 χρόνια πριν είχε προβλέψει ότι "Δεν ήθελα τίποτα άλλο . Να με κρατούσε ο Θεός ακόμα λίγα χρόνια στη ζωή, για να έβλεπα την πατρίδα μου μεγαλωμένη. Θα μεγαλώσει , αλλά μην περιμένεις πόλεμο. Θα μεγαλώσει χωρίς να ματώση ελληνικό ρουθούνι !"

Ότι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην περιοχή μας με πολύ αίμα θα φέρει ανακατατάξεις που άλλους θα "ρίξουν" και άλλους θα "ανεβάσουν", συνήθως οι κερδισμένοι είναι αυτοί που δεν εμπλέκονται.
 
Βέβαια ο Γέροντας αναφέρονταν προφανώς σε έναν μελλοντικό πόλεμο με την Τουρκία και τα γνωστά προβλεφθέντα γεγονότα. Όμως με αυτή την"καθήλωση" και καθίζηση της χώρας όπου σε λίγο δεν θα έχουμε ούτε νεροπίστολο για να ρίξουμε, αρχίζει να έχει ενδιαφέρον η προρήση του Γέροντα, γιατί όντως δεν θα μπορεί να ματώσει ρουθούνι ελληνικό, αφού δεν θα είμαστε σε θέση ούτε υποβρύχια να έχουμε.
 
Βλέπετε ο Γέροντας είχε πει και κάτι άλλο "να μην έχουμε εμπιστοσύνη στους πολιτικούς", όπως έλεγε και ο Πατροκοσμάς "Θα έρθει το ψευτορωμαίκο να μην το πιστέψετε, αυτό που θα γίνει μετά αυτό θα είναι ρωμαίικο", συνεπώς μην ελπίζετε στο υπάρχον πολιτικό σύστημα, απλά αυτά που συμβαίνουν σήμερα είναι απαραίτητα για ναδιαλυθεί, να εξαφανιστεί, και να σβήσει από την μνήμη μας δια παντώς.
Πάντως ο Γέροντας έγινε θέμα και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ίσως γιατί φοβίζει είτε ότι θα βγει αληθινός είτε ότι θα ενώσει τους Έλληνες σε κοινό όραμα.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου