Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

OI EΧΘΡOI ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ

 
Σχεδιάζουν σμίκρυνση της Ελλάδας με πρόφαση το... ισλάμ;
 
 


 
 
Σχολικό βιβλίο στον Καναδά απεικονίζει την Ελλάδα ως κατά το ήμισυ μουσουλμανική χώρα

Της Νicky Mariam Monty
για την ελληνοκαναδική ιστοσελίδαCanada Greek Reporter

 
Τα περισσότερα σχολεία στον Καναδά είναι εφοδιασμένα με ένα νέο βιβλίο, στο οποίο υπάρχει χάρτης που απεικονίζει τις θρησκευτικές κοινότητες στην Ευρώπη και αλλού. Στο σημείο του χάρτη που φαίνεται η Ελλάδα, η χώρα απεικονίζεται ως μουσουλμανική κατά το 50%.Ενδιαφέρον επίσης είναι το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος χάρτης υπάρχει σε σχολικό εγχειρίδιο το οποίο έχει αποσταλεί σε όλα τα σχολεία στον Καναδά πλην των ελληνοκαναδικών σχολείων.


Η ανακάλυψη της ύπαρξης του χάρτη, αλλά και το γεγονός ότι δεν έχει αποσταλεί σε όλα τα σχολεία της χώρας,έχει προκαλέσει αναστάτωση στην ελληνοκαναδική κοινότητα, η οποία έκπληκτη διαπίστωσε ότι από φέτος οι Καναδοί μαθητές διδάσκονται ότι ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής επικράτειας κατοικείται από μουσουλμανικό πληθυσμό. Η ελληνική ομογένεια του Καναδά έχει ήδη διαμαρτυρηθεί στις καναδικές αρχές, υπογραμμίζοντας ότι ο συγκεκριμένος χάρτης διαστρεβλώνει τα δεδομένα όσον αφορά την ιστορία της Ελλάδας, μιας χώρας που έζησε υπό οθωμανική κατοχή για 400 χρόνια, η οποία που μετέτρεψε τους Έλληνες σε σκλάβους, πριν τελικά επαναστατήσουν πριν από 200χρόνια περίπου και ανακτήσουν τα πάτρια εδάφη τους.
Και αν νομίζετε πως το καναδικό βιβλίο (δηλαδή το υπουργείο Παιδείας του Καναδά) υπερβάλλει, τότε θα νιώσετε πρωτοφανή έκπληξη μαθαίνοντας το κοινό μυστικό αξιωματικών του στρατού και της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι έχουν θητεύσει σε κρίσιμες θέσεις (π.χ. ΝΑΤΟ) ή έχουν παρακολουθήσει ειδικά σχολεία εκπαίδευσης στο εξωτερικό.
Σύμφωνα, λοιπόν, με σαφέστατη πληροφόρηση από εν ενεργεία αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού και από πηγές του τόσο στην Ελληνική Αστυνομία και Συνοριοφυλακή, όσο και στο Πεντάγωνο, ο αριθμός των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα αγγγίζει τα 6 εκατομμύρια, δηλαδή κάτι περισσότερο από το μισό του γηγενούς πληθυσμού!!! Ακόμη και εάν υποθέσουμε πως η πληροφορία είναι εσφαλμένη κατά το ήμισυ και πάλι έχουμε έναν πληθυσμό 3 εκατομμυρίων ανθρώπων, οι οποίοι επηρεάζονται ή -και-καθοδηγούνται από εσωτερικούς και εξωτερικούς παράγοντες...
Η πληροφορία αυτή διατηρείται κρυφή προκειμένου να μην υπάρξουν αντιδράσεις που θα ανατρέψουν άμεσα και οριστικά το παρόν πολιτικό σκηνικό και φυσικά για να μην επηρεασθεί η συνέχεια στις πολιτικές αποφάσεις και στις πρακτικές που έχουν μέχρι σήμερα ακολουθηθεί, για να δημιουργηθεί μία κρίσιμη -αλλά και άμεσα εξαρτώμενη- μάζα, ενός πληθυσμού που ικανοποιεί τις στοχεύσεις των πολιτικών και των πατρώνων τους. Μάλιστα, για να μην γίνει αισθητός ο πραγματικά τεράστιος αριθμός των λαθρομεταναστών, η κυβέρνηση (και κάθε κυβέρνηση που υπήρξε μέχρι στιγμής), έχει φροντίσει να διασπείρει ποικιλοτρόπως σε ολόκληρη την χώρα τους λαθρομετανάστες. Αυτή η διασπορά μέλλει να χρησιμοποιηθεί και ως πρόφαση για εξάπλωση σκληρών και βίαιων κατασταλτικών μέτρων σε ολόκληρη την χώρα.

Έτσι δικαιολογείται, άλλωστε, και η εμμονή στην χρήση -από τους πολιτικούς και τους πρόθυμους δημοσιογράφους- του όρου "εμφύλιος", αφού μία εσωτερική σύγκρουση (σαφέστατα οργανωμένη και καθοδηγούμενη) μεταξύ λαθρομεταναστών και γηγενών κατοίκων της χώρας, θα σταθεί ως πρόφαση για χρήση βίαιων κατασταλτικών μέσων εκ μέρους της κυβέρνησης. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας, μία από τις πρώτες ενέργειες στις οποίες προχώρησε η κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου ήταν η σύναψη συμφωνίας για έλευση της Eurogendfor στην Ελλάδα, σε περίπτωση που υπάρξει κοινωνική έκρηξη η οποία θα απειλήσει το πολίτευμα! Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η εταιρεία ACADEMI (πρώην Blackwater) φέρεται να έχει υπογράψει συμβόλαιο με την σημερινή Ελληνική κυβέρνηση, προκειμένου να εξασφαλισθεί πως δεν θα υπάρξουν έκτροπα στα μεγάλα αστικά κέντρα (σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδιας, φέρεται να έχει υπογράψει σύμβαση - συμβόλαιο με την εταιρεία ασφάλειας ACADEMI για να αντιμετωπισθεί η εγκληματικότητα, κυρίως στους δρόμους της Αθήνας).
Η επίμονη προσπάθεια των φιλο-κυβερνητικών ΜΜΕ και η επανάληψη στην "σοβαρή πιθανότητα" κάποιου "εμφυλίου" ή κάποιας "εξέγερσης", είναι χαρακτηριστική για την επιθυμία εισαγωγής είτε ως φοβικού στοιχείου στους πολίτες είτε ως προετοιμασίας για προγραμματισμένα γεγονότα και εξελίξεις, σηματοδοτούν και την στόχευση για την "τελική αντιμετώπιση" των γηγενών πολιτών. Το κλίμα τρομοκρατίας μέσω ενός επιθετικού -ως προς το μεγάλο του μέρος- πληθυσμού προς τους γηγενείς κατοίκους, μέσω επεισοδίων που είτε "διαμορφώνονται" από ειδικούς, είτε δημιουργούνται από ηλιθίους, φαίνεται πως είναι και η οριστική κατάληξη για την επιβολή ενός ιδιαίτερου πολιτεύματος, το οποίο θα εμφανιστεί να υπερασπίζεται την δημοκρατία χρησιμοποιώντας μέσα και μεθόδους που θα την καταστρατηγούν...!
Η αντίφαση αυτή, αποτελεί και το κρίσιμο εμπόδιο, το οποίο θα "ξεπεραστεί" εάν η κυβέρνηση χρησιμοποιήσει ως "εχθρούς" τους λαθρομετανάστες (τους οποίους θα σπρώξει σε μία βίαιη εξέγερση ή "Ελληνική μουσουλμανική άνοιξη". Άλλωστε, δεν είναι λίγοι οι αρθρογράφοι που αναρωτιούνται για το ποιά θα είναι η χώρα στην οποία θα εμφανιστεί η επόμενη "μουσουλμανική άνοιξη". Και, δυστυχώς, σχεδόν όλοι οι γεωπολιτικοί αναλυτές που παρακολουθούν το φαινόμενο των "μουσουλμανικών ανοίξεων", σαν πιθανές χώρες μίας νέας μουσουλμανικής έκρηξης βλέπουν τον Λίβανο, την Τουρκία και την... Ελλάδα. Με 70.000 παράνομα όπλα στρατιωτικού τύπου να κυκλοφορούν στην Αθήνα, με γκέτο λαθρομεταναστών τα οποία έχουν δημιουργήσει δικά τους όργανα (π.χ. αστυνομία, δικαστήριο) και με "εκπροσώπους" λαθρομεταναστών (που καταζητούνται από την Interpol) να απειλούν δημοσίως το Ελληνικό κράτος και τους Έλληνες πολίτες, διερωτόμαστε πλέον όχι το εάν θα συμβεί αυτή η "έκρηξη", "εμφύλιος" ή "εξέγερση", αλλά το πότε θα συμβεί και ποιά θα είναι η ακριβής αντίδραση των ελληνόφωνων κυβερνώντων αλλά και των Ελλήνων πολιτών.

Κωνσταντίνος

ΥΓ: Σε αυτή την κατά τα φαινόμενα προγραμματισμένη εξέγερση και βίαιη καταστολή, θεωρούμε επίσης προγραμματισμένο και τον ρόλο των ακραίων κοινωνικών ομάδων και πολιτικών κομμάτων, τόσο από την άκρα αριστερά όσο και από την άκρα δεξιά. Αυτός άλλωστε, είναι και ο πραγματικός λόγος ανάδειξης συγκεκριμένων πολιτικών σχημάτων, τα οποία θα ενεργήσουν καταλλήλως όταν θα τους δοθεί το... σύνθημα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου