Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ...



ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΑ ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΥΦΕΣΗ!!!


ΗΠΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ...ΑΠΟΡΟΣ!!!

2 ΒΙΝΤΕΟ





Πρόκειται για δύο βίντεο από μια σειρά εκπομπών στο κανάλι Vmedia, υπό τον τίτλο "ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΟΠΟΛΙΤΙΚΗ" με τον  ισόβιο διεθνή πρόεδρος της Τεκτονικής Εταιρείας των Ιλουμινάτι  Νικόλαο Λάο.

Στο πρώτο βίντεο (21/ 10/14) μιλάει για το πραγματικό χρέος των χωρών και ιδιαίτερα για το χρέος των ΗΠΑ, και μας προετοιμάζει για το γεγονός ότι ζούμε τις μέρες προ της μεγάλης κρίσης (κράχ), μια μακρά περίοδο ύφεσης που θα οδηγήσει στην πραγματικά τεράστια οικονομική ύφεση. Αυτό δηλαδή που είναι η επιδίωξη των νεοεποχιτών.

Στο δεύτερο βίντεο (4/11/2014) πραγματεύεται το θέμα της σύγκρουσης των πολιτισμών. Εκεί (στο 42 περίπου) πετάει το δηλητήριο για την θεωρία του διαπρεπούς Ρώσου γεωπολιτικού στοχαστή και φιλοσόφου Αλεξάντερ Ντούγκιν δηλαδή την "τέταρτη πολιτική θεωρία". Εντελώς αυθαίρετα λέει ότι ο Ντούγκιν διατυπώνει την άποψη ότι θα  καταργηθούν τα κράτη- έθνη και θα δημιουργηθούν πολυπολιτισμικοί "πόλοι".


Είναι αναλύσεις που αξίζει να τις ακούσετε με προσοχή για να δείτε με πόσο ύπουλο τρόπο περνάνε τελικά τα μηνύματά τους έτσι ώστε και εμείς αρχικά ξεγελαστήκαμε....






Υ.Γ. Ευχαριστούμε τον Ηλία Χορευταρή που μας το επισήμανε με το σχόλιό του. Αρχικά σκεφτήκαμε να διαγράψουμε την ανάρτηση αλλά τελικά προτιμήσαμε να φανεί η γκάφα μας, προκειμένου να μην εξαπατάται όποιος τον ακούει.

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΤΡΥΠΩΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ!


6 σχόλια:

  1. "Νικόλαος Λάος: Ο Έλληνας πρόεδρος των Ιλλουμινάτι"
    http://www.logiosermis.net/2014/05/blog-post_6415.html#.VGDltslqiKI

    ;!...

    "Λεφτά ὑπήρχαν..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανεξάρτητα αν αυτά τα λέγει ένας ιλλουμινάτι - τη γνώμη μου καταθέτω - είναι άκρως ενδιαφέροντα. Τουλάχιστον, βλέπει κανείς να διανοίγεται μια ρωγμή στο αυταρχικό και απάνθρωπο σύστημα της επιχειρούμενης νέας παγκόσμιας αυτοκρατορίας - προέλευσης είτε αγγλοαμερικανικής είτε καρλομάγνιας - με τα ιστορικώς γνωστά και λίαν οδυνηρά, συγκρουσιακά γεγονότα του παρελθόντος και ίσως, το απεύχομαι, του παρόντος.

    Ωστόσο, η τέταρτη πρόταση από τον Ρώσο Αλεξάντερ Ντούγκιν χρήζει περαιτέρω ανάλυσης, γνωστού όντως του κυρίαρχου αισθησιοκρατικού προβαδίσματος ( εννοώ γενικότερα την Αισθητική), τον οποίο δίνει η ρωσική πνευματική διανόηση στον προνεωτερικό, νεωτερικό και μετανεωτερικό, λόγο ή Λόγο. Εδώ, τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα και απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή είναι ενδιαφέροντα τα δημοσιεύσαμε. Ωστόσο η διευκρίνιση ότι πρόκειται για τον πρόεδρο των Ιλλουμινάτι ήταν επιβεβλημένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αντε με το καλο μετα τον μπολσεβικο φωστηρα θυμιο, τον αρχιμασωνο λάοσ να βγαλετε και την ρεπουση νακουσουμε τις πορδες της....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Ωστόσο η διευκρίνιση ότι πρόκειται για τον πρόεδρο των Ιλλουμινάτι ήταν επιβεβλημένη."

    κχ
    Ορθά πράξατε, Διότι το φώς, το μεν είναι κτιστό, το δε άκτιστο. Οφείλουμε να γνωρίζουμε πόθεν το φώς των πεφωτισμένων (illuminati). Έκπληξη ήταν ότι ο κ. Λαγός μίλησε με έναν ιδιαίτερα προσεκτικό και ασυνήθιστο για τις περιπτώσεις αυτές λόγο. Μένει να δούμε αν η ονομαζόμενη "νοοπολιτική" οδηγήσει εκεί όπου υπάρχει ασάφεια, και βεβαίως ασυμφωνία, ως προς την εννοιολογική της σημασία. Που δεν είναι άλλη, κατά τη γνώμη μου, από την καθ΄ ημάς θεία Οικοινομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤEΛΙΚΑ SUSIC (ΣΕΡΒΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ; ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΡΙΜΑ...) ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΗ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ!
    ΕΙΣΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ; ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΠΝΕΥΜΑ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΒΛΑΚΩΔΟΥΣ) ΑΝΤΙΛΟΓΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή