Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

ΣΕ ΑΤΑΞΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΕΦ ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ


ΣYΝΤΟΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ ΔΙΑΚΟΝΙΣΚΟ ΝΕΟΦΥΤΟ



Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, είπε τα αυτονόητα: 


«Ο κ. Τσίπρας, χωρίς ίχνος τσίπας, ανερυθρίαστα: 
\
Κατέστρεψε την Οικονομία της Ελλάδος!

Κατέστησε πένητες τους έως χθές νοικοκυραίους!

Υποδούλωσε την Ελλάδα μας με το Μνημόνια!

Εξαπάτησε τους Έλληνες με το Δημοψήφισμα, του οποίου το αποτέλεσμα ήταν ΟΧΙ και όμως τό ανακοί-νωσε ως ΝΑΙ! 

Ξεπούλησε την Μακεδονία μας!

Πολέμησε την Ορθοδοξία μας!»

Ποιός ορθόδοξος Έλληνας δεν τα προσυπογράφει αυτά; 


Ο αρχιεπίσκοπος, ο Αλεξανδρουπόλεως και οψίμως ένα θρασύτατο διακάκι του Μεσηνίας, που παραβαίνοντας τους εκκλησιαστικούς κανόνες με περισσό θράσος και αναίδεια επετέθη στον μητροπολίτη Καλαβρύτων γράφοντας μάλιστα σαν κοσμικός στο Facebook:

«Σεβόμαστε τους πάντες ιδιαιτέρως δε τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας , όμως σε έναν συγκεκριμένο υπερήλικα πρέπει κάποιος να του πει ένα… «ΣΚΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ» σταμάτα να πονάς και να σκανδαλίζεις τον ορθόδοξο και μη κόσμο δεν σου φταίει ο Χριστός και η Εκκλησία σε τίποτε σταμάτησε να τους βάζεις μπροστά για να βγάζεις την κακία σου . Είμαστε παπάδες και τα λόγια μας πρέπει να είναι ΑΜΒΡΟΣΙΑ και ΝΕΚΤΑΡ στις ψυχές των ανθρώπων όχι ΧΟΛΗ και ΞΥΔΙ».

Στον αρχιεπίσκοπο και στον Αλεξανδρουπόλεως που με μεγάλη δόση αφέλειας για το σχήμα και την θέση τους, έσπευσαν να διαφοροποιηθούν από τον μητροπολίτη Καλαβρύτων, χαϊδεύοντας τα αυτιά του Τσίπρα, (ο δεύτερος μάλιστα με οξύτατο ύφος που δεν συνάδει με μητροπολίτη) απαντήσαμε προχθές με μια ανάρτησή μας.

Επειδή λένε και ξανά λένε ότι ο Θεός δεν είναι τιμωρός, τους αφιερώσαμε τα πατρικά λόγια του Αγίου Γέροντος Φιλοθέου Ζερβάκου, πνευματικού αναστήματος του Αγίου Νεκταρίου, με τίτλο:

Και τους αποστωμώνει ο άγιος Φιλόθεος με μία μόνο φράση:

«Ο Θεός είναι μακρόθυμος και μια ώρα παρά Θεού ως 1000 έτη. Μακροθυμεί, αλλά η μακροθυμία του έχει και όρια». 


Επιτέλους οι δύο πρώτοι είναι επίσκοποι και ο πρώτος είναι πρόεδρος της Συνόδου.

Τον αδαή και θρασύτατο διακονίσκο όμως δεν θα τον παραπέμψουμε στον Άγιο Φιλόθεο.

Στο διακάκι που βρήκε το θράσος να εμμέσει την αναίδειά του στον γηραιό μητροπολίτη θα απαντήσουμε εμείς με απόλυτη συντομία:

Γνωρίζεις τους Ιερούς κανόνες και πως πρέπει να απευθύνεσαι σε Ιεράρχη; «Σκάσε» στον αρχιερέα; Είσαι ήδη αργός, καν ο μητροπολίτης σου δεν σε έχει κανονίσει ήδη...

Τόλμησες αυτό το «Σκάσε» να το απευθύνεις στους νεοταξίτες πολιτικούς που λένε χιλιάδες ψέματα το δευτερόλεπτο στον αθώο κοσμάκη που σαν κληρικός θα κληθείς ως ιερέας να ποιμάνεις και άρα να προστατεύεις;


Τόλμησες να γράψεις στο Facebook ένα «Σκάσε» σε αυτά τα δαιμονιώδη άτομα που κάνουν παρελάσεις υπερηφάνειας της διαστροφής τους, σ΄αυτό το θρασύτατο όν που τοποθέτησε τον Άγιο Νικόλαο στα γεννητικά του όργανα, είπες «Σκάσε»;




Επομένως δεν δικαιούσαι όχι την αναίδεια αλλά ούτε την αντίρρησή σου να εκφράζεις, γιατί εκτίθεσαι όπως και ο μητροπολίτης σου που δεν σε έχει κανονίσει για την αναίδειά σου, εκτίθεστε ως προσκυνημένοι στους νεοταξίτες. 

Η νύχτα έρχεται και περιλαμβάνει και παραλαμβάνει όλους τους προσκυνημένους στην νέα τάξη. Με όσα κι αν διαφωνεί κάποιος με τον μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο, σίγουρα δεν μπορεί να τον κατατάξει στους προσκυνημένους, αντίθετα όλοι γνωρίζουν ότι είναι από τους ελάχιστους ιεράρχες που αντιστέκονται.


Γιαυτό λοιδωρείται από τις δημοσιογραφικές πόρνες, τα σαμπουάν μυαλών αλλά και από κάθε προσκυνημένο κληρικό ή λαϊκό!



1 σχόλιο:

  1. Όποιος και αν έχει γραψγρ αυτό το άρθρο 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 λίγο έμεινε και θα αρχίσει η καθαρση από τον κλήρο Δυστυχώς αυτό το κωλοπαιδο δεν είναι το μόνο 😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤

    ΑπάντησηΔιαγραφή