Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟΥ "ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΥ" ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ!


ΘΕΡΙΖΕΙ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΝΕΑ-ΑΝΕΡΓΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ...ΓΕΙΤΟΝΕΣ! ΧΤΥΠΟΥΝ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ!

 
Οι Έλληνες είναι αξιοπρεπής λαός. Δεν μολογάνε τη φτώχεια την οποία τους έχουν επιβάλλει τα μνημόνια των τελευταίων 10 ετών!

Ανεβαίνουν τον Γολγοθά τους ο οποίος οδηγεί στο μαρτύριο, έχοντας απλώς δ'ίπλα τους τους ευγενείς συνανθρώοπους τους οι οποίοι βοηθούν και αυτοί στο να κρατήσουν λίγο από τον σταυρό τους. Ως πότε όμως;

Αλλά το να υπάρχουν νέοι άνθρωποι και με προσόντα οι οποίοι δεν έχουν δουλειά και δεν μπορούν να επιβιώσουν παρά μόνο από τη βοήθεια ποπυ τους παρέχουν οι γείτονες από τον δικό τους οβολό, αυτό είναι το πλέον ΤΡΑΓΙΚΟ!

Ναι φίλες και φίλοι, αυτά συμβαίνουν ΚΑΙ στον Χολαργό. Δύο νέα κορίτσια ζητούν στον ήλιο μοίρα και δεν βρίσκουν!

Καλείται ο Δήμος να αναλάβει πρωτοβουλ'ία. Εμείς, η εφημερίδα μας, δίνει το έναυσμα. Όλα τα στοιχεία είναι στη διάθεσή μας. Η μία τουλάχιστον κοπέλα μπορεί ακόμη και αύριο να εργαστεί. Δεν επαιτεί, ζητεί εργασία. Δήμαρχε, ιδού η ευκαιρία, βοήθησε τη νέα κοπέλα!


Σχόλιο από The Secret Real Truth: Ο Χολαργός αναφέρεται λόγω του ότι θεωρείται ως μια ποιο "ευκατάστατη" περιοχή, το ίδιο θα λέγαμε π.χ για Κηφισιά, Ψυχικό κ.α Σαν κοινωνικό φαινόμενο της εποχής των Μνημονίων.

Για να μην νομίζετε ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι και σε περιοχές που νομίζετε ότι δεν τρέχει τίποτα..που παλεύουν και ναι, καμία φορά έχουν το θάρρος και ζητούν βοήθεια. 

Sorry αν "παρεξηγηθούν" μερικοί, αλλά είναι η αλήθεια και σε όποιον ακόμα δεν το βλέπει ας ανοίξει τα μάτια του. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε ενωμένοι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου