Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Α-ΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ...

 
ΟΙ ΥΑΙΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΤΟΥΡΚΟΙ…



Γράφει ο Γεωκών

Τα γεγονότα της σφαγής και της αρπαγής που διέπραξαν στην Κύπρο οι ύαινες που ακουουν στο όνομα τούρκοι, με ηθικούς αυτουργούς τους Άγγλους μαρτυρούν πως ο τουρκικός λαός έμεινε θηριώδης Ασιάτης με ιταμή περιφρόνηση προς κάθε αρχή... 

Θρασύδειλος όπως κάθε πρωτόγονος, με μόνο θάρρος εκείνο που του δάνεισαν οι άνομοι «Δυνατοί» για να υψώνει τη γροθιά, να τρίζει τα δόντια, να μουγκρίζει στη βαρβαρική διάλεκτο των επιδρομέων προγόνων του, και με λόγια που ατιμάζουν τον πολιτισμό και τις μεγάλες έννοιες της τιμής και δείχνει πόσο πιστά συνεχίζει την ιστορία των προγόνων του, των ανθρώπων της ορδής.

Δεν είναι ανάγκη να ανατρέξει κανείς στους παλαιότερους χρόνους για να γνωρίσει την ιστορία της λεηλασίας, της σφαγής και της αρπαγής που λέγεται ιστορία του τουρκικού έθνους .

Αρκεί να θυμηθεί τις Αρμενικές σφαγές του 1894-1895 στην Αρμενία, τις σφαγές του 1896 στην Κωνσταντινούπολη, του 1909 στην Κιλικία με 20.000 θύματα, τις σφαγές του πρώτου παγκοσμίου πολέμου 1915-1916 με τουλάχιστον 600.000 σφαγέντας κατά την έκθεση του Λόρδου Bryan.

Τους ανθελληνικούς διωγμούς του 1914 των παραλίων της Ιωνία τις ανήκουστες φρικαλεότητες της 6ης Σεπτεμβρίου του 1955 στην Κωνσταντινούπολη, τις σφαγές τους αποκεφαλισμούς τους βιασμούς το 1974 στην Κύπρο…

«ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ Μικρασιατική Καταστροφή…Οι αρπαγές και οι λεηλασίες, το γκρέμισμα σχολείων, ναών , η χρεοκοπία και καταστροφή βιοτεχνικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων με τον παράλληλο ευτελισμό κάθε ανθρώπινης αξιοπρέπειας που περιλαμβάνονται μαρτυρικοί βασανισμοί αιχμαλώτων, βιασμοί και ηθική οδύνη υπό το κλίμα του τρόμου και της απειλής του θανάτου.

 Αλλά και οι ατέλειωτες πορείες αιχμαλώτων, στα περιώνυμα "τάγματα εργασίας", με άγνωστο αριθμό ανθρώπων που χάθηκαν σ'αυτά, οι σφαγές, και οι θηριωδίες.»

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ; …ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ , ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ, και περηφανευόμαστε MONO για το τι έκαναν οι πρόγονοι μας.

Τραγική η σύγκριση με την ιστορία των Ελλήνων …σήμερα. Γίναμε ραγιάδες. Οι ηγέτες μας έχουν καταληφθεί από παραλυτικό φόβο, έχουν καταληφθεί από ενδοτισμό, έχουν εθιστεί στην παράδοση. 

Έχουν καταστεί κήρυκες μίας καταστροφικής φιλοσοφίας διαμοιρασμού…Έχουν αχρηστεύσει όλα τα διαπραγματευτικά όπλα της ελληνικής πλευράς.

Τους κατέλαβε το πάθος της εξουσίας και της νομής των αγαθών της. Και εμπεδώνουν στους πολίτες μία φιλοσοφία παράδοσης και φόβου.

Αντί αγωνιστικού φρονήματος, καλλιεργείται η παράδοση. Αντί οι αγώνες του Έθνους και οι θυσίες των ηρώων του να αποτελούν πυξίδα, απαξιώνονται οι εθνικοί αγώνες, καλλιεργείται η απαξίωση στην ιστορία, διακωμωδείται η αντίσταση και εμπεδώνεται η φοβία, η κινδυνολογία, και η υποταγή.

Αφελληνίζεται η νεολαία, μέσα από επαναπροσεγγιστικές θεωρίες και ωθείται στην αδιαφορία, στην εθνική νωχέλεια, στην αναξιοπρέπεια και στην απεμπόληση εθνικών ιδανικών.

Λαοί που απαρνούνται την ιστορία, την εθνικότητα και τους ήρωες τους, δεν επιβιώνουν…

 Γεωκών



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου