Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ Η ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΟΡΦΟΥ


ΘΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΥΑΙΝΕΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ

Κοινοποιεί ο Γεωκών

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΠΕ 30/10/2013

Θα δείτε, παιδιά μου, ράσα που θα κινούνται χωρίς να έχουν σώμα μέσα.

Η νέα εποχή που θα φτιάξουν, η οποία θα είναι ωραία καλλωπισμένη και όλα για εσάς, προσέξτε εσείς να μην πλανηθείτε… ( και ) μέσα στο ιερατείο θα υπάρχει πλάνη!

Θα πλανήσουν τον κόσμο, θα αποτιμήσουν τα ουράνια λόγια, θα αλλοιώσουν τα μυστήρια της εκκλησίας τότε θα φέρουν τον γάμο της ομοφυλοφιλίας ( σημείωση : αυτά τα είπε Ο Γέροντας στις 30/10/2013 )

Το ένα τέταρτο της εκκλησίας θα σαπίσει, θα νεκρωθεί …Όταν θα δουν οι υπόλοιποι, το ¼ των νεκρών ( την κεφαλη της εκκλησίας ) τότε θα πέσουν σε μετάνοια. ( σημείωση : σε ένα σώμα το κεφάλι με μέρος του στήθους αντιστοιχεί στο ¼ του σώματος )

………………..

Στην ‘’ νέα εποχή ‘’ θα αμφισβητήσουν Το Χριστό, για καλό θα μιλήσουν, για καλό της ανθρωπότητας, την γη θα κάνουν θεό.

Για όλα όσα θα συμβούν παιδιά μου, θα είστε μάρτυρες της ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ και όχι της ‘’ νέας εποχής ‘’ οι ανάγκες σήμερα είναι για την δικαιοσύνη Του Κυρίου, να φιλάτε τα πόδια του, τα ίχνη Του.

Θα κατασπαράξουν σαν τις ύαινες την Ορθοδοξία, θα τα δείτε μπροστά σας , θα πουν : ‘’ ε! καλά τι έκανε Ο Θεός για εμάς; ‘’ σύντομα θα φέρουν τον κόσμον στην ειδωλολατρία ξανά, Να είσθε μέσα στην εκκλησία, ΚΑΝΕΝΑΣ έξω!

Ουαί! Τι κακό θα βρει την Πίστη μας, θα βγαίνει μια μεγάλη δυσοσμία που δεν θα αγγίξει όμως τον Κύριο, τότε παιδιά μου ανατρέξτε αμέσως στα ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Κ. ΔΙΑΘΗΚΗΣ, βρείτε τις εκφράσεις του Κυρίου για τις εξουσίες εκείνων που άλλοι θα τα πάρουν.

Και όταν χωρίς οικία θα σας αφήσουν ( εκκλησία ) δική σας θα είναι μπείτε και από το παράθυρο, παράθυρο είναι η πίστις σας…

ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΤΕ…


Σε λίγο θα δείτε την σημαία μας να την αλλάζουν, δεν ομιλω για την ελληνικήν σημαία αλλά για την σημαία της εκκλησίας.

Θα πουν : ‘’ εάν έχουμε το Βυζάντιο, θα έχουμε εχθρότητες, ενώ με την πανθρησκια θα είναι όλα ειρηνικά ‘’

Θα αλλάξουν προς το μοντέρνο τους ιερείς, θα πουν ‘’ δεν μπορείτε να κρατάτε ( έχετε ) Σταυρό επάνω σας διότι οι μουσουλμάνοι θα διαμαρτυρηθούν, ( θα προσβληθούν ) ‘’

Αυτοί θα κρατούν ένα τρίγωνο ανάποδο, θα πουν επίσης ‘’ δεν πρέπει πλέον να φορούν ράσα οι ιερείς, διότι τα ράσα συμβολίζουν πένθος, και γι’ αυτό τα φορούσαν, για τον Θεον τους, τώρα Αυτός αναστήθηκε και δεν υπάρχει πλέον ανάγκη για να τα φορούν. ‘’

Όμως προσέξτε παιδιά μου να κρατήσετε γερά, να φτιάξετε γερές βάσεις, να γαληνέψει η ψυχή σας και ως καλοί ποιμένες παιδιά μου μην αφήσετε κανέναν να φύγει.

Δεν χρειάζεται θόρυβος, χρειάζεται αγάπη, χρειάζεται ευσπλαχνία, όσο θα μισούσατε τον εαυτόν σας, τόσο να μισήσετε και τους άλλους, η μόνη λύσις είναι…Ο Τριαδικός Θεός, Η Παναγία Μητέρα, Οι Άγιοι Του Θεού.

Είναι καθήκον Ιερό, να σώσετε τις ψυχές σας και μετά να βοηθήσετε και τους άλλους.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ( ΧΕΡΙΑ ) ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Πανιερώτατο  Μόρφου κ.κ Νεόφυτου
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου