Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ...

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΚΗΡΥΓΜΑ   ΜΙΣΟΥΣ ΜΙΛΑΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ;

ΒΙΝΤΕΟ


Ο εισαγγελέας «είδε» το «κήρυγμα μίσους» στην ομολογία πίστεως του μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου, όπου ειπώθηκαν τα ορθοδόξως αυτονόητα αλλα δεν το βλέπει, χρόνια τώρα, στα σατανιστικά αντιοθρόδοξα υβρεολόγια...


Επειδή έχουν ειπωθεί πολλά, για να μην πλατειάζουμε, επαναλαμβάνουμε την φράση των Ελλήνων επιστημόνων που συμπαρίστανται στον Ομολογητή επίσκοπο : «Παραδόξως, διώκεται ένας ιεράρχης που κηρύττει το λόγο της Ορθοδοξίας όπως συμβαίνει κατά τα τελευταία 2.000 έτη, αλλά δεν διώκονται εκείνοι που συστηματικά προσβάλλουν τα Θεία και το εθνικό σύμβολο με έργα και πράξεις!» 

Και παραθέτουν σε φωτογραφία την βλάσφημη πράξη από το gay pride:
Εμείς πάλι, θα παραθέσουμε το «έργο τέχνης» ενός δηλωμένου σατανιστή, που από το 2013 κυκλοφορεί το κομμάτι του με τίτλο «Τα φράγκα μου»

Καμαρώστε «τέχνη»....

Θύτης: «Τα φράγκα μου»
.....
ΦΤΎΝΩ ΡΟΧΑΛΕΣ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΓΙΩΝ
.....

Γαμ...την ομάδα σου

την φήμη σου

τα φράγκα σου

την κόρη σου

το σπίτι σου


τη μάνα σου

τα σπλάχνα σου...Αν αυτό δεν είναι κήρυγμα μίσους, ο ορισμός του κηρύγματος μίσους, τότε τι είναι; 

Κι όμως όλοι αυτοί που «φτύνουν τις εικόνες των αγίων» συνεχίζουν ανεξέλεγκτοι το ρυπαρό έργο τους, αφού το να προσβάλλεις την Ορθόδοξη παράδοση είναι αρεστό στην Νέα Τάξη, ενώ αν ένας Ορθόδοξος Ιεράρχης δίνει την μαρτυρία του σύμφωνα με την διδασκαλία της Εκκλησίας τότε διώκεται!!!

Εμείς δεν επιθυμούμε την δίωξη κανενός, ιδιαίτερα του συγκεκριμένου, καθ΄ ότι γνωρίζουμε ότι ο εν λόγω, κατέληξε σατανιστής επειδή «θύμωσε» με τον Θεό που πήρε τον φίλο του τον "Λεκτικό", (Ανδρέα Μαρνέζο). 
Ο Ανδρέας όμως πίστευε στο Θεό και είχε πει μεταξύ άλλων στην τελευταία του συνέντευξη:

«Δύναμη μου δίνει μόνο ο Θεός. Είμαι σαν ένα ανοιχτό μπουκάλι που όταν πλησιάζει στην πηγή γεμίζει με ενέργεια και ξεχειλίζει. Αν έχεις το μπουκάλι κλειστό, η ενέργεια χάνεται τριγύρω σου. Ο Θεός είναι αγάπη, αγαπάς κάποιον χωρίς να τον ξέρεις, αυτό είναι που κάνει τη διαφορά».


Έτσι λοιπόν ο Βασίλης, «φτύνοντας τις εικόνες των αγίων» το μόνο που κάνει είναι να ταράζει την ψυχή του Ανδρέα, να βαραίνει την δική του και να θλίβει τον φύλακα άγγελό του και τον Μέγα Βασίλειο του οποίου φέρει το όνομα...

Είναι κάποιος που πιστεύει ότι μια ποινική δίωξη μπορεί να είναι βαρύτερη από όλα αυτά; 

Όμως, όπως δεν επιθυμούμε την δίωξη του Βασίλη, δεν εννοούμε να συνεχιστεί η δίωξη του ομολογητή Ιεράρχη, που μόνο με αγάπη και σεβασμό, αντιμετωπίζει του πάντες!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ ΕΠΙΣΚΟΠΟ
ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου