Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ...


Metro Goldwyn Mayer

ΒΙΝΤΕΟΓράφει ο Aστέριος Tσίντσιφος

Και εκεί που έσκαβαν στο όρυγμα λέει και σε βάθος 1,40 μέτρα, βρήκαν το δεύτερο μαρμάρινο θυρόφυλλο! Οι μοναδικές εικόνες εύρεσης είναι αυτές! 

Βάρους 1500 κιλών, ήταν αδύνατον να μετακινηθεί αυτό μέσα στο όρυγμα κατά οποιονδήποτε τρόπο. Θα ήταν μετά τις χιλιάδες χρόνια ένα με το χώμα. Και ούτε θα είχε αυτή την εμφάνιση του ξένου σώματος, αν μόλις το είχαν βρει εκεί μέσα. 

Το τοποθέτησαν απλά εκεί με το γερανό, για να τραβήξουν τη φωτογραφία! Το απαιτούσε ένα βλακώδες σενάριο και μια τραγική σκηνοθεσία για ένα συλημένο τάφο! 

Από το άλλο θυρόφυλλο όμως, ούτε φωνή ούτε ακρόαση! Λέτε να έγραφε τίποτα; Κάτι μου φάνηκε ότι διέκρινα πάνω σ αυτό! 

Μπορεί βέβαια να έγινε σκόνη, όπως εξήγησε τότε η Περιστέρη στους δημοσιογράφους: «η πτώση των τμημάτων από τη μαρμάρινη θύρα οφείλεται ή σε βομβαρδισμούς που υπέστη η περιοχή από τις οβίδες των Βουλγάρων το 1913 ή στη σεισμική δόνηση των 6,8 Ρίχτερ που σημειώθηκε τον 6ο μΧ αιώνα ή σε σεισμούς που σημειώθηκαν τον 19ο αιώνα».

Πω - πω επιστημοσύνη! Οι οβίδες έπεσαν στο κεφάλι σας Περιστέρη και δεν βρήκαν τίποτα εκεί για να καταστρέψουν! Σε ένα συμπαγές από το χώμα μνημείο, τμήματα δεν πέφτουν. 

Σπάζουν μπορεί, αλλά είναι εκεί για να τα βρείτε και να μας τα δείξετε!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ


Μήπως μας διαφωτίσει ο καθηγητής Γεωφυσικής στο πανεπιστήμιο Πάτρας κ. Σταύρος Παπαμαρινόπουλος που είχε κάνει την τομογραφική διερεύνηση στον Λόφο Καστά...


Όσο και αν είναι προσεκτικός και επιφυλακτικός (και σωστά) διαφωτίζει και τον πλέον αδαή ότι εδώ πρόκειται για πολλαπλή και ηθελημένη αποσιώπηση των γεγονότων...
Διαπλοκή ή πιο απλά...προδοσία; 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου