Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Ο ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕ ΤΟΝ ΙΟ ΤΟΥ AIDS ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΑΝΔΗΜΙΑ»


Ο  DR. LUC MΟΝΤΑGΝΙΕR:«ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΣΑ ΛΕΝΕ»  

ΒΙΝΤΕΟ


Μontagnier για κορωνοϊό: Οι επιστήμονες πληρώνονται για να πουν ό,τι λένε, διαφορετικά χάνουν τη θέση τους! Φοβούνται ότι θα χάσουν την καριέρα τους αν αποκαλύψουν την αλήθεια!

Ο LucAntoineMontagnier είναι Γάλλος ιολόγος και κάτοχος του βραβείου Νόμπελ (2008) για ανακάλυψη του ιού της επίκτητης ανοσολογικής ανεπάρκειας (HIV) ενώ επί χρόνια ήταν ερευνητής του Ινστιτούτου Παστέρ στη Γαλλία! Το τμήμα της παρακάτω συνέντευξης του σχετικής με το τρέχον ζήτημα του κορωναϊού είναι παραπάνω από αποκαλυπτικό!

Καθηγητή LucMontagnier, ως κάτοχος του βραβείου Νόμπελ στην Ιατρική, τί νομίζετε για την κατάσταση του πλανήτη μας σήμερα που καλύπτεται με μάσκα;

Ακούστε, υπάρχουν δύο πιθανές απόψεις: η αισιόδοξη και η απαισιόδοξη άποψη. Η απαισιόδοξη άποψη είναι ότι θα έχουμε καταστροφή φθάνοντας στο τέλος του ανθρώπινου πολιτισμού σε μερικές γενιές. Ελπίζω να μη φθάσουμε εκεί.

Γιατί και πώς πάμε προς τα εκεί;

Γιατί ο σημερινός πολιτισμός έχει χάσει τις αξίες του,καθώς κυριαρχείται από το χρήμα και η ζωή ολόκληρη έχει συνδεθεί από την οικονομία. Oι νέοι αναρωτιούνται τι κάνουν σε αυτό το απίστευτο κάτεργο. 

Ορίστε, λοιπόν, η κακή κατάσταση, κάτι συμβαίνει. Περισσότερο από το ήμισυ του παγκόσμιου πληθυσμού ζει στις πόλεις, μέσα στο τσιμέντο.

Για ένα νεαρό άτομο, πιστεύω, είναι τρελό: δεν βλέπει πλέον τα ζώα, τα δέντρα, δεν βλέπει τίποτα και δεν ρωτάει «γιατί υπάρχω;» και εκπλήσσομαι. Είναι ένας τρελός κόσμος. 

Δηλαδή, η επιστήμη δίνει αλήθειες που δεν πιστεύουμε πλέον σε αυτές, αλλάζουμε την αλήθεια σύμφωνα με τις ανάγκες της οικονομίας. 

Το γαλλικό υπουργείο Υγείας απαγόρευσε ένα φάρμακο που φαίνεται να δρα πάνω σε αυτόν τον διάσημο ιό για τον οποίο μιλούσαμε νωρίτερα. 

Είναι απολύτως παράλογο, εκπληκτικό και παρόλο που τα επιστημονικά περιοδικά έχουν αναιρέσει την άποψη για το φάρμακο, το υπουργείο συνεχίζει και δεν το παρέχει. Γιατί κυβερνάει τότε; 

Βλέπετε είναι ένας τρελός κόσμος! Κάτι που κάνει καλό στους ανθρώπους και τους εμποδίζει να πεθάνουν, το αποτρέπουμε, δεν υφίσταται πλέον στη Γαλλία.
Για αυτόν το διάσημο ιό, μου φαίνεται ότι κανείς δεν θέλει να μάθουμε περισσότερα, ειδικά όπως έχετε δηλώσει στην τηλεόραση πως ο ιός δημιουργήθηκε από ανθρώπινο χέρι.

Εγώ ήμουν ιολόγος, και είμαι ακόμα. Είμαι ειδικός σε θέματα RNAιών που σχετίζονται με τον κορωναϊό. Γνωρίζουμε ότι είναι ένας ιός που σχετίζεται με το αναπνευστικό σύστημα από την Κίνα, όντας πολύ καλά μελετημένος από τους Κινέζους και ως εκ τούτου είμαστε γνώριμοι με αυτόν τον ιό. 

Ο συγκεκριμένος όμως ιός φαίνεται πως είναι ιδιαίτερος καθώς έχει τεθεί σε επεξεργασία λαμβάνοντας τμήματα από άλλο ιό ή ακόμη κάποιας χημικής σύνθεσης.

Έτσι αρχίζουμε να γνωρίζουμε την αλήθεια του κακού που έχει γίνει. Οι διάφοροι σχολιαστές θα πουν ότι ήταν λάθος καθώς έχουν λάβει εντολές από την κινεζική κυβέρνηση να κρύψουν την αλήθεια, έτσι πρέπει να πουν.

Oι περισσότεροι άνθρωποι θα καταλάβουν ότι έχουμε κάτι κακό να κρύψουμε, θα είναι σίγουροι ότι αυτός ο ιός έχει απελευθερωθεί και κατασκευαστεί σε εργαστήρια υψίστης ασφαλείας, ότι είναι ανθρώπινο σφάλμα, δεν είναι μόνο υπεύθυνα τα μέσα ενημέρωσης, αλλά όλος ο κόσμος είναι υπεύθυνος για αυτό το τέρας που έχει δημιουργηθεί.

Γιατί να μας εμποδίσουν να μάθουμε περισσότερα για αυτήν τη δημιουργία του ιού; Γιατί αρνούμαστε να ακούσουμε αυτήν την εκδοχή;

Όπως λέγεται και στα αγγλικά επειδή σε τέτοια θέματα μπορεί να υπάρχει το “generalcoverup” ή γενική κάλυψη. 

Αυτό είναι απίστευτο!Δηλαδή ακόμη και οι επιστήμονες αγοράζονται, ακόμη και Αμερικανοί, Γάλλοι, Άγγλοι επιστήμονες, σχεδόν όλοι μιλούν για την ίδια ιδέα, ότι είναι ένας ιός που δημιουργήθηκε από τη φύση.

Αυτό είναι ψεύτικο, το ξέρουν πολύ καλά, και είναι ακριβώς ότι υπάρχει ένα μεγάλο ψέμα και πρέπει να ρωτήσουμε γιατί και ποιοι είναι οι λόγοι που υποστηρίζεται αυτό. 

Πρώτα είναι τα χρήματα, πληρώνονται για να πουν ό,τι λένε και αν δεν το πουν, μπορεί να χάσουν τη θέση τους και φοβούνται ότι θα χάσουν την καριέρα τους αν θελήσουν να αποκαλύψουν την αλήθεια.

Αυτό είναι εξαιρετικά κακό για την επιστήμη. Νομίζω ότι υπάρχει επίσης μεγάλη πίεση στα μέσα ενημέρωσης. 

Είναι ένα περίπλοκο σύστημα τώρα. Δηλαδή τις επιστημονικές αλήθειες δεν μπορούν να τις πουν, γι ‘αυτό τις κρύβουμε επειδή η κινεζική κυβέρνηση αρνείται αυτήν την αλήθεια, κάνει τα πάντα για να κρύψει και να καταστρέψει τα στοιχεία, δεν τα αφήνουν να γίνουν γνωστά. 

Μπορεί να έρθει η μέρα που οι Κινέζοι να το αναγνωρίσουν, αλλά θα πάρει χρόνο και τώρα συνεχίζουμε να πιστεύουμε κάτι που δεν υπάρχει.

Σύμφωνα με εσάς, νομίζετε ότι σε λίγες εβδομάδες ή σε λίγους μήνες θα προταθεί ένα εμβόλιο και αυτό το εμβόλιο θα είναι υποχρεωτικό;

Πρώτα απ ‘όλα, δεν είμαι αντι-εμβολιαστής, ούτε είμαι ενάντια στα φάρμακα, νομίζω ότι η φαρμακολογία βοήθησε σε πολλά πράγματα.

Αν επικεντρωθούμε στο εμβόλιο, νομίζω ότι το οικονομικό κομμάτι είναι πολύ σημαντικό.Τα εμβόλια μερικές φορές είναι κακά. Πρέπει να πω, το λέω, να το πω πολύ δυνατά, εάν κάποιος έχει covid-19 και τον εμβολιάσετε κατά της γρίπης, κινδυνεύετε να τον σκοτώσετε σε μερικές μέρες ή στις επόμενες εβδομάδες.

Εάν έχετε κάποιον που παίρνει χημειοθεραπεία από καρκίνο και τον εμβολιάσετε για τη γρίπη, τον σκοτώνετε πολύ γρήγορα. Πρέπει να ειπωθεί ότι οι εμβολιασμοί παρέμβασης είναι πολύ κακοί. Οπότε αυτό πρέπει να μας είναι πλήρως κατανοητό.

Δεύτερον, ένα εμβόλιο, επαναλαμβάνω ότι μπορεί να είναι κακό ή και καλό. Για να γνωρίζουμε τί είναι πρέπει να το αποδείξουμε και για αυτό χρειάζεται χρόνος. 

Υπάρχουν παραδείγματα στη βόρεια Ιταλία ειδικότερα, όπου έχουμε εμβολιάσει έναν πληθυσμό και έχουμε δει ότι ο μέγιστος αριθμός θανόντων αυξήθηκε σημαντικά. Πιστεύω ότι ένα εμβόλιο εξ ορισμού ως φάρμακο δεν πρέπει να σκοτώνει, να μην έχει παρενέργειες διότι θα σκοτώσει ανθρώπους. 

Και πιστεύω ότι οι εμβολιαστές ξεχνούν αυτήν την αρχή του Ιπποκράτη «Πρώτα απ’όλα να μην κάνεις ζημιά». Οι γιατροί είναι αυτοί που εμβολιάζουν, οπότε εναπόκειται σε αυτούς να θέσουν το ηθικό εμπόδιο.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ

ΠΗΓΗ



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

(ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ)







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου