Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ ΥΓΕΙΑΣ (Π. Ο.Υ.) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ...


ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΣTON COVID-19 ΤΟ PASSEPARTOYT ΠOY ANOIΓEI OΛEΣ TIΣ ΠOΡTEΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ  


Το νέο μνημόνιο είναι υγειονομικό. Μετά το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα τώρα ο Π.Ο.Υ είναι που σαρώνει ατομικά και συλλογικά δικαιώματα, οικονομία. 

Ζητάει σκληρά μέτρα για την Ευρώπη ο Π.Ο.Υ. 

Η Ευρώπη μπαίνει σε μια αποφασιστική στιγμή στον αγώνα κατά του Covid-19 με την έναρξη του σχολικού έτους και την άφιξη του φθινοπώρου, προειδοποίησε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Ήρθε η ώρα να σταματήσει το κυνήγι της χίμαιρας και να ληφθούν σκληρές αποφάσεις για την προστασία των πιο ευπαθών και τη διατήρηση των νέων στο σχολείο, ακόμη και αν αυτό σημαίνει αποδοχή αναπόφευκτων θυσιών, δήλωσε ο διευθυντής καταστάσεων έκτακτης ανάγκης του Π.Ο.Υ ο Michael Ryan.

Πόσο αμερόληπτος είναι ο Π.Ο.Υ όταν σύμφωνα με το ARTE χρηματοδοτείται κατά 79% από αμερικάνικα κεφάλαια και φαρμακευτικά λόμπι;; ή όταν ο μόνο το ίδρυμα Bill και Melinda Gates του διοχέτευσε πάνω από 2 δις dollars από το τέλος της δεκαετίας του 90;

H αλήθεια είναι ότι ”ο Π.Ο.Υ όντως επίσημα τώρα ένας οργανισμός αποκλειστικά ιδιωτικής κλίσης δεν έχει καμιά νομιμότητα να εκδίδει οδηγίες που θα επιβληθούν σε όλες τις κυβερνήσεις του πλανήτη.

Στην πραγματικότητα οι κυβερνήσεις που ακολουθούν τυφλά τις οδηγίες του Π.Ο.Υ δείχνουν με προφανή τρόπο ότι αυτές οι ίδιες είναι υποκατάστατα του κράτους σε χέρια ιδιωτικών συμφερόντων..

Με αυτόν τον τρόπο γίνεται εύκολο να δούμε ποια κυβέρνηση εξυπηρετεί τα ιδιωτικά συμφέροντα και ποια κυβέρνηση αντιστέκεται ή προσπαθεί να αντισταθεί στις εντολές των πολυεθνικών!” όπως αναφέρει η Valérie Bugault…Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου