Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Ο ΤΕΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ PFIZER ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ

DR. ΜΙΚΕ ΥΕΑDΟΝ:«ΤO "ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΜΑ" ΗΤΑΝ ΨΕΥΔΕΣ! ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΕΣΤ PCR ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ. Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ»  

ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια εκπληκτική εξέλιξη ένας τ. διευθυντής της φαρμακευτικής-γίγαντα Pfizer δηλώνει ότι »δεν υπάρχει καμιά επιστήμη που να εκτιμά ότι ένα δεύτερο κύμα όφειλε να παραχθεί ». Ο μυημένος της « Big Pharma » διαβεβαιώνει ότι λανθασμένα θετικά αποτελέσματα προέρχονται από tests COVID χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή ενός “δεύτερου κύματος” βασισμένου σε “νέα κρούσματα”..

Ο Dr. Mike Yeadon, πρώην αντιπρόεδρος και επικεφαλής επιστημονικός διευθυντής της Pfizer για 16 χρόνια, λέει ότι τα μισά, αν όχι «σχεδόν όλα» τα τεστ COVID είναι ψευδώς θετικά.O Dr Yeadon oμοιώς διατείνεται ότι το όριο της ασυλίας της αγέλης ίσως είναι πολύ κατώτερο από αυτό που αρχικά θεωρήθηκε και ότι ίσως ήδη έφτασε σε πολυάριθμες χώρες.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα ο Dr Yeadon ερωτήθηκε :

« Βασίζουμε μια κυβερνητική πολιτική, μια οικονομική πολιτική, μια πολιτική των πολιτικών ελευθεριών, όσον αφορά τον περιορισμό των ατόμων σε έξι σε μια συνάντηση …όλα βασισμένα επί δεδομένων που θα μπορούσαν να είναι ολοκληρωτικά λανθασμένα γι αυτό τον coronavirus; »

Ο Dr. Yeadon απάντησε μ΄ένα απλό « ναι ».

Ο Dr Yeadon είπε στη συνέντευξη ότι, δεδομένης της «μορφής» όλων των σημαντικών δεικτών σε μια παγκόσμια πανδημία, όπως είναι οι νοσηλείες, χρήση εντατικής θεραπείας και θάνατοι, «η πανδημία έχει ουσιαστικά τελειώσει». .

Ο Dr Yeadon δήλωσε στη συνέντευξη :

«Χωρίς τα δεδομένα των test που αποκτάτε όλη την ώρα από την τηλεόραση, θα καταλήγατε σωστά στο συμπέρασμα ότι η πανδημία έχει τελειώσει, επειδή τίποτα το πολύ σημαντικό δεν έγινε. Βέβαια, οι άνθρωποι πηγαίνουν στο νοσοκομείο, καθώς πλησιάζει η εποχή της γρίπης … αλλά κανένα επιστημονικό στοιχείο δεν επιτρέπει να πιστοποιήσουμε ότι ένα δεύτερο κύμα θα όφειλε να παραχθεί. “

Σ΄ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στα μέσα αυτού του μήνα και συνυπογράφεται από τον M. Yeadon και 2 συναδέλφους του οι επιστήμονες γράφουν: « Ποια είναι η πιθανότητα ενός β΄κύματος;”

« Ήταν ευρέως παρατηρημένο ότι μέσα σε όλες τις χώρες που μολύνθηκαν πολύ στην Ευρώπη, το σχήμα των ημερήσιων καμπυλών θανάτου με την πάροδο του χρόνου είναι παρόμοιο με αυτό του Ηνωμένου Βασιλείου. Πολλές από αυτές τις καμπύλες δεν είναι μόνο παρόμοιες, αλλά σχεδόν εξαιρετικά αδύνατες ».

Τα στοιχεία για το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σουηδία, τις ΗΠΑ και παγκοσμίως δείχνουν ότι σε όλες τις περιπτώσεις, οι θάνατοι αυξήθηκαν από τον Μάρτιο έως τα μέσα ή στα τέλη Απριλίου και στη συνέχεια άρχισαν να μειώνονται σταδιακά σύμφωνα με μια απαλή πλαγιά που ευθυγραμμίστηκε προς τα τέλη Ιουνίου και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.Βέβαια τα ποσοστά των κρουσμάτων βασισμένων σε αυτά τα tests, αυξάνουν και μπαλαντζάρουν άγρια μια του ύψους μια του βάθους

Στις ΗΠΑ τα μίντια αναμένουν ήδη ένα « β΄κύμα ».

Το ποσοστό επιβίωσης στο COVID εκτιμήθηκε τώρα στο 99,8%, όπως για τη γρίπη, με μια προγένεστερη στην ανοσία των κυττάρων T.

Το ποσοστό επιβίωσης του COVID-19 βελτιώθηκε από το μήνα Μάη για ν΄ανέλθει στο 99,8 % των λοιμώξεων. Αυτό το ποσοστό προσεγγίζει αυτό της συνηθισμένης γρίπης της οποίας το ποσοστό επιβίωσης είναι το 99,9 %. 

Ενώ το COVID μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις, η γρίπη ή οποιαδήποτε αναπνευστική ασθένεια μπορεί επίσης να έχει. Το τρέχον ποσοστό επιβίωσης είναι πολύ υψηλότερο από τις σκοτεινές πρώτες εκτιμήσεις του Μαρτίου και του Απριλίου, που ανέφερε ο Dr Anthony Fauci, 94%, που είναι 20 έως 30 φορές πιο θανατηφόρες. 

Η τιμή του ποσοστού θνησιμότητας μόλυνσης (IFR) που έγινε αποδεκτή από τους Yeadon et al στο έγγραφο είναι 0,26%. Το ποσοστό επιβίωσης της νόσου είναι 100% λιγότερο από το IFR.

Ο Dr Yeadon υπογράμμισε ότι η « νέα» μετάδοση COVID-19 δεν είναι νέα παρά υπό το νόημα όπου πρόκειται για ένα νέο τύπο coronavirus. Αλλά είπε υπάρχουν αυτή τη στιγμή 4 στελέχη που κυκλοφορούν ελεύθερα μέσα στον πληθυσμό, που συνδέονται συχνότερα με το κοινό κρυολόγημα..

Σ΄επιστημονικό άρθρο ο Yeadon και οι συνεργάτες του γράφουν

«Υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερα μέλη της οικογένειας χαρακτηρισμένα (229E, NL63, OC43 και HKU1) που είναι ενδημικά και προκαλούν μερικά από τα κοινά κρυολογήματα που βιώνουμε, ειδικά το χειμώνα. Όλα αυτά παρουσιάζουν εντυπωσιακή ομοιότητα ακολουθίας με το νέο coronavirus ».

Οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού έχει ήδη, αν όχι αντισώματα έναντι του COVID, τουλάχιστον κάποιο επίπεδο ανοσίας “Τ κυττάρων” λόγω της έκθεσης σε άλλους σχετικούς κορονωϊούς, οι οποίοι κυκλοφόρησαν πολύ πριν COVID-19.

Οι επιστήμονες γράφουν:

«Ένα σημαντικό συστατικό του ανοσοποιητικού μας συστήματος είναι η ομάδα των λευκών αιμοσφαιρίων που ονομάζονται Τ κύτταρα, των οποίων η δουλειά είναι να απομνημονεύσει ένα μικρό κομμάτι του ιού με το οποίο έχουμε μολυνθεί, έτσι ώστε οι σωστοί τύποι κυττάρων να πολλαπλασιάζονται γρήγορα και να μας προστατεύουν, εάν έχουμε σχετική λοίμωξη. 

Οι απαντήσεις στο COVID-19 έχουν αποδειχθεί σε δεκάδες δείγματα αίματος που ελήφθησαν από δότες πριν φτάσει ο νέος ιός. “
Παρουσιάζοντας την ιδέα ότι υπήρχε κάποια προηγούμενη ανοσία στο COVID-19, οι συγγραφείς του « How Likely is a Second Wave ? » γράφουν:

«Έχει πλέον αποδειχθεί ότι τουλάχιστον το 30% του πληθυσμού μας είχε ήδη ανοσολογική αναγνώριση αυτού του νέου ιού, ακόμη και πριν από την άφιξή του… Το COVID-19 είναι νέο, αλλά οι κορονωϊοί δεν είναι. “

Στη συνέχεια λένε ότι λόγω αυτής της προηγούμενης αντίστασης, μόνο το 15-25% ενός μολυσμένου πληθυσμού μπορεί να είναι αρκετό για να επιτύχει την ασυλία του κοπαδιού:

“… επιδημιολογικές μελέτες δείχνουν ότι, με το μέγεθος της προηγούμενης ανοσίας που μπορούμε να την λάβουμε υπόψην μας, μόνο το 15-25% του μολυσμένου πληθυσμού είναι αρκετό για να σταματήσει η εξάπλωση του ιού …”

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, εάν δεχτούμε έναν απολογισμό θανάτων 200.000 και ένα ποσοστό θνησιμότητας σχετιζόμενο με τη λοίμωξη 99,8% , αυτό σημαίνει ότι για κάθε άτομο που πέθανε, θα υπήρχαν περίπου 400 μολυσμένα άτομα που θα είχαν επιζήσει. . 

Αυτό θα σήμαινε περίπου 80 εκατομμύρια Αμερικανούς, ή το 27% του πληθυσμού. Αυτό αγγίζει το όριο ασυλίας της ομάδας του Yeadon και των συναδέλφων του.Οι συγγραφείς λένε:

«Η τρέχουσα βιβλιογραφία δείχνει ότι μεταξύ 20 και 50% του πληθυσμού παρουσιάζει αυτήν την προ-πανδημική αντιδραστικότητα κυττάρων Τ, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσαμε να υιοθετήσουμε μια αρχικά ευαίσθητη τιμή του πληθυσμού από 80 έως 50%. Όσο χαμηλότερη είναι η πραγματική αρχική ευαισθησία, τόσο πιο σίγουροι είμαστε ότι έχουμε φτάσει ένα όριο ανοσίας ομάδας (HIT) “.

Το δεύτερο κύμα ψευδών θετικών

Οι συγγραφείς γράφουν ότι το test PCR, το test COVID το πιο διαδεδομένο μέσα στον κόσμο χρησιμοποιήθηκε:

« Πάνω από τα μισά θετικά είναι πιθανό να είναι ψευδή, δυνητικά όλα».

Οι συγγραφείς εξηγούν ότι αυτό που μετρά πραγματικά το τεστ PCR είναι “απλώς η παρουσία μερικών αλληλουχιών RNA που υπάρχουν στον άθικτο ιό”, που θα μπορούσε να είναι ένα κομμάτι νεκρού ιού που δεν μπορεί να κάνει το άτομο άρρωστο και δεν μπορεί να μεταδοθεί και δεν μπορεί να κάνει κάποιον άλλο άρρωστο.

“… ένα αληθινό θετικό τεστ δεν σημαίνει απαραίτητα την παρουσία ενός βιώσιμου ιού. Στις περιορισμένες μελέτες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, πολλοί ερευνητές έχουν δείξει ότι ορισμένα υποκείμενα παραμένουν θετικά με PCR πολύ μετά την εξαφάνιση της ικανότητας καλλιέργειας του ιού από δείγματα. 

Αυτό το αποκαλούμε ένα «θετικό στο ψύχος» (για να το ξεχωρίσουμε από το « θετικό στη ζέστη», από ένα άτομο που έχει μολυνθεί πραγματικά μ’ έναν άθικτο ιό). 

Το ουσιαστικό σημείο των ” θετικών στο ψύχος” είναι ότι δεν είναι άρρωστοι, δεν έχουν συμπτώματα, δεν θα παρουσιάσουν και επιπλέον δεν μπορούν να μολύνουν άλλους ανθρώπους. “

Συνολικά, ο Δρ Yeadon υποστηρίζει ότι κάθε «δεύτερο κύμα» του COVID και κάθε περίπτωση lockdown της κυβέρνησης, συνυπολογισμένων των γνωστών αρχών της επιδημιολογίας, θα κατασκευαστεί πλήρως.

Αυτό το μήνα στη Βοστώνη, ένα εργαστήριο ανέστειλε τα τεστ κορονωϊού μετά από 400 ψευδώς θετικά αποτελέσματα.

Μια ανάλυση του τεστ που βασίζεται σε PCR στον ιατρικό ιστότοπο medrxiv.org δείχνει:

“Δεδομένα από τσετ που βασίζονται σε PCR για παρόμοιους ιούς δείχνουν ότι τα τσετ που βασίζονται σε PCR παράγουν αρκετά ψευδώς θετικά για να κάνουν τα θετικά αποτελέσματα εξαιρετικά αναξιόπιστα σε ένα ευρύ φάσμα σεναρίων πραγματικού κόσμου.”

Η πιο διάσημη περίπτωση αναξιοπιστίας των δοκιμών PCR ήταν φυσικά αυτή του προέδρου της Τανζανίας που αποκάλυψε στον κόσμο ότι είχε στείλει κρυφά δείγματα από μια αίγα, ένα πρόβατο και έναν καρπό παπάγιας σε εργαστήριο δοκιμών COVID. Όλα επέστρεψαν θετικά για το COVID.

Κατασκευασμένο στην Κίνα

Τον Αύγουστο, η σουηδική κυβέρνηση ανακάλυψε 3.700 ψευδώς θετικά COVID από τεστ kits από την κινεζική εταιρεία BGI Genomics. Τα kits εγκρίθηκαν τον Μάρτιο από το FDA για χρήση στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τα δεύτερα κύματα κορανωϊού δεν είναι φυσιολογικά

Ο Dr Yeadon αμφισβήτησε την ιδέα ότι όλες οι πανδημίες διαδραματίζονται σε διαδοχικά κύματα, αναφέροντας δύο άλλες εστίες κορονωϊού, τον ιό SARS το 2003 και τον MERS το 2012. 

Αυτό που μοιάζει να είναι δύο κύματα μπορεί στην πραγματικότητα να είναι δύο κύματα μοναδικά που συμβαίνουν σε διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές. Ισχυρίζονται ότι τα δεδομένα που συλλέχθηκαν κατά τη διάρκεια των σχετικά πρόσφατων εστιών του SARS το 2003 και το MERS επιβεβαιώνουν τη θέση του.

Στην περίπτωση του MERS :

Αυτά είναι στην πραγματικότητα πολλά μοναδικά κύματα που επηρεάζουν γεωγραφικά διαφορετικούς πληθυσμούς σε διαφορετικούς χρόνους κατά τη διάρκεια της εξάπλωσης της νόσου.

 Σε αυτήν την περίπτωση, η πρώτη σημαντική αύξηση παρατηρήθηκε στη Σαουδική Αραβία, με μια δεύτερη ακμή λίγους μήνες αργότερα στη Δημοκρατία της Κορέας. Αναλύθηκε μεμονωμένα, κάθε περιοχή ακολούθησε ένα τυπικό μοναδικό συμβάν… »

Στη συνέντευξη, όταν ρωτήθηκε για την επιδημία της ισπανικής γρίπης του 1918, η οποία εμφανίστηκε σε διαδοχικά κύματα κατά τον Α ‘Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Yeadon τόνισε ότι «ήταν ένας εντελώς διαφορετικός τύπος ιού, ο οποίος δεν ανήκε στην οικογένεια των κορωνοιών. 

Άλλοι κατηγόρησαν τον γενικό υποσιτισμό των αρχών του αιώνα και τις ανθυγιεινές συνθήκες. Οι σκληροπυρηνικοί στρατιώτες του Α ‘Παγκοσμίου Πολέμου ζούσαν σε κρύα λάσπη και τις χειρότερες αδιανόητες συνθήκες για αντοχή στο ανοσοποιητικό σύστημα.

Το κλείσιμο δεν λειτουργεί

Ένα άλλο επιχείρημα που προέβαλαν οι Yeadon και al στο άρθρο του Σεπτεμβρίου είναι ότι δεν υπήρχε διαφορά στα αποτελέσματα που σχετίζονται με τα μπλοκαρίσματα. 

Ισχυρίζονται ότι: «Το σχήμα της καμπύλης χρόνου-θανάτου συνεπάγεται μια φυσική διαδικασία και όχι μια διαδικασία που προκύπτει κυρίως από την ανθρώπινη παρέμβαση… 

Η Σουηδία είναι γνωστό ότι υιοθέτησε μια προσέγγιση σχεδόν laissez-faire, με ειδικές συμβουλές, αλλά όχι γενικευμένο lockdown. Ωστόσο, το προφίλ της και αυτό του Ηνωμένου Βασιλείου είναι πολύ παρόμοιο. “

Ο Yeadon κατεδαφίζει με ήπιο τρόπο τον άνθρωπο που τα ξεκίνησε όλα,τον Καθηγητή Neil Ferguson.Ο πρώην Διευθυντής και επιστήμονας της Pfizer δείχνει έναν πρώην συνάδελφο του και του προσάπτει το ρόλο του στην πανδημία, τον καθηγητή Neil Ferguson. 

Ο Ferguson δίδαξε στο Imperial College ενώ ο Yeadon σχετιζόταν με αυτό. Το πληροφορικό μοντέλο του Ferguson παρείχε στις κυβερνήσεις το σκεπτικό να εκδίδουν δρακόντειες εντολές που σε μια μέρα μεταμόρφωσαν τις ελεύθερες κοινωνίες σε εικονικές φυλακές. 

Επ΄αυτού που εκτιμάται τώρα από το CDC ότι είναι ένας ιός με ποσοστό επιβίωσης 99,8%. Ο Dr. Yeardon είπε στη συνέντευξη ότι «κανένας σοβαρός επιστήμονας δεν δίνει ισχύ» στο μοντέλο του Ferguson. 

Με λεπτή περιφρόνηση για τον Ferguson, ο Dr. Yeardon επισημαίνει στον συνομιλητή του: «Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι οι περισσότεροι επιστήμονες δεν αποδέχονται ότι το μοντέλο του Ferguson ήταν ακόμη κι ελαφρώς σωστό. … Αλλά η κυβέρνηση είναι ακόμη προσκολλημένη σε αυτό το μοντέλο. “

Ο Yeardon προστίθεται σ’ άλλους επιστήμονες που σφυροκοπούν κυβερνήσεις που ακολουθούν το μοντέλο του Ferguson, του οποίου οι υποθέσεις αποτελούν τη βάση όλων των παγκόσμιων lockdown. 

Ένας από αυτούς τους επιστήμονες είναι ο Dr. Johan Giesecke, πρώην επικεφαλής επιστήμονας του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, ο οποίος χαρακτήρισε το μοντέλο του Ferguson ως το «πιο σημαντικό επιστημονικό έγγραφο» ως προς την μνήμη και επίσης «ένα» από τα πιο λανθασμένα.

 “Ήταν το μοντέλο του Ferguson που υποστήριξε ότι χρειάστηκαν μέτρα” περιορισμού “, δηλαδή κοινωνική απόσταση και κλείσιμο επιχειρήσεων, για να αποφευχθεί, για παράδειγμα , ότι περισσότεροι από 2,2 εκατομμύρια άνθρωποι θα πέθαιναν από τη νόσο του Crohn στις Η.Π.Α. 

Ο Ferguson προέβλεψε ότι η Σουηδία θα πληρώσει ένα φοβερό τίμημα για το μη lockdown, με 40.000 θανάτους από το COVID μέχρι την 1 Μαίου και 100.000 έως τον Ιούνιο. Ο αριθμός των νεκρών στη Σουηδία είναι τώρα 5.800. Η σουηδική κυβέρνηση λέει ότι αυτό συμπίπτει με μια εποχή ήπιας γρίπης. 

Αν και αρχικά ήταν υψηλότερο, το ποσοστό θνησιμότητας ανά κάτοικο της Σουηδίας είναι τώρα χαμηλότερο από ό, τι στις Ηνωμένες Πολιτείες, κι επιτεύχθηκε χωρίς την τρομερή οικονομική ζημία που συνεχίζει να συμβαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Η Σουηδία δεν έκλεισε ποτέ εστιατόρια, μπαρ, αθλητικές εγκαταστάσεις, τα περισσότερα σχολεία ή κινηματογράφους. Η κυβέρνηση δεν διέταξε ποτέ τους ανθρώπους να φορούν μάσκες.Sweden During International “Lockdowns”

Ο Δρ Yeadon μιλάει με πικρία για τις ζωές που χάθηκαν από τις πολιτικές lockdown και για τις αμέτρητες «νόστιμες» ζωές που θα χαθούν ακόμη, σε μεγάλες χειρουργικές επεμβάσεις και σε άλλες αναβαλλόμενες υγειονομικές υπηρεσίες, εάν επιβληθεί εκ νέου το lockdown. 

O Yeardon είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, ιδρυτής μιας εταιρείας βιοτεχνολογίας που εξαγοράστηκε από τη Novartis, έναν άλλο φαρμακευτικό γίγαντα. Η μονάδα του Yeadon στο Pfizer ήταν η ερευνητική μονάδα για το άσθμα και την αναπνευστική νόσο. Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά; 

Ένας Αμερικανός Γερουσιαστής λέει ότι είναι πεπεισμένος για το «σχέδιο της κυβέρνησης» να διατηρήσει το lockdown μέχρι να είναι υποχρεωτικό ένα εμβόλιο. Θεωρίες συνωμοσίας;

 Η λίστα των ειδήσεων επεκτείνεται, που αντικατοπτρίζει αρνητικά το story που παίζει στα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια ενός μυστηριώδους «νέου» ιού ανεξέλεγκτου μόνο και μόνο από μια άνευ προηγουμένου επίθεση σε ατομικά δικαιώματα και ελευθερίες, τώρα έτοιμα να καταλυθούν ξανά, σε πληθυσμούς που ήδη υποφέρουν που δεν έχουν άλλη επιλογή από το να υποβληθούν σε νέες κυβερνητικές διαταγές.

Οι κυβερνήτες έχουν επεκτείνει, διευρύνει ήσυχα τις εξουσίες τους επ ‘αόριστον, μετακινώντας τη θέση του τέρματος, χωρίς να το πούμε, από “ισοπέδωση της καμπύλης” για να ανακουφίσουν την πίεση στα νοσοκομεία, σε “όχι νέες περιπτώσεις”. Από την «πανδημία» στο «cas-demic». 

Στη Γερμανία, έχει σχηματιστεί μια οργάνωση 500 Γερμανών γιατρών και επιστημόνων, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι η αντίδραση της κυβέρνησης στον ιό COVID ήταν εξαιρετικά δυσανάλογη με την πραγματική σοβαρότητα της νόσου. 

Η απόδειξη της εξαπάτησης αυξάνεται. Το CDC και η ειδική ομάδα των ΗΠΑ Coronavirus, με επικεφαλής τον Δρ Deborah Birx, αμφότεροι λένε ότι ο ορισμός του θανάτου από το COVID ήταν ευέλικτος και οι κανόνες ευνοούν την ονομασία COVID όποτε είναι δυνατόν. Αυτό ανοίγει την πιθανότητα ενός τεράστια διογκωμένου αριθμού θανάτων. 

Στη Νέα Υόρκη, η κυβέρνηση του Andrew Cuomo βρίσκεται υπό ομοσπονδιακή έρευνα για την υπογραφή πιστοποιητικών θανάτου για χιλιάδες ηλικιωμένους σε γηροκομεία, καθώς το κράτος στέλνει ασθενείς με COVID σε οίκους ευγηρίας, παρά τις ανίσχυρες αντιρρήσεις των στελεχών και του προσωπικού αυτών των εγκαταστάσεων….

Μια άποψη εκφράστηκε από τον Αμερικανό εκπρόσωπο Thomas Massie (R-KY) κατά την ομιλία του στο Tom Woods Show στις 16 Αυγούστου:

“Το μυστικό που η κυβέρνηση σας κρύβει είναι ότι σκοπεύει να μας κλείσει έως ότου υπάρξει κάποιο είδος εμβολίου και έπειτα εάν είναι υποχρεωτικό σε ομοσπονδιακό επίπεδο ή σε επίπεδο πολιτείας ή μπορεί -για να πείσει τους εργοδότες σας μέσω ενός άλλου προγράμματος P3 όπου δεν θα πληρούν τις προϋποθέσεις, εκτός εάν αναγκάσουν τους υπαλλήλους τους να εμβολιαστούν, νομίζω ότι αυτό είναι το σχέδιό τους. 

Κάποιος να με πείσει ότι αυτό δεν είναι το σχέδιό τους, γιατί δεν υπάρχει άλλο λογικό συμπέρασμα από αυτό. »

Μια άλλη θεωρία είναι ότι η κρίση COVID χρησιμοποιείται για την ενδυνάμωση των επιπέδων ελέγχου ελίτ επί ατόμων και κοινωνίας σε αδιανόητο βαθμό. Αυτή η θεωρία προωθείται από τον ανιψιό του δολοφονημένου προέδρου, Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ, γιο του Μπόμπι Κένεντι, που δολοφονήθηκε επίσης.

 Σε ομιλία του σε μια μαζική διαμαρτυρία κατά του lockdown και του υποχρεωτικού εμβολιασμού στη Γερμανία προειδοποίησε για την ύπαρξη ενός πραξικοπήματος της Big Pharma ενάντια στη φιλελεύθερη δημοκρατία… 

Η πανδημία είναι μια κρίση διευκόλυνσης για την ελίτ που υπαγορεύει αυτές τις πολιτικές, οι καταγγελίες κατά της «ελίτ» του Κένεντι για κακές προθέσεις προέρχονται από γενικότερες πηγές. 

Ο Dr Joseph Marcela, από τον εξαιρετικά αξιόπιστο ιατρικό ιστότοπο Mercola.com με μεγάλη κίνηση, έχει γράψει μια εις βάθος ανασκόπηση των ισχυρισμών ενός γιατρού σχετικά με τα γενετικά τροποποιημένα εμβόλια που εμφανίζονται στον ορίζοντα. 

Ενώ ένας ιστότοπος αμυντικού οργανισμού Defense One αναφέρει ότι μόνιμα βιοτσίπ κάτω από το δέρμα, ενέσιμα μέσω της ίδιας σύριγγας που περιέχει ένα εμβόλιο, σύντομα θα εγκριθούν. 

Το 1957, μια πανδημία χτύπησε, η ασιατική γρίπη H2N2 με ποσοστό θνησιμότητας 0,7%, που σκότωσε ανά κάτοικο τόσους στις Ηνωμένες Πολιτείες όσους ισχυρίζονται σήμερα για το COVID. 

Δεν αναφέρθηκε ποτέ στα μέσα ενημέρωσης τότε, πόσο μάλλον η τεράστια αναταραχή που βιώνουμε σήμερα. Το 1968, η γρίπη του Χονγκ Κονγκ έπληξε τις Ηνωμένες Πολιτείες (0,5% IFR), σκοτώνοντας 100.000 άτομα, ενώ ο πληθυσμός των ΗΠΑ ήταν σημαντικά μικρότερος. 

Δεν δόθηκε ούτε μία ειδοποίηση, ούτε ένα κατάστημα έκλεισε, ούτε καν μια έκθεση δικτύου ειδήσεων. Το επόμενο καλοκαίρι, η μεγαλύτερη συγκέντρωση στην ιστορία των ΗΠΑ πραγματοποιήθηκε στο Woodstock.

Η μαζική υστερία δεν είναι ποτέ τυχαία, αλλά επωφελείται κάποιος. Το μόνο ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι: ποιος;
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου