Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Η ΣΧΕΔΟΝ ΦΟΝΙΚΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ!

ΓΑΛΛΙΔΑ ΜΑΝΑ:«ΠΗΓΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ 4 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ Α΄ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ COVOD-19»


Κραυγή απόγνωσης Γαλλίδας μάνας: πήγα να χάσω την 18χρονη κόρη μου 4 μέρες μετά την α΄ δόση του εμβολίου. Μου πιστοποίησαν οι γιατροί ήταν σοβαρές παρενέργειες!!!

Χείμαρρος αποκαλύψεων κραυγή απόγνωσης μιας μάνας που παραλίγο να χάσει την 18χρονη κόρη της από την 1η δόση εμβολίου όπως της πιστοποίησε κι ο θεράποντας γιατρός στο νοσοκομείο. 

Πέρασε όπως λέει τραγικές στιγμές με το κορίτσι στα επείγοντα μόλις 4 μέρες μετά την α΄δόση. Αλαλία, ακινησία, υπερβολική εξουθένωση, συνεχείς εμετοί, τρομερές κεφαλαλγίες κλπ.

Κι όλα αυτά την ώρα που και στην Ελλάδα τίθεται το ζήτημα εμβολιασμού εφήβων από 16 κι άνω ένα όριο που μόνο η Αγγλία από ευρωπαϊκές χώρες εισήγαγε σε όλες τις άλλες ισχύει το 18 άνω..

Η Γαλλίδα μητέρα με όνομα χρήστη Sophia Leblog στο fb της γράφει στις 19/2/21 ”Ζούμε 3 μέρες δύσκολες, φόβοι, άγχη, στρες .. Σήμερα γνώρισα τι σημαίνει να χάνεις ένα παιδί...

Η 18χρονη κόρη μας πήγε στα επείγοντα Τρίτη. Δευτέρα πρωί με ισχυρές κεφαλαλγίες, αρκετούς εμετούς, ακραία κόπωση, αδυναμία, πυρετό. Αυτό που ήταν πιθανότερο να σκεφτεί κανείς ήταν μια γαστρεντερίτιδα .. Για να είμαστε σίγουροι κάναμε να έρθει μια νοσοκόμα για ένα test covid (αυτή εργάζεται σε γηροκομείο-epahd).

Τη Δευτέρα το βράδυ αυτή δεν μπορούσε πια να σηκωθεί να σταθεί στα πόδια της. Απόλυτη αδυναμία. Κεφαλαλγίες. Τρίτη πρωί ο γιατρός μας στέλνει στα επείγοντα. Την είδε ένας επειγοντολόγος και υπάρχει υποψία μηνιγγίτιδας, έχει προγραμματιστεί οσφυϊκή παρακέντηση. 

Ο φόβος της ζωής μου, είδα την κατάσταση της αυτή δεν μιλούσε, είμασταν υποχρεωμένοι να την κουβαλάμε επίσης δεν υπέφερε πλέον το φως, (δεν μπορούσε ν΄ανοίξει τα μάτια της), το θόρυβο, τα χρεώματα,πονούσε παντού, είχε σκληρό λαιμό, πυρετό, αναπόφευκτα σκεφτόμουν την πιο σοβαρή μηνιγγίτιδα. 

Ώρες αναμονής, ακριβώς 7 ώρες, και τελικά δεν είχε μινιγγίτιδα. Τότε υποψία για αιμορραγικό επεισόδιο στον εγκέφαλο ίσως από κάποιο χάπι, σκένερ μέσα στη νύχτα (ακτινοδιαγνωστικό) κι άλλες ώρες άγχους. 

Η κατάσταση υγείας της κόρης μου δεν βελτιωνόταν τίποτα δεν ηρεμούσε τους πόνους της και την τρομερή της κεφαλαλγία. Αποτέλεσμα από scanner κανονικά, test covid αρνητικό. 

Τίποτα δεν δικαιολογούσε την κατάστασή της μέχρι την συσχέτιση που, οι γιατροί έκαναν εκεί, ότι την Πέμπτη, 4 ημέρες πριν, είχε κάνει την 1η ένεση του εμβολίου covid ! . 

1 περίπτωση στις 10 έχουν παρενέργειες σοβαρές !!! 

Η κόρη μου όντας ήδη ευάλωτη αυτό ήταν καταστροφικό. .. Σκανδαλίστηκα, 3 μέρες να φαντάζομαι το χειρότερο για το παιδί μου !!!.. 

Όλα αυτά εξ αιτίας ενός εμβολίου !!!..επέστρεψε σπίτι απόψε το βράδυ, σταμάτησε για 1 εβδομάδα, υποχρέωση ανάπαυσης, χωρίς οθόνη, χωρίς δραστηριότητα, τίποτα. Μια σπίθα θα μπορούσε να αναζωπυρώσει τον έντονο πονοκέφαλο. 

Και δεν μιλάω για την απώλεια των 3 ημερών έλλειψης κοινωνικής ασφάλισης που το κράτος δεν θα την πληρώσει! Ευχαριστώ τον γιατρό του νοσοκομείου για την ειλικρίνειά του, θα μπορούσε να μου κρύψει την αλήθεια ( σσ. τελικά υπάρχουν κι έντιμοι γιατροί πρώτης γραμμής) 

Αλλά νομίζω ότι αυτοί οι ίδιοι πρέπει να σκανδαλίζονται που βλέπουν να φθάνουν στις υπηρεσίες τους κανονικότατα (σσ.εννοεί συχνά) περιπτώσεις όπως η κόρη μου.

Αυτό με παρηγορεί, ότι ακόμη και αν είμαι ευπαθής άνθρωπος και κινδυνεύω, δεν θα κάνω το εμβόλιο !!!!… Της απαγόρευσε να κάνει τη δεύτερη δόση προφανώς γιατί οι παρενέργειες θα ήταν πολύ χειρότερες !

Δεν έχω τίποτα άλλο να προσθέσω, εκτός από το ότι σήμερα, μπορούμε να εγχύσουμε ένα δηλητήριο, χωρίς ενδοιασμούς. * Και ενόψει σχολίων όπως “εμβόλιο στα 18” ή “γνωρίζουμε ότι” είναι επικίνδυνο 

“Εργάζεται στο epahd, αυτή σκέφτηκε πάνω απ ‘όλα, να προστατεύσει τους τροφίμους, τον εαυτό της και την οικογένειά της.

Στα 18 σου, δεν είναι έυκολο να μην ακολουθήσεις τις οδηγίες της διεύθυνσης και της ομάδας. Αλλά πριν από όλα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ; ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ; ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ; 

Δεν είμαι anti – εμβολιάστρια,θέλω ένα εμβόλιο χωρίς σοβαρούς κινδύνους”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου