Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΑΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...


Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ  «ΙΑΤΡΙΚΗ»
Γράφει και κοινοποιεί ο Γεωκών


Η μάχη για την απελευθέρωση του Πλανήτη Γη έχει φτάσει σε ένα βασικό σημείο: ότι εμείς οι άνθρωποι πρέπει να επιλέξουμε μεταξύ ελευθερίας ή δουλείας, πρέπει να επιλέξουμε αν θα επιστρέψουμε στον Χριστό Τον Θεό μας η να παραμείνουμε στην σημερινή κατάσταση με τους άθεους και τους αντίχριστους.

 Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ…

 ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Η Νέα Τάξη θέλει να σκοτώσει το 90% της ανθρωπότητας, και με το σφράγισμα να υποδουλώσει τους υπόλοιπους, για να το επιτύχει χρησιμοποιεί γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, εμβολιασμούς, ιατρικά φάρμακα, chemtrails και φθοριωμένο νερό κ.λπ. με αυτόν τον τρόπο κάνει τους ανθρώπους πιο ευαίσθητους σε καρκίνο και άλλες θανατηφόρες ασθένειες…

Με τον covid-19 (την ανύπαρκτη πανδημία ) στοχεύουν :

1) την απομόνωση μας στο σπίτι, με τα Lockdowns, για να παρατηρούν αν οι πολίτες υπακούουν στην κυβέρνηση και την κοινωνική αποστασιοποίηση, επίσης οι ατομικές μας ελευθερίες καταστρέφονται παντού και οι δημοκρατικοί θεσμοί αποδυναμώνονται για να φέρουν την Νέα Παγκόσμια Τάξη.

2) Κάθε μέρα η κυβέρνηση αφαιρεί περισσότερες ελευθερίες και δικαιώματα από τους πολίτες και κλείνει επιχειρήσεις που τις θεωρούν μη απαραίτητες για να δουν πόσο μακριά μπορούν να προχωρήσουν προτού ο πληθυσμός συνειδητοποιήσει ότι η πανδημία του ιού βασίστηκε σε ένα ψεύτικο μοντέλο. Ο στόχος είναι να καταστρέψουν την μεσαία τάξη

Η μεσαία τάξη είναι ο στόχος (για καταστροφή ) από την Νέα Τάξη και τον ΟΗΕ, , όλοι οι νόμοι και οι περιορισμοί έχουν σχεδιαστεί για να μειώσουν περισσότερο το βιοτικό επίπεδο της μεσαίας τάξης, ώστε να υπάρχει μια γιγαντιαία κατώτερη τάξη και μια υπερ-ανώτερη τάξη. Η Ατζέντα 21 έχει δημιουργήσει τεράστιες οικονομικές δυσκολίες, πείνα, ασθένειες, και έχει καταστρέψει την ευημερία για δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ο στόχος τους, είναι η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Το The Babylon Code, είναι η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού όσο το δυνατόν γρηγορότερα, από επτά δισεκατομμύρια σε 500 εκατομμύρια. Για να το κάνουν αυτό, πρέπει να δημιουργήσουν μαζικές ελλείψεις τροφίμων, έλλειψη νερού, πανδημίες, πολέμους, πυρηνικό πόλεμο και να καταστρέψουν την ικανότητα των ανθρώπων για μια αξιοπρεπή διαβίωση.

Τα Ηνωμένα Έθνη βασικά είναι μια de facto παγκόσμια κυβέρνηση στην οποία οι πολιτικοί έχουν παραδώσει τα συνταγματικά μας δικαιώματα. 

 Η δουλειά της κυβέρνησης και της Βουλής είναι να βοηθούν τους πολίτες μιας χώρας, και όχι τα αφεντικά τους, των διεθνών τραπεζικών οικογενειών και των μυστικών εταιρειών τους, όπως το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, η Τριμερής Επιτροπή, το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων, τα Ηνωμένα Έθνη, η Λέσχη της Ρώμης, η Λέσχη Bilderberg και άλλοι, οι οποίοι ελέγχουν προέδρους, πρωθυπουργούς, προέδρους κομμάτων, πολιτικούς, τα ΜΜΕ, και ολόκληρα έθνη.

3) θέλουν να καταστρέψουν την παγκόσμια οικονομία και να προκαλέσουν την κατάρρευση του υφιστάμενου οικονομικού συστήματος για να φέρουν το ψηφιακό νόμισμα και την κατάργηση των χαρτονομισμάτων… 

Πριν από 3 χρόνια περίπου έγινε μια έρευνα, τα αποτελέσματα είναι πολύ άσχημα για την ανθρωπότητα, οι πολύ πλούσιοι, παγκοσμίως, κατέχουν το 99% του παγκόσμιου πλούτου, ένας στους εννέα ανθρώπους λιμοκτονούν και περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι ζουν με λιγότερα από 1,50 ευρώ την ημέρα…

 Η μεσαία τάξη και οι φτωχοί κατέχουν μόνο το 1% του παγκόσμιου πλούτου.

4) Δεν θα επιτρέπουν στους ανθρώπους να έχουν οποιαδήποτε ιδιοκτησία ( δεν σας θυμίζουν αυτά τον κομμουνισμό ;;; ) σε άλλο κείμενο θα δούμε την σχέση κομμουνισμού-σοσιαλισμού-Νέας Τάξης…ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΔΥΜΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ.

5) δεν θα επιτρέπουν στους ανθρώπους να έχουν παιδιά χωρίς άδεια από την κυβέρνηση !!! για να μπορούν να διατηρούν τον παγκόσμιο πληθυσμό στα 500 εκατομμύρια…

Οι κυβερνήσεις βιάζονται να περιορίσουν τα δικαιώματά, και τις ελευθερίες πριν οι άνθρωποι ξυπνήσουν και επαναστατήσουν, γι’αυτό τοποθετούν 5G και σύντομα 6G για να ελέγχουν τις διαμαρτυρίες και τις μάζες όταν ο λαός τελικά επαναστατήσει

Η Microsoft και το MIT (Massachusetts Institute of Technology ) ανέπτυξαν ‘’ δείκτες τατουάζ ‘’που δείχνουν εάν έχετε λάβει ένα εμβόλιο ή όχι. Αυτό θα συνδυαστεί με τη νέα εφεύρεση του Bill Gates, το ID2020, το οποίο είναι ένα μικροτσίπ ψηφιακής ταυτότητας που εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα, ( σφράγισμα )

Αυτό το τσιπ RFID θα επιτρέψει στην κυβέρνηση ή / και στις εταιρείες να στέλνουν συχνότητες απευθείας στο σώμα μας και να μας χειραγωγούν και ακόμη και να μας σκοτώνουν εάν δεν συμμορφωνόμαστε

Με τον COVID-19 διαπράττουν μαζική δολοφονία - των αδύναμων, των ηλικιωμένων, και των αρρώστων (από άλλες ασθένειες ) η θανάτωση συνοδεύεται επίσης από τη χορήγηση τοξικού φαρμάκου, και με την χρήση αναπνευστικών συσκευών. Σε μια μεγάλη μελέτη το ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ ηλικιωμένων ασθενών που τοποθετήθηκαν σε αναπνευστήρες ήταν εντυπωσιακό 97,2%.

Άνθρωποι πεθαίνουν σε νοσοκομεία για διάφορους λόγους και το προσωπικό του νοσοκομείου γράφει θάνατος από COVID (COVID death) στα αρχεία τους, τα κράτη παίρνουν χρήματα βάσει αυτών των στατιστικών.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (Centers for Disease ...) της Αμερικής και της κίνας παραδέχονται ότι δεν έχουν απομονώσει ακόμη τον covid-19, ωστόσο, οι άνθρωποι συνεχίζουν να πιστεύουν ότι υπάρχει και φοβούνται τον θάνατό, φορούν συνεχώς μάσκα, και καταγγέλλουν άλλους που δεν φορούν και είναι πρόθυμοι να χάσουν την ελευθερία τους και να εξαρτώνται από την κυβέρνηση. Είναι ακόμη πρόθυμοι να βάλουν τα δηλητήρια ( εμβόλια ) στα σώματα τους πιστεύοντας ότι θα τους σώσουν από το covid-19.

Αντί να βάζουν τα εμβόλια στο σώμα τους, αν έβαζαν τον Χριστό την καρδιά τους τότε δεν θα είχαν τον φόβο του θανάτου…..

Το covid-19 είναι η μεγαλύτερη ΑΠΑΤΗ που διαπράχθηκε ποτέ ΕΝΑΝΤΙΟΝ της ανθρωπότητας , αυτοί που την έχουν διαπράξει θα πρέπει να προσαχθούν στη δικαιοσύνη για εγκλήματα εναντίον της ανθρωπότητας.

Δυστυχώς ο μεγαλύτερος δολοφόνος των ανθρώπων είναι Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ‘’ ΙΑΤΡΙΚΗ ‘’ τα φάρμακα, και πρώτα από όλα οι βιομηχανίες φαρμάκων που ενώ ανακαλύπτουν σωστές θεραπείες χωρίς παρενέργειες δεν τις προωθούν στους ασθενείς διότι νοιάζονται περισσότερο για την ‘’ διαχείριση ‘’ μιας ασθένειας με ακριβά, εμβόλια και φάρμακα δικά τους ( πάνω από όλα το κέρδος )

Υπάρχουν πολλές παρανοήσεις, παραλείψεις, στρεβλώσεις και ψέματα γύρω από το θέμα της υγείας και της ιατρικής. Πολλά διαδίδονται από εκείνους που κατέχουν το μονοπώλιο "διαχείριση υγείας"

Το αποτέλεσμα είναι να εξαρτόμαστε από τις κυβερνήσεις και τις φαρμακοβιομηχανίες για την υγεία μας και να αποδεχόμαστε την γνώμη τους ότι όλοι τους, δουλεύουν για το καλό μας… τελικά εμείς οι αχάριστοι δεν έχουμε καταλάβει ότι οι πολικοί, οι φαρμακοβιομηχανίες, οι τράπεζες, οι Γιατροί, οι μεγάλες εταιρείες τροφίμων κλπ δουλεύουν για το καλό μας, και τους κατηγορούμε…. Ντροπή μας. όταν οι φαρμακοβιομηχανίες ξοδεύουν εκατομμύρια για να ανακαλύψουν φάρμακα για την θεραπεία μας……. Είμαστε αχάριστοι.

Δεν έχει καμία σημασία αν ο καρκίνος , διαβήτης, Parkinson , Alzheimer, άνοια, καρδιοπάθειες και άλλα πολλά μαίνονται σε όλο τον πλανήτη και πεθαίνει κοσμος….

Οι φαρμακοβιομηχανίες και η Ν.Τ αυτό που θέλουν είναι με το παραμικρό να πηγαίνουμε σε συνεργείο ‘’επισκευών’’ ( κλινικές-γιατρούς-νοσοκομεία ) για να μας δίνουν τα μαγικά χαπάκια ‘’ θεραπείας ‘’ των φαρμακοβιομηχανιών…

Βλέπουμε το σώμα μας σαν μια μηχανή που χρειάζεται επισκευή από γιατρό-μηχανικό, πιστεύουμε ακόμη στο ψέμα ότι έχουν ένα μαγικό χάπι για τα πάντα, ότι αυτό το μαγικό χάπι μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματά μας (χωρίς παρενέργειες) και ότι ακόμη και αν δεν έχουν ένα μαγικό χάπι τώρα, Θα έχουν ένα στο μέλλον.

Δεν έχουμε άλλη επιλογή, πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε, ΤΩΡΑ, είναι θέμα ζωής και θανάτου…
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου