Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021

H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠOY ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΣΕ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ    

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣΟ-Ο-Ο-Ο-Ο


Ο-Ο-Ο-Ο-Ο
Ο-Ο-Ο-Ο-Ο1 σχόλιο:

  1. Όσοι κάνουν το εμβόλιο, το κάνουν συνειδητά. Από ένα μικρό δείγμα στον περίγυρο, βλέπω ότι πάντα βρίσκεται κάποιος άνθρωπος, ακόμα και γιατρός να τους προειδοποιήσει, αλλά αυτοί εκεί. Μετά να τους λυπηθώ; Μαλιστα μερικοί λένε (εκεί να δεις σατανική διαστροφή) ότι θα το κάνω και αν πάθω κάτι θα σώσω τους άλλους, θα θυσιαστώ δηλαδή για τους άλλους σαν πειραματόζωο, επιχείρημα τύπου θα πέσω από τον γκρεμό για να δουν οι άλλοι ότι είναι επικίνδυνο να πέσεις. Τάχατες και της Εκκλησίας αλλά το πιστοποιητικό εμβολιασμού δεν τους χτυπάει κλικ για όσα λέει η Αποκάλυψη ή οι γέροντες ακόμα και τις ταυτότητες με το τσιπ, ότι είναι το ίδιο πνεύμα: δεν το παίρνεις, δε θα μπορείς να κάνεις αυτό ή το άλλο.

    Ευτυχώς με αναρτήσεις στο διαδίκτυο και τα βίντεο ενημερώνουμε τους δικούς μας και από εκεί και πέρα ο Θεός βοηθός. Πάντως οι μεγάλοι δέχονται πίεση από τους άλλους, σαν μόδα.

    Επίσης εντύπωση μου κάνει που πολλοί τωρινοί παππούδες είχαν κάνει εκτρώσεις στα νιάτα τους και τώρα τα παιδιά που έκαναν τους κλείνουν το ραντεβού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή