Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΧΑΛΚΕΥΟΥΝ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ!


SINGULAR LOGIC KAI CIA ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΟΘΕΙΑ;Γράφει ο τραπεζικός georgiouclub.gr


Ο σκηνοθέτης
,
Stanley Kubrick έλεγε: 'Τα μεγάλα έθνη συμπεριφέρονται σαν o γκάνγκστερ, ενώ τα μικρά σαν πόρνες

Τον Μάρτιο του 2020και ενώ ο Κορωνοϊός απλωνόταν σε όλη την Ελλάδα, το Ελληνικό Δημόσιο υπέγραψε σύμβαση συνεργασίας με μια "σκοτεινή εταιρεία", την Palantir. Η Palantir δημιουργήθηκε το 2003 στο Ντένβερ του Κολοράντο με κεφάλαια της CIA, η οποία συνεργάζεται και με την NSA. 

Την ίδρυσαν ο Peter Thiel. ο Alex Karp, ο Nathan Getting. ο Joe Lonsdale και ο Stephen Cohen. Η Palantir συνεργάζεται με το Αμερικάνικο Υπουργείο Άμυνας. τtς αντιτρομοκρατικές υπηρεσίες και τtς αρχές επιβολής "του νόμου και της τάξης" των χωρών που ανiκουν στη σφαίρα επιρροής των ΗΠΑ .

Παρέχει υπηρεσίες παρακολούθησης, φα­ κελώματος πολιτών και επιρροής στους πληθυσμούς μιας χώρας. Πολλές φορές παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα και την ιδ ιωτtΚil ζωή των πολιτών, κάνοντας κατάχρηση εξουσίας. 

Τα λογισμικά της έχουν χρησιμοποιηθεί για προληπτική αστυνόμευση και αναγνώριση πιθανών μελλοντtκών υπόπτων εγκλημάτων. Έχει μεγάλες βάσεις δεδομένων (φυλή, κατοικία, ηλικία, αναγνώριση προσώπου, πολιτική και θρησκευτική τοποθέτηση κ.λπ.) για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον πλανήτη. 

Η τεχνολογία αναγνώ ρισης προσώπου (face recognition) που παρέχει η έτερη εταιρεία του συνιδρυτή της Palantir, Peter Thiel (Clearνiew ΑΙ) έχει χρησιμοποιηθεί από την Αμερικάνικη Αστυνομία για να προσαγάγει πολίτες που θεωρεί υπόπτους για να διαπράξουν μελλοντικά αδικήματα που ουδεμία σχέση έχουν με την τρομοκρατία.

 Όποιος έχε δει την ταινία Minority Report με τον Τομ Κρουζ θα καταλάβει ότι η εταιρεία που υποδεικνύει τους" μελλοντικούς ε ­ εγκληματίες" είναι η Palantir. Έχει μεγάλες βάσεις προσωπικών δεδομένων για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη. 

Συνεργάζεται με τις Ευρωπαϊκές μυστικές υπηρεσίες και τις αντιτρομοκρατικές υπηρεσίες. Έχει κατηγορηθεί για σωρεία σκαν­ δάλων, αμφιλεγόμενων υπηρεσιών και καταστρατήγηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων.

Η συνιδρυτής της εταιρείας Peter Thiel έχει δηλώσει: Ή Δημοκρατία και η Οικονομική Ελευθερία είναι ασύμβατες". Η Palantir :έχει εμπλακεί σε μεγάλο σκάνδαλο όταν συνεργάσθηκε με την Βρετανική κυβέρνηση στο φακέλωμα ασθενών με COVI0-19.

Έχει καταγράψει τα προσωπικά δεδομένα εκατομμυρίων ασθενών. όπως ονοματεπώνυμο, ηλικία, κατοικία, αριθμοί τηλεφώνου, επάγγελμα, θέση εργασίας, θρησκευτικές και πολιτικές πεποιθήσεις, ποινικά μητρώα, οικονομικά στοιχεία, την κατάσταση της σωματικής και ψυχικής υγείας κ.λπ.

Η CIA που είναι η πρώτη χρηματοδότης τηςPalantir το 1950 αναδιοργάνωσε το Πανεπιστήμιο ΜΙΤ, αφού χρηματοδότησε τις διάφορες λειτουργίες του, όπως τα διάφορα προγράμματα εργαστηριακών ερευνών και μελετών του Πανεπιστημίου. 

Το ΜΙΤ συνεργάζεται στενά με το ίδρυμα Γκέιτς στην κατασκευή ενός ενέσιμοu συστήματος κβαντικής κουκίδας που θα αποθηκεύει ιατρικές πληροφορίες κάτω από το δέρμα των παιδιών. 

Το σύστημα θα αναγνωρίζεται με μια εφαρμογή iPhone .Ο Bill Gates στην ομιλία του τον Ιού1110 του 2020 στο TED Talk δήλωσε: όλοι θα χρειαζόμαστε σύντομα ψηφιακά διαβατήρια εμβολίων" (Άρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται δεύτερος στην πρόταση του "Διαβατηρίου εμβολίων", πάντοτε υπάκουος εντολοδόχος). 

Η Microsoft έχει καταχωρήσει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τεχνολογία που χρησιμοποιεί εμφυτεύματα τσιπ με αισθητήρες που θα παρακολουθούν τη δραστηριότητα του σώματος και του εγκεφάλου. Αυτά τα τσιπ πρότεινε ο Βαγγέλης Βενιζέλος να εμφuτεuθούν στους Έλληνες πολίτες. Έτσι έχουμε μια ευθεία σχέση μεταξύ ιδρύματος Γκέ ιτς , ΜΙΤ, CIA και Palantir.

Η Palantir σύμφωνα με ρεπορτάζ του Obserνer και των Nev, Yorll Times είχε στενή συνεργασία με την Cambridge Analytica. Η "μηχανή προπαγάνδας", της Cambridge Analytιca κατάφερε να έχει πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα 50.000.000 χρηστών στο internet μέσω σελι'δων διαδικτύου.

Μέσω των σελίδων του διαδικτύου μπορούσε να προβλέψει με ακρίβεια το Ψυχολογικό προφίλ, καθώς και το νοητικό προφίλ των χρηστών.

Ο CEOτης Cambrιdge Analytica, Alexander Νίχ, είχε δηλώσει. Εχοuμε κάνει το προφίλ της προσωπικότητας του κάθε ενηλίκου σnς ΗΠΑ". Δηλαδή, 280 εκατομμυρίων πολιτών. Η Cambήdge Analytica αγόραζε προσωπικά δεδομένα από παντού. 

Από υποθηκοφυλακεία. τράπεζες, λέσχες, εκδοτικούς οίκους, καταστήματα κ.λπ. και φυσικά έπαιρνε δεδομένα και μέσω του internet. Συνεργάσθηκε με το κόμμα των Ρεπουμπλικάνων των ΗΠΑ για την εκλογή του προέδρου Trumρ. 

Αφού μέσω ηλεκτρονικών εγκεφάλων επεξεργάσθηκε τις φοβίες, nς ελπίδες, nς καταναλωτικές συνi1θειες , τις καθημερινές συνήθειες, τα πολιτικά και θρησκευτικά πιστεύω δημιούργησε ένα "συνειδησιακό προφίλ". εκατομμυρίων πολιτών. 

Ύστερα ετοίμασε σποτάκια (μηνύματα) που ανταποκρίνονταν στο ψυχολογικό προφίλ των πολιτών και τα εξάπλωσε χρησιμοποιώντας κάθε διαφημιστικό μέσον. Αυτά τα σποτάκια έπαιξαν κυρίαρχο ρόλο στην εκλογή του Donald όμμα την χρηματοδοτεί. 

Αφού συνεργάζεται με την Ελληνική Κυβέρνηση και τις υπηρεσίες ασφαλείας γνωρίζει τα πάντα για τους Έλληνες πολίτες και μπορεί να κατασκευάσει "μηνύματα επιρροής " για τις διάφορες πληθυσμιακές ομάδες. 

Τα μηνύματα θα απευθύνονται στον συναισθηματικό κόσμο των πολιτών. αφού θα χρησιμοποιείται ο τρόμος για τον Κορωνιό. η ελπίδα ότι ο ·εφιάλτης" θα τελειώσει, η υπόσχεση για την "επιστροφή στην κανονικότητα" κ.λπ. Έτσι θα επηρεάζονται και θα χειραγωγούνται οι 'Ελληνες πολίτες . 

Ταυτόχρονα θα υποδεικνύονται οι "αντιρρησίες". οι 'ανυπάκουοι". οι "ψεκασμένοι", οι "συνωμοσιολόγοι κ.λπ. επίσης, τα οικονομικά στοιχεία των Ελλήνων θα κοινοποιηθούν στο γραφείο πιστοδοτικrις συμπεριφοράς (Credιt Bureau) το οποίο θα λειτουργεί στην Τράπεζα της Ελλάδος και θα φακελώνεται ο , κάθε πολίτης της χώρας αφού θα έχει κοινοποιηθεί η Όικονομική του θέση". 

Δηλα­δή, θα δημιουργηθεί ένα τεράστιο Βίg Brother το οποίο θα κοινοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των Ελλήνων πολιτών. όχι μόνο στο Ελληνικό Δημόσιο, αλλά και σε άλλες ιδιωτικές εταιρείες, 

Η σύμβαση του Ελληνικού-Δημοσίου με την PaJantir κρατήθηκε μυστική και δεν δημοσιεύθηκε πουθενά. Η συνεργασία κοινοποιήθηκε από την εταιρεία και τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα. χωρίς να αναφερθεί κανένα στοιχείο της σύμβασης.

Αφού η Palantιr συνεργάζεται με την Cambrιdge Analytica θα μπορούσε εύκολα να καθορίσει το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ελλάδα. 

Η Ελληνική κυβέρνηση, μόλις κοινοποιήθηκε η συνεργασία της με την PaJantir φρόντισε (όπως η ίδια ανακοίνωσε δεν ξέρουμε αν αληθεύει) να διακόψει την Σύμβαση με την Palantir σnς 31/12/2020.

 Εντελώς συμπτωματικά όμως στις αρχές Δε­ κεμβρίου του 2020, ξαφνικά η εταιρεία Sιngular Logic που ελέγχει. επεξεργάζεται και ανακοινώνει τα εκλογικά αποτελέσματα. άλλαξε μετόχους.

Ο Στάλιν έλεγε. "Μην κοιτάς ποιος ψηφίζει και πόσοι ψηφίζουν. να κοιτάς ποιος ελέγχει τις εκλογές". Η Sιngular Logιc συνεργάζεται με το Ελληνικό κράτος κοντά στα 30 χρόνια και ελέγχα απόλυτα ηλεκτρονικά τη διαδικασία και τα αποτελέσματα των εκλογών. 

Όπως και με την Palanbr. η σύμβαση του Ελληνικού Δημοσίου με την Sιngular Logιc είναι "απόρρητη' και δεν έχει κοινοποιηθεί πουθενά. Κανείς δεν γνωρίζει με ποιο τρόπο επεξεργάζεται ηλεκτρονικά την καταμέτρηση των ψrιφων των Ελλήνων πολιτών. 

Οι συμβάσεις προηγούμενων εκλογικών αναμετρήσεων. ούτε οι αποφάσεις του υπουργείου εσωτερικών δεν είναι δημοσιευμένες πουθενά. Δηλαδή, αν οι δύο αρχηγοί του πρώτου και του δεύτερου κόμματος συμφωνήσουν μεταξύ τους. μπορεί να γίνει ανταλλαγή ψήφων και να βγει κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση κατόπιν συμφωνίας: Ερώτηση είναι.

Η Singular Logιc ανέλαβε την εποπτεία των εκλογών βάσει του άρθρου 130 του προεδρικού διατάγματος 93/2007 για τις εκλογι κές αναμετρrισεις, χωρίς να γίνει διεθνής διαγωνισμός. αλλά γίνεται απευθείας ανάθεση. Η συνεργασία του Ελληνικού Δημοσίου με την Sιngular Logic ανανεώθηκε πάλι. με το ΦΕΚ 57 15-3-2012, προεδρικό διάταγμα 26/2012.

Ας πάμε να δούμε τι ακριβώς γίνεται στις 31/3/2018. Ο πρόεδρος και Διευθυντής Ερευνών και Ανάπτυξης Μιχάλης Καριώτογλου, 63 ετών. βρέθηκε νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ήταν αυτοκτονία και αυτοπυροβολήθηκε.

 Οι μετοχές της SιngularL0gιc ανήκαν στον όμιλο Marfin investment Group (MIG) ο πρόεδρος της οποίας, Ανδρέας Βγενόπουλος. Στις 5/11/2016 πέθανε ξαφνικά από καρδιακή ανακοπή. 

Οι μετοχές της ΜΙG (μεταξύ, των οποίων και οι μετοχές της Singular Logic) πέρασαν στην Τράπεζα Πειραιώς. Μετά τον "περίεργο θάνατο" του προέδρου Μιχάλη Καριώτογλου, η Τράπεζα Πειραιώς μεταβίβασε τις μετοχές στο Αμερικάνικο Fund ΚΚΡ σπς 18/12/2018. Οι δημιουργοί του Fund ΚΚΡ είναι οι

Jerorne Kohlberg, ιδρυτής και επίτιμος πρόεδρος, μέλος πολλών Σιωνιστικών Lobby.

Henry Κravis, Διευθύνων Σύμβουλος, μέλος Διοικητικών Συμβουλίων και εππροπών που έχει δημιουργήσει το ίδρυμα Rockefeller. George R. Roberts 2ος. Διευθύνων Σύμβουλος. παντρεμένος με την Cornad, μέλος της Goldrnan Sachs και επίσης μέλος σε 20 ΜΚΟ. 

Εντελώς ξαφνικά, το 99,61% των μετοχών της Singular Logic σπς 30/11/2020 μεταβιβάσθηκαν σπς εταιρείες Epsilon Net ΑΕ, 50% και Space Hellas ΑΕ, 50% αφού πρώτα διαγράφηκαν όλα τα χρέη ύψους 18 εκατομμυρίων ΕΥΡΩ. 

Μέτοχοι της Space Hellas ΑΕείναι οι:Alpha Bank· 19,33%" 0Μανωλόπουλος Σπυρίδων: 17,23°% 0 Μπέλος Παναγιώτης: 17,10% ο Μανωλόπουλος Ιωάννης. 16.15°%0 Η Space Hellαι; ΑΕ συνεργάζεται στενά με την Microsoft. Είναι Microsoft Partπers.

Στην Mιcrosoft βασικοί μέτοχοι είναι οι Blαck Rock, 10.5 % ό και η Vanguard, 11.5°% 0. Αυτό σημαίνει ότι η οικογένεια Ρόθτσιλντ που είναι μεγαλομέτοχος στην Black Rock, η οποία έχει και μέτοχο την Vanguard, μέσω της Space Hellas μπορεί να διαχειρίζεται τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ελλάδα.

 Η δεύτερη εταιρεία που κατέχει το άλλο 50°%0 της Sιngular Logιc είναι ηEpsilon Net AE.

Βασικός μέτοχος είναι ο Ιωάννης Μίχος. ο οποίος κατέχει το 83°%0των μετοχών. Είχε· εκλεγεί στις προηγούμενες εκλογές Δήμαρχος στις Σκουριές στην Χαλκιδική. Παραιτήθηκε το 2018 από το δημαρχιακό αξίωμα για να ασχοληθεί με τη διαχείριση της Epsιlon Net ΑΕ.

Το 2018 εντελώς συμπτωματικά "αυτοκτόνησε" και ο πρόεδρος της Singular Logιc. Μιχάλης Καριώτογλου; Ερώτηση. μήπως ήταν έτοιμη η διαδοχή του:
Σαν δήμαρχος ο Ιωάννης Μίχος είχε διακηρύξει ότι δεν θα διαταραχθεί κανονικότητα στα χρυσωρυχεία της περιοχής. Παρ' όλο που εξελέγη σαν μέλος του κινήματος εναντίον της Eldorado Gold.

Τα μέλη του κινήματος τον κατηγόρησαν σαν δούρειο ίππο της Eldorado Gold. Όμως. σαν δήμαρχος δεν ακούμπησε καθόλου την εταιρεία. Ο Ιωάννης Μίχος έχει στενές σχέσεις με το Ελληνικό πολιτικό σύστημα.

Μέτοχοι της Eldorado Gold που εκμεταλλεύεται τα χρυσωρυχεία στις Σκουριές είναι οι Morgan Staιnley. Black Rock (Ροτσιλντ), Citιgroup, Goldrnan Sachs, Deutsche Bank. J. Ρ. Morgan. Bank ο! Aμerica, Bank Paribas, Credιt Agricole. Swiss National Bank που κατέχουν το 56°%ό της εταιρείας. 

Όλες ισχυρότατες τράπεζες στις οποίες συμμετέχει με ποσοστά. η οικογένεια Ρότσιλντ η οποία κυβερνά τον πλανήτη. 

Ας μην ξεχνάμε ότι η οικογένεια Ρότσιλντ με την συμφωνία του ΜπρέτονΓοuντς το 1944:πέβαλε -τις σταθερές ισοτιμίες των νομιμάrων με ρήτρα χρυσού γιατί έλεγχε την πλειοψηφία των εκδοτικών τραπεζών και τα ορυχεία χρυσού σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Το 1971 ο Ρίτσαρντ Νίξον ακύρωσε την αντιστοιχία της έκδοσης των νομισμάτων με τον χρυσό και συνέδεσε το δολάριο με το πετρέλαιο. 

Γι' αυτό δολοφονήθηκαν ο Σα­ ντάμ Χουσείν και ο Μουαμάρ Καντάφι γιατί προσπάθησαν να συνδέσουν τα πετρέλαια των χωρών τους με άλλα νομίσματα.

Όλες οι Ελληνικές κυβερνήσεις έχουν διακηρύξει ό-τι: "η Singular Logic αποτελεί ένα αξιόπιστο συνεργάτη σε έργα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης εδώ και 30 χρόνια'. Οι αμοιβές της Singular Logic για την διαχείριση των εκλογών είναι πλούσιες. 

Μόνο για τις εκλογές του 2013 η αμοιβή της Singular Logic ήταν 3.136.500 ΕΥΡΩ. Οι δύο εταιρείες, η Pa lantir και η Singular logic έχουν μερικά κοινά στοιχεία όπως και των δύο εταιρειών οι συμβάσεις είναι μυστικές και απόρρητες. 

Δεν έχουν δημοσιοποιηθεί πουθενά, έτσι κανείς δε ν γνωρίζει μέχρι ποιου σημείου η Palantir φακέλωνε τους Έλληνες πολίτες, ούτε πώς η Sιngular Logιc διαχει­ ρίζεται-τις ψηφοφορίες των εκλογών. 

Και οι δύο εταιρείες κρίνουν τα αποτελέσματα των εκλογών. Η Palantir μέσω της Cambridge Analytica έκρινε την εκλογή του Donald Trunp στις ΗΠΑ. 

 Η Sιngular logic διαχειρίζεται -τις Ελληνικές εκλογές Ούτε οι όροι των συμβάσεων έχουν ανακοινωθεί, ούτε η αμοιβή της Palantir ανακοινώ­θηκε. Έτσι δημιουργούνται ένα σωρό εύλογα ερωτήματα.

Ας κάνουμε μια φανταστική υπόθεση. Σ-τις Ελληνικές εκλογές του 2000 με καταμετρημένο το 2"ο των ψήφων προηγείτο η Νέα Δημοκρατία και ξαφνικά η ροή των ψήφων άλλαξε και εξελέγη τελικά το ΠΑΣΟΚ με διαφορά 200.000 ψήφων. 

Το ερώτημα είναι αν είχε συμφωνήσει ο Καραμανλής με τον Σημίτη. ο ένας να εκλεγεί το 2000 πρωθυπουργός και ο άλλος το 2004 και έγινε ηλεκτρονικά ανταλλαγή ψήφων. Ποιος θα το είχε πάρει χαμπάρι; Κανένας, αφού δεν έγινε ένσταση. 

Όμως, όπως προ είπαμε, αυτό είναι ένα φανταστικό σενάριο που είναι πολύ δύσκολο να ισχύει. Αν και το ποσοστό 2°ο είναι ισχυρό στατιστικό δείγμα. όχι όμως ακατόρθωτο να ανατραπεί.

Δεν γνωρίζουμε ούτε τις συμβάσεις. ούτε τον τρόπο λειτουργίας των δύο εταιρειών, ούτε πώς επηρεάζουν την κοινή γνώμη στην Ελλάδα. 

Πρέπει άμεσα η κυβέρνηση να κοινοποιήσει -τις συμβάσεις των δύο εταιρειών και να ανακοινώσει τις πρακτικές των δύο εταιρειών και τι ακριβώς κάνει η κάθε εταιρεία κατά την διάρκεια της σύμβασης. 

Αν δεν το κάνει, τότε κάθε υπόθεση συνωμοσίας θα είναι θεμιτή. Μόνο η δημοσιοποίηση των συμβάσεων θα διαγράψει κάθε σύννεφο από τον καθαρό Ελληνικό ουρανό.

 

1 σχόλιο:

  1. Άντε να ενημερωθούν οι Έλληνες για καταλάβουμε ότι η νοθεία υπάρχει εδώ και δεκαετίες σε συνεννόηση όλων τών κομμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή