Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ...


Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ  ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΟΔΥ!!!
  
ΤΟΣΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΑΪΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ «ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ« ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΏΝΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΈΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑΟ ΣΧΕΔΙΟ…ΝΕΟΤΑΞΙΚO ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ!!!

 ΟΠΟΤΕ…ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ!!!…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΑΡΘΡΟ-ΣΟΚ!!!…
ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΔΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ”ΠΑΝΔΗΜΙΑ” !!!

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΟΔΥ;


ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΣΑ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΙΓΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ???


ΓΙΑΤΙ ΑΥΞΗΣΕ Ο ΑΡΚΟΥΜΑΝΕΑΣ ΓΙΑ 6η ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2021 ΚΑΤΑ 45.000.000,00 ΕΥΡΩ, ΠΡΙΝ 2 ΜΕΡΕΣ ????

ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΑΡΚΟΥΜΑΝΕΑ ΤΟΥ ΕΟΔΥ !!!!

ΚΙ ΑΛΛΑ 45 ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΦΝΙΚΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ…..ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΚΟΥΜΑΝΕΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ”ΔΙΚΤΥΟ ΝΟΣΗΜΕΥΤΩΝ” ΓΙΑ ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ !!!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΚΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΡΒΑΝΑ…..ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ, ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΜΙΑΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ !!!

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ;

ΓΙΑΤΙ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Η …"ΠΑΝΔΗΜΙΑ" ;

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ”ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ”;

ΕΝΩ ΞΟΔΕΥΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ;

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;;

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΕΚ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ EVENT 201 ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΗΤΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΩΣ ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ…..”ΠΑΝΔΗΜΙΑ”;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ LINKS ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ….

ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΑΝΤΟΧΗ, ΑΣ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ….Τ.ΩΝ ”ΤΥΧΑΙΟΤΗΤΩΝ”…

ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2019 ΣΤΙΣ 18 ( 18-10-2019)

ΑΜΕΡΙΚΗ 18 -10-2019 EVENT 201….ΑΣΚΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ”ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ” ΠΑΝΔΗΜΙΑ !!!!


ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ……JOHN HOPPKINS

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ”ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ” ΜΠΙΛ ΓΚΕΗΤΣ…

………………………………………

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ”ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ”:

ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΙΔΡΥΕΤΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ EVENT 201 Ο ΕΟΔΥ !!!!!

ΙΔΟΥ ΤΟ ΦΕΚ:


ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΩΣ ” ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ” !!!

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ;;;

Από το ΦΕΚ της σύστασής του…..μπορεί να μαντέψουμε και τον…..”λόγο” !!!

Άρθρο 1

Σύσταση – επωνυμία – έδρα

1. Συστήνεται Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου με την επωνυμία «Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας» (ΕΟΔΥ), το οποίο υπάγεται στην εποπτεία του Υπουργού Υγείας. Η επωνυμία στα αγγλικά ορίζεται ως “National Public Health Organization” (NPHO).

2. Έδρα του ΕΟΔΥ ορίζεται ο Δήμος Αμαρουσίου Αττικής.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ…ΠΟΥ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΟΔΥ…ΑΛΛΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΩΠΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ…ΠΑΝΔΗΜΙΑ;;;

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΟΔΥ ΝΠΙΔ;;;

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΟΓΟ :

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ…..”ΞΟΔΕΜΑ” !!!

ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ”ΕΥΘΥΝΗ” ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ !!!

ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ :

ΚΑΝΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ Ο ΕΟΔΥ…ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;;

Άρθρο 2

Σκοπός και στόχοι του ΕΟΔΥ…

1. O σκοπός του ΕΟΔΥ είναι η παροχή υπηρεσιών, που συμβάλλουν στην προστασία και βελτίωση της υγείας και την αύξηση του προσδόκιμου επιβίωσης του πληθυσμού ενισχύοντας την ικανότητα του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ιδιαιτέρως των υπηρεσιών δημόσιας υγείας, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των απειλών κατά της ανθρώπινης υγείας από μεταδοτικά νοσήματα μέσω της έγκαιρης ανίχνευσης, παρακολούθησης και αξιολόγησης των κινδύνων, αναφοράς και κατάθεσης επιστημονικά τεκμηριωμένων προτάσεων και μέτρων παρέμβασης.

 Ο ΕΟΔΥ αναπτύσσει και προωθεί δράσεις που αποσκοπούν στην προαγωγή της υγείας, την πρόληψη των χρόνιων νοσημάτων και γενικότερα στη μείωση του βάρους από τα μη μεταδοτικά νοσήματα. 

Οι βασικές λειτουργίες του ΕΟΔΥ περιλαμβάνουν δραστηριότητες, όπως η επιδημιολογική επιτήρηση, η εκτίμηση κινδύνου, η παροχή γνωμοδοτήσεων σε επιστημονικά θέματα, η ετοιμότητα και απόκριση, η παροχή αξιόπιστων και συγκρίσιμων επιδημιολογικών δεδομένων και στατιστικών στοιχείων στους αρμόδιους φορείς σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, η εκπαίδευση και επι- μόρφωση/κατάρτιση στον τομέα της δημόσιας υγείας, η ενημέρωση του κοινού και των επαγγελματιών υγείας σχετικά με τους κινδύνους σοβαρών υγειονομικών απειλών και η προώθηση δράσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης σε θέματα δημόσιας υγείας. 

Ο ΕΟΔΥ συνιστά το επιχειρησιακό κέντρο σχεδιασμού και υλοποίησης δράσεων προστασίας της δημόσιας υγείας με προληπτικό, λειτουργικό και παρεμβατικό χαρακτήρα, με ετοιμότητα απόκρισης σε έκτακτους κινδύνους υγείας, συντονίζοντας τις λειτουργίες του με τις εκάστοτε ανάγκες της χώρας και των διεθνών οργανισμών με τους οποίους συνεργάζεται.


ΠΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ Ο ΕΟΔΥ;;;

Άρθρο 6

Πόροι του ΕΟΔΥ

1. Οι πόροι του ΕΟΔΥ είναι:

α) η ετήσια επιχορήγηση από τον τακτικό προϋπολογισμό του Υπουργείου Υγείας,

β) οι δωρεές, οι κληρονομίες, τα κληροδοτήματα, οι εισφορές και επιχορηγήσεις από τρίτους και τα έσοδα από κάθε είδους δραστηριότητα ή οι πρόσοδοι από την κινητή και ακίνητη περιουσία του,

γ) τα έσοδα από τη διαχείριση κονδυλίων ερευνητικών, αναπτυξιακών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων και προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που προέρχονται από τη χρηματοδότηση αντίστοιχων προγραμμάτων και αποσκοπούν στην προαγωγή της δημόσιας υγείας,

δ) τα έσοδα από την υλοποίηση προγραμμάτων που χρηματοδοτούνται ή συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση ή άλλους διεθνείς οργανισμούς,

ε) τα έσοδα που προέρχονται από την παροχή υπηρεσιών δημόσιας υγείας προς δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.

ΩΡΑΙΑ ΩΣ ΕΔΩ;;;

ΚΑΘΟΛΟΥ…ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΆΤΩ…

Ο ΕΟΔΥ ΛΟΙΠΟΝ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 16 ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 2019, ΟΤΑΝ – ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ – ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ, ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ !!!

ΑΛΛΑ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ”ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ” Ο ΑΡΚΟΥΜΑΝΕΑΣ, Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΙΚΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΑΝΤΛΕΙ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,…ΩΣ ”ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ”….ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ !!!ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ 2019, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ 2019…..ΚΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΙΛΙΛΙΑΣ ( ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2019) ΤΟ ΜΥΘΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 17.325.500,00 ΕΥΡΩ !!!!!!!! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ !!!!!


“Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε ….

Την χορήγηση της ειδικής έγκρισης του αρ.76 του Ν.4170/2013 (ΦΕΚ 163/ Α’) για την επιχορήγηση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.-Ν.Π.Ι.Δ.) με το ποσό των 17.325.500,00€ από τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Υγείας οικονομικού έτους 2019, για την υλοποίηση δράσεων για την προστασία της δημόσιας υγείας και την εν γένει στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Η εν λόγω δαπάνη θα βαρύνει τον Α.Λ.Ε 2310802066 κατά 17.325.500,00€ του Φ/Ε.Φ 1015-201- 0000000 του προϋπολογισμού εξόδων μας τρέχοντος οικ. έτους. Τα ποσά καταβάλλονται σύμφωνα με το ισχύον ποσοστό αποδέσμευσης των διαθέσιμων πιστώσεων. Αναπόσπαστο μέρος της παρούσας αποτελεί η ειδική Έκθεση του Ε.Ο.Δ.Υ. με αρ.πρωτ. 9536/25-11- 2019 που περιλαμβάνει τα στοιχεία τεκμηρίωσης για την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα της δαπάνης. Συν.: Η ως άνω αναφερόμενη Ειδική Έκθεση

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ ”

ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2020 ΣΤΙΣ 5-2-2020…ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ "ΚΡΟΥΣΜΑ" ΣΤΗ ΧΩΡΑ…..ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2020…

Ο ΑΡΚΟΥΜΑΝΕΑΣ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΚΙΛΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΜΒΑΣΜΑ ΤΩΝ 29.700.00,00 ΕΥΡΩ !!!


”Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε ….

Την χορήγηση της ειδικής έγκρισης του άρθρου 76 του Ν.4170/2013 (ΦΕΚ 163/ Α’) για την επιχορήγηση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) με το ποσό των 29.700.000,00€ από τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Υγείας, οικονομικού έτους 2020, για την υλοποίηση δράσεων για την προστασία της δημόσιας υγείας και την εν γένει στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας. 

Η εν λόγω δαπάνη θα βαρύνει τον Α.Λ.Ε. 2310802066 του Φ/Ε.Φ 1015-202-0000000 του προϋπολογισμού εξόδων τρέχοντος οικ. έτους του Υπουργείου Υγείας. 

Τα ποσά καταβάλλονται σύμφωνα με το ισχύον ποσοστό αποδέσμευσης των διαθέσιμων πιστώσεων. Αναπόσπαστο μέρος της παρούσας αποτελεί η ειδική Έκθεση του Ε.Ο.Δ.Υ. με αριθ.πρωτ. 1796/29-01- 2020 (σχετ. 4) που περιλαμβάνει τα στοιχεία τεκμηρίωσης για την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα της δαπάνης. Συν.: Η ως άνω αναφερόμενη Ειδική Έκθεση

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ”

ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2019 ΔΥΟ ΜΟΛΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΟΔΥ…..ΚΙ ΕΝΑΝ ΜΟΛΙΣ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΜΒΑΣΜΑ ΤΩΝ 17.325.500,00 ΕΥΡΩ.,.

ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΚΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΚΟΥΜΑΝΕΑ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΩΝ 12.375.350,00 ΕΥΡΩ !!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!!!!!

ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΟΔΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΞΟΔΕΨΕΙ Ο ΕΟΔΥ ΤΑ 12.375.350,00 ΕΥΡΩ , ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΕΩΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2019 !!!!!!!!!!

ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ….ΘΑ ΞΟΔΕΨΕΙ Ο ΕΟΔΥ, ΛΕΦΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΩΣ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ;;;

ΓΙΑΤΙ ;;;

ΜΕ ΠΟΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΟΥΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΟ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ή ΝΠΙΔ ?????


”Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε ….

Την έγκριση επιχορήγησης του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) με το ποσό των δώδεκα εκατομμυρίων, τριακοσίων εβδομήντα πέντε χιλιάδων, τριακοσίων πενήντα ευρώ ( 12.375.350,00 €) από την πίστωση που αναλήφθηκε με την ανωτέρω (9) σχετική απόφαση σε βάρος του Ε.Φ. 1015-201, Λογαριασμός Εξόδων 2310802066 του προϋπολογισμού του Υπουργείου Υγείας, οικ. έτους 2019, με την έκδοση ισόποσου χρηματικού εντάλματος πληρωμής στο όνομά του, με Α.Φ.Μ. 997032451 και έδρα την Αθήνα και κατάθεση του ποσού στο λογαριασμό IBAN GR 65 0100 0240 0000 0002 6200 525, που τηρείται στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Το ανωτέρω ποσό θα διατεθεί από τον Ε.Ο.Δ.Υ., σύμφωνα με τις ανωτέρω (4) και (9) σχετικές αποφάσεις, για τους μήνες Ιούνιο έως και Οκτώβριο οικονομικού έτους 2019.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΆΡΘΡΟ-ΒΟΜΒΑ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΤΑΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ…ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΟΛΙΩΤΑΤΟΥ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥ ΜΠΛΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ…ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!…1 σχόλιο:

 1. Μέχρι και τον καιρό χρησιμοποιούν οι άθλιοι για να μας κρατήσουν κλεισμένους στα σπίτια μας. Τους αφήνει όμως κι ο Θεός για τους λόγους που Εκείνος ξέρει.

  Μου θυμίζει το ποίημα της Γερόντισσας:

  Μαζεύτηκαν τα σύννεφα, επάνω απ' την Ελλάδα μπόρα έρχεται δυνατή και φεύγει η λιακάδα.
  Μαύρος θα γίνει ο ουρανός φεύγει η προστασία, φεύγουν πια οι Αρχάγγελοι, κι έρχονται τα θηρία
  πήρε εντολή ο διάβολος, πήρε την εξουσία να βασανίσει τη χώρα αυτή, με πείνα κι αναρχία

  ...

  Εκτός απ' τα παιδάκια μου, το ποίμνιο το δικό μου δεν έχει εξουσία καμιά να βλάψει το στρατό μου.
  Στο στόχαστρο είναι οι Έλληνες, για κατοχή η Ελλάδα ύπουλα θα σας χτυπήσουνε με συγκατάθεση κι από κράτη άλλα
  Θά 'ρθουνε οι Αγαρηνοί, να πάρουν τα νησιά σας, το ξέρουν οι κυβερνήτες σας είναι υπεύθυνοι για το κατάντημά σας
  Τα πούλησαν τα εδάφη αυτά, είναι όλα προγραμματισμένα, να μην τα βρίσκουν στην Βουλή να είναι όλα διαλυμένα

  ...

  Θα επιτρέψω τότε εγώ να δείτε γεγονότα να βγάλουνε τις μάσκες τους να βγουν όλα στη φόρα
  τότε θα δείτε στην Βουλή μεγάλες αποκαλύψεις ξεδιάντροπα θα λέγονται, χωρίς να νιώθουν τύψεις.
  Ίσως τότε καταλάβετε, και πλέον αντιληφθείτε ποιοι διοικούν τη χώρα αυτή, στα πρόσωπά τους, τον διάβολο θα δείτε.
  Παιδάκια μου αγαπητά, μόνο η προσευχή σας θα σας φρουρήσει σίγουρα, τη χώρα σας και την ψυχή σας.
  Στη Μάνα σας την Παναγιά και σ' όλους τους Αγίους κάνετε παράκληση να σπεύσουν να βοηθήσουν!
  Αφήστε πια τα είδωλα, είδωλο να ν’ ο Χριστός σας για να 'ρθει η Ανάσταση να φύγει ο Σταυρός σας!

  Αμήν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή