Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΞΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ! ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ;

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ LOCKDOWN…H YΓEIONOMIKH AΣTYNOMIA ΣYΓKΡOYΣTHKE ME ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ!

3 ΒΙΝΤΕΟ

 

Ξεσηκωμός στο Δουβλίνο κατά του lockdown…Οι δυνάμεις της υγειονομικής τάξης η υγειονομική αστυνομία όπως στο Ιράν υπάρχει θρησκευτική αστυνομία συγκρούστηκε με διαδηλωτές σε μια συγκέντρωση κατά του lockdown στο Δουβλίνο στο Grafton Street το απόγευμα του Σαββάτου.

Η διαδήλωση ήταν προγραμματισμένη σήμερα στις 14h στο Stephen’s Green.Η Gardaí (ιρλανδέζικη αστυνομία) συγκρούστηκε με τους διαδηλωτές που είναι εναντίον των μέτρων Covid-19 και τους εμπόδισε να κατακλύσουν την πλατεία St Stephen’s Green στο Dublin όπως είχαν προγραμματίσει. Οι ταραχές οπότε ξέσπασαν στους παρακείμενους δρόμους.

Το τηλεοπτικό κανάλι της Ιρλανδίας RTÉ μετέφερε πως κάποιος αριθμός διαδηλωτών συνελήφθηκε.

Η αστυνομία ως συνήθως χρησιμοποίησε γκλομπ για να διαλύσει τη συγκέντρωση και να τους απβθήσει στο Grafton Street,αλλά δέχθηκε επίθεση με πυροτεχνήματα κι αντικείμενα που εκσφενδονίστηκαν εναντίον της μεταφέρει το RTÉ.Το Γραφείο Δημοσίων Έργων έκλεισε το πάρκο μετά από εντολές της αστυνομίας.

Ο Tánaiste (αντιπρόεδρος) ο Leo Varadkar δήλωσε “τρομοκρατημένος” από αυτό που συνέβη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου