Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ


ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΙΝΑΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

ΒΙΝΤΕΟ



Στον ημιτελικό αυτού του σκουπιδότοπου της Ευρώπης που παριστάνει το μουσικό γεγονός και είναι ξεχειλισμένο από πολιτικές εμπάθειες και σκοπιμότητες, ευτυχώς η Ελλάδα έμεινε έξω!


Έτσι δεν θα πέσει το ελληνικότατο τραγούδι με τους ελληνικότατους στίχους σ΄αυτήν την άθλια μουσική χωματερή της Ευρώπης, όπου όλες οι χώρες έχουν χάσει τις γλώσσες τους και όλα τα σκουπίδια που παριστάνουν τα τραγούδια είναι πασπαλισμένα με την αγγλόφωνη νεοταξική αμερικανίλα!


Όσοι είναι όντως Έλληνες πρέπει να είναι υπερήφανοι γι αυτήν την εξέλιξη.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για την Κύπρο μας, αφού ανέθεσε στην Αλβανίδα Φουρέιρα να πει ένα αγγλόφωνο σαν όλα τα άλλα...Έτσι προκρίθηκε αυτή και ο συμπατριώτης της που προ ημερών μαζί αγκαλιά σχημάτιζαν με υπερηφάνεια το σύμβολο του αλβανικού εθνικισμού...


Τους αξίζει η Γιουροβίζιον...

Συγχαρητήρια στην Γιάννα Τερζή για την βαθυγάλαζη χειρονομία της, για το Ελληνικό ήθος και ύφος και τη λιτή εμφάνιση, φορώντας ένα λευκό φόρεμα με μακριά μανίκια, ήταν σαν ένα διαμάντι ανάμεσα σε...άσε, καλύτερα να μην ειπωθεί!





Φυσικά δεν μπορούσαν τα λυσσασμένα ντομπερμαν της νέας τάξης να επιτρέψουν να περάσει ελληνικός στίχος και μουσικό χρώμα δημώδους Ελληνικής μουσικής! 


Έτσι η ελληνική αποστολή αντιμετώπισε, ήδη από τις πρόβες, τεχνικά προβλήματα. Το συμβολικό εφέ με το Ελληνικό φώς που βλέπετε στην φωτογραφία, όπως θα δείτε στο βίντεο δεν βγήκε...Και στο τέλος απόρριψη!


ΕΥΤΥΧΩΣ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ




ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

ΕΙΘΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΧΑΒΟΥΖΑ! 




4 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ? ΜΕ ΚΑΚΟΤΕΧΝΑ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΙΑΟΥΡΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΝ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΟΗ ΟΣΩΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ , ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΛΥΦΟΝΤΑΣ ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΘΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ . ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ όταν διακρίνονταν ή έπαιρναν πρωτιά τα Ελληνικά τραγούδια η χωματερή ήταν λουλουδιασμένος παράδεισος .Δικαιολογίες ανίκανων ,δλδ επειδή σε έναν διεθνή διαγωνισμό πήγαμε με ελληνική σε γλώσα και ύφος μπαρούφα επρεπε να διακριθούμε ! Ως τι? Εχει και το φαιδρό των δικαιολογιών τα ορια του.

      Διαγραφή
    2. Απάντηση στο πρώτο σχόλιο

      Καλλιτεχνικά φυσικά δεν ισχυριστήκαμε ότι το Ελληνικό τραγούδι ήταν αριστούργημα. Ήταν όμως 100% ελληνικό σε γλώσσα και ύφος, ενώ όσα προκρίθηκαν ήταν κακέκτυπα αμερικάνικων σκουπιδοτράγουδων...
      Το ζητούμενο είναι ότι το καρναβάλι αυτό που λέγεται Γιουροβίζιον, αποτελεί μουσικά την χωματερή της ευρώπης και παράλληλα υπηρετεί τα νεοταξικά σχέδια του ευρωπαϊκού σιωνισμού για εξάλλειψη των εθνών, των γλωσσών και του πολιτισμικού ύφους και ήθους!
      Κατά τούτο λοιπόν, χαιρόμαστε που η χώρα μας έμεινε έξω από αυτήν την χωματερή...

      Διαγραφή
  2. Απάντηση στο δεύτερο σχόλιο

    Προφανώς δεν κατανοείς το πνεύμα του άρθρου. Πάντοτε χωματερή ήταν! Και όταν κερδίσαμε την πρώτη θέση με αγγλικό στίχο αμερικάνικου σαχλοτράγουδου και τότε χωματερή ήταν!
    Η Χωματερή αυτή, θα το ξαναπούμε μήπως το εμπεδώσεις,υπηρετεί τα νεοταξικά σχέδια του ευρωπαϊκού σιωνισμού για εξάλειψη των εθνών, των γλωσσών και του πολιτισμικού ύφους και ήθους!
    Έτσι νομίζουν ότι μας τιμώρησαν, ενώ στην πραγματικότητα μας έχουν τιμήσει διαχωρίζοντάς μας από τον σκουπιδότοπο αξιών και ήθους που είναι η σημερινή σιωνιστική ευρώπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή