Κυριακή 13 Μαΐου 2018

ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΩΔΗ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ



ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΦΟΝΙΚΗΣ ΝΟΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ!

ΒΙΝΤΕΟ


Ο γνωστός δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς αποκάλυψε ότι θα …εμφανιστεί μία νόσος η οποία θα έχει τόσο μεγάλη καταστρεπτική ισχύ που θα αφανίσει στο διάβα της εκατομμύρια ανθρώπους . 

Ο γνωστός «ηγέτης» των τεχνολογιών αναφέρει ότι φονική επιδημία θα εμφανιστεί με μορφή πανδημίας, αποκαλύπτοντας ότι θα χαθούν περίπου 30 εκατομμύρια άνθρωποι… μέσα σε έξι μήνες μετά την εμφάνιση της νόσου.


Μιλώντας σε όλους του κατοίκους του πλανήτη γη, τους προειδοποιεί να προετοιμαστούν όπως γίνεται σε περιόδους πριν από πόλεμο.

Οι δηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε ειδική εκδήλωση για τις επιδημίες που οργάνωσε η ιατρική οργάνωση Massachusetts Medical Society και το περιοδικό «New England Journal of Medicine».

Ο γνωστός «φιλάνθρωπος» κ. Γκέιτς ομολόγησε ότι φοβάται και ο ίδιος για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Άλλες πληροφορίες φέρουν τον αμερικανικό στρατό να έχει αναπτύξει εδώ και καιρό ένα «γονιδιακό όπλο» το οποίο όπως λένε διάφοροι έγκυροι επιστήμονες, είναι σε θέση να εξολοθρεύσει ολόκληρες εθνότητες κατά την διάρκεια ενός μελλοντικού πολέμου, προκαλώντας πανικό στην επιστημονική κοινότητα.

Η Υπηρεσία Προηγμένων Ερευνητικών προγραμμάτων Άμυνας (DARPA) έλαβε 100 εκατομμύρια δολάρια για την έρευνα κατασκευής «γονιδιακού όπλου», σε μια προσπάθεια να τελειοποιήσει την ικανότητα να εξαλείψει ορισμένους τύπους ανθρώπων με βάση τη γενετική τους σύνθεση, υπακούοντας στο τρομερό σχέδιο μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού μέσω ενός ολοκληρωτικού πολέμου .

Εγγραφα αποκαλύπτουν ότι η DARPA έχει καταστεί η κορυφαία πηγή χρηματοδότησης για την δημιουργία τεχνολογίας ικανής να προκαλέσει γενετική εξαφάνιση εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως.

Αυτή η πληροφορία έρχεται από ομάδα εμπειρογνωμόνων των Ηνωμένων Εθνών της επιτροπής για τη Βιολογική Ποικιλότητα (CBD), οι οποίοι συζητούν για την εφαρμογή μορατόριουμ στην γονιδιακή έρευνα διότι αρκετές χώρες εξέφρασαν φόβους για πιθανή στρατιωτική εφαρμογή.

Οι διπλωμάτες του ΟΗΕ επιβεβαίωσαν στην εφημερίδα «The Guardian» ότι η απελευθέρωση πληροφοριών θα αποκαλύψει πολλά επικίνδυνα πράγματα για αυτού του είδους τα όπλα .

Η εκδήλωση της οργάνωσης Massachusetts Medical Society μάλλον λειτουργεί ως μέσο καθοδήγησης της ανθρωπότητας για σχέδια που απεργάζονται «σκοτεινοί τύποι σε σκοτεινά υπόγεια».

Μάλιστα αναφέρθηκε και «μοντέλο προσομοίωσης που έφτιαξε το Institute for Disease Modeling, σύμφωνα με το οποίο μια πανδημία σαν αυτή του 1918 που σκότωσε 50 εκατ. ανθρώπους, σήμερα θα σκότωνε 30 εκατ. στους πρώτους έξι μήνες».

Τόσο σίγουροι είναι για το «γονιδιακό όπλο» που έχουν κατασκευάσει κάποιοι.

«Ο κόσμος πρέπει να προετοιμαστεί για πανδημίες με τον ίδιο σοβαρό τρόπο που προετοιμάζεται για πόλεμο», επανέλαβε.

Και είπε πως τη μία και μοναδική φορά που ο αμερικανικός στρατός πήρε μέρος σε μια προσομοίωση κατά επιδημίας ευλογιάς, τα αποτελέσματα ήταν «ευλογιά ένα, ανθρωπότητα μηδέν», αναφέρει ο Γκέιτς .


Ο ίδιος τόνισε επίσης ότι είμαστε πιο κοντά από ποτέ σε ένα παγκόσμιο εμβόλιο κατά της γρίπης, έναν σκοπό για τον οποίο το ίδρυμά του Bill and Melinda Gates Foundation έχει ήδη δώσει 12 εκατ. δολάρια για την ανάπτυξή του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian, το ενδιαφέρον για την τεχνολογία που αφορά γονιδιακά όπλα έχει «εκτοξευθεί» στα ύψη , μετά την αποκάλυψη μυστικής αναφοράς ομάδας ελίτ επιστημόνων για την δημιουργία ενός γονιδιακού «όπλου» ικανού να αφανίσει εκατομύρια ανθρώπους.

Αυτό αποκάλυπτε email του Βιολόγου επιστήμονα Gerald Joyce, ο οποίος συμπροεδρεύει σε μια ομάδα μελέτης του ινστιτούτου Jason .

Μια δεύτερη έκθεση του ίδιου ινστιτούτου το 2017, αξιολόγησε «τις πιθανές απειλές. Αυτή η τεχνολογία μπορεί να «οπλίσει» τα χέρια οποιουδήποτε, καθώς και τα τεχνικά εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν για να αναπτυχθεί η τεχνολογία αυτού του είδους» , γράφει ο Joyce.

Το πρόγραμμα Ανθρώπινου Γονιδιώματος στο οποίο αναφέρθηκε ο Νικούλιν, ξεκίνησε στο Cold Springs Harbor των ΗΠΑ, το ίδιο εργαστήριο στο οποίο ξεκίνησε το διαβόητο Eugenics Record Office το 1910 όπου επιστήμονες προσπαθούσαν να ξεχωρίσουν ανώτερες γενετικά φυλές και επέβαλλαν αναγκαστικές στειρώσεις ως αποτελέσματα ευγονικής έρευνας.

Τα βιολογικά όπλα ή τα λεγόμενα “εθνοτικά όπλα” που στοχεύουν ορισμένους ανθρώπους με κοινό γενετικό κώδικα, ενώ αφήνουν τους άλλους αβλαβείς, είναι από καιρό αντικείμενο έρευνας ορισμένων χωρών.

Ένα χρόνο αργότερα, η UNESCO προειδοποίησε σε μια έκθεση με τίτλο “Γενετικά όπλα: Εφιάλτης του 21ου αιώνα”, ότι η έρευνα στον τομέα της βιοτεχνολογίας θα μπορούσε να δημιουργήσει νέους δρόμους προς την απελευθέρωση μιας τέτοιας εφιαλτικής τεχνολογίας.
“Δυστυχώς θα είναι δυνατό να σχεδιάσουμε βιολογικά όπλα αυτού του τύπου όταν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έρευνα γονιδιώματος”, δήλωσε τότε η επικεφαλής επιστήμης και πολιτικής υγείας στην Βρετανική Ιατρική Εταιρεία, Dr. Vivienne Nathanson.

Το 2004, μια έκθεση της Βρετανικής Ιατρικής Εταιρείας με τίτλο ”Βιοτεχνολογία, Όπλα και Ανθρωπότητα II”, προειδοποίησε ότι ο σχεδιασμός τέτοιων όπλων γρήγορα ”πλησίαζε την πραγματικότητα” και θα μπορούσε να συνεπάγεται γενετικές βόμβες που περιέχουν άνθρακα ή βουβωνική πανώλη που θα ενεργοποιούνταν όταν εκτίθονταν σε μια στοχευμένη ομάδα.

“Το πρόβλημα είναι ότι η ίδια τεχνολογία που αναπτύσσεται για τη δημιουργία νέων εμβολίων και την εξεύρεση θεραπείας για το Αλτσχάιμερ και άλλες ασθένειες εξουθένωσης, θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί για κακοήθεις σκοπούς”, ανέφερε ο συγγραφέας της μελέτης, Malcolm Dando.

«Σκοτεινά» μυαλά σκέπτονται «σκοτεινά» πράγματα νομίζοντας ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα για να επιτύχουν τους άνομους σκοπούς τους.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου