Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Η «ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ» ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ


«ΓΙΝΕ ΘΕΟΣ ΧΩΡΙΣ
ΤΟΝ ΘΕΟ»




Γίνε θεός χωρίς τον Θεό
Η θλιβερή πορεία της Ευρώπης
προς την καμπαλιστική θρησκεία

Παραθέτουμε ένα μικρό απόσπασμα:

Τί είναι ο Σιωνισμός;

Σιωνισμός είναι μυστική θρησκευτική οργάνωση που επιδιώκει την δημιουργία μιας παγκόσμιας και αιώνιας αυτοκρατορίας, με επίκεντρο την Ιερουσαλήμ (ή Σιών, όπως αλλιώς λέγεται).

Η θρησκεία των Σιωνιστών είναι η Καμπάλα (ή Καμπαλάχ, קַבָּלָה στα εβραϊκά ), ο εβραϊκός αποκρυφισμός (σατανισμός). Τα ιερά βιβλία του Σιωνισμού είναι το Σέφερ Γιετσιράχ (Sefer Yetzirah) και το Ζοχάρ (Zohar), αλλά έχουν χρησιμοποιήσει και αρκετές φράσεις από την Παλαιά Διαθήκη, αφού πρώτα την παραποιούν φρικτά.

Η δράση του Σιωνισμού ξεκινά επίσημα στις αρχές του 18ου αιώνα και επικεφαλής τέθηκε η οικογένεια των Ασκεναζί Εβραίων της Φρανκφούρτης Ρότσιλντ (Rothschild). Σημειωτέον, καμπαλιστές και Σιωνιστές δεν είναι όλοι οι Εβραίοι, αλλά μια συγκεκριμένη ομάδα. Υπάρχουν Εβραίοι που αντιτίθενται στον Σιωνισμό, μέχρι σήμερα.

Τα έργα και ο τελικός σκοπός των Σιωνιστών έχουν προφητευθεί από τον προφήτη Δανιήλ (στην Παλαιά Διαθήκη), στο βιβλίο της Αποκαλύψεως (Καινή Διαθήκη) και τα τελευταία χρόνια από τον Όσιο Παΐσιο τον Αγιορείτη (1924-1994).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου