Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

ΤΑ «ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ» ΕΙΝΑΙ ...ΓΝΩΣΤΑ!

Το Πεντάγωνο αναφέρει ότι παραδέχεται UFO με το ναυτικό των ΗΠΑ

CC0

ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΕΠΑΦΗ UFO ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ 

ΒΙΝΤΕΟ


ΟΙΜΟΣ- ΑΘΗΝΑ

Τι είναι τα UFO ελληνιστί ΑΤΙΑ ή αναλυτικά τα «ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ»
Είναι γήινα αντιβαρυτικά σκάφη που οι δυνάμεις που τα διαθέτουν θέλουν να παραμείνουν άγνωστα στην κοινή γνώμη. Έτσι το πεντάγωνο παραδέχεται μεν την ύπαρξή τους, αλλά την σκεπάζει συντηρώντας τον μύθο περί...εξωγήινων...

Ο αμερικανικός στρατός επιβεβαίωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, μια συνάντηση μεταξύ του ναυτικού αεροσκάφους και ενός UFO, το οποίο συνέβη πριν από περίπου 14 χρόνια.



Μία έκθεση 13 σελίδων που ανέθεσε το Πεντάγωνο αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες ενός παιχνιδιού γάτας και ποντικιού μεταξύ ενός UFO και ενός αμερικανικού ομίλου απεργιών στο Ειρηνικό, σύμφωνα με αναφορές των ΜΜΕ.

Το έγγραφο , το οποίο αποκτήθηκε από την KLAS-TV, περιγράφει ένα περιστατικό που συνέβη το Νοέμβριο του 2004 όταν το αεροπλανοφόρο USS Nimitz και τα πλοία συνοδείας του συναντούσαν ένα μη αναγνωρισμένο ιπτάμενο σκάφος στα ανοικτά των ακτών της Καλιφόρνιας.

Πριν από μερικούς μήνες, τα βίντεο που φέρεται ότι καταγράφηκαν από ένα από τα μαχητικά αεροσκάφη που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του περιστατικού Nimitz φορτώθηκαν στο YouTube, δείχνοντας τι φαίνεται να είναι ένα UFO που κυνηγάει από το αεροσκάφος.

Το άγνωστο σκάφος, που ονομάστηκε στην αναφορά ως "Tic Tac", περιγράφηκε ως ένα "στερεό λευκό" αντικείμενο μήκους 46 ποδιών, "ομαλό χωρίς άκρα".

Η έκθεση φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το άγνωστο σκάφος δεν έμοιαζε με κανένα γνωστό αεροπλάνο στον κόσμο και ήταν ικανό για "προηγμένες αεροδυναμικές επιδόσεις", με "προηγμένη πρόωση" και "ικανότητα να αποκρύπτεται ή να γίνει αόρατο", για να μην αναφέρουμε την ικανότητα να κάνουμε "ΗΠΑ ραντάρ ικανότητες δέσμευσης αναποτελεσματική. "

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα UFO κατάφεραν να αποφύγουν τα μαχητικά αεροσκάφη, τα οποίοι προσπάθησαν να το εγκλωβίσουν 
και ήταν σε θέση να "λειτουργούν χωρίς διακυμάνσεις σε κοντινή απόσταση" με την ομάδα του αεροπλανοφόρου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου