Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ


ΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ» ΥΠΟ ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ!




Γράφει ο Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Οι γονοι της ψευδοδημοκρατιας του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης, δηλαδη τα παιδια της συμμοριας των Καραμανληδων, Παπανδρεου, Σαμαραδων-Μπενακηδων, Μητσοτακηδων και νυν Τσιπρεων κ.α., εχουν μονιμο «Στασιδιο», δηλαδη μονιμη «Φωλια» στον Ναο της Δημοκρατιας του κρατιδιου αυτου.


Ουδεις απ’ αυτους που πρωταγωνισθηκεν στην αθλιοτητα της Μεταπολιτευσης δεν βρίσκεται εκτός Βουλής.

Οι Ρωμιοι ψηφοφοροι και σκλαβοι συνεχιζουν να πληρωνουν ακομη την αθλιοτητα τους…

 Ολοι τους πλεον πλουσιοι, θωρακιζονται πισω από την βουλευτικη ασυλια χωρις να σεβονται την ελληνικη ιστορια και την πολιτισμικη κληρονομια.

Με έναν απολυτα αντισυνταγματικο και βαθυτατα αντιδημοκρατικο νομο, οι κηφηνες της ως ανω συμμοριας μετετρεψαν τον υπερτατο αιρετο αξιωμα της δημοκρατικης λειτουργιας σε κληρονομικο προνομιο για την διαιωνιση της «βασιλειας» και των συμφεροντων τους.

Απ’ αυτους ουδεις θα κανει το παραμικρο για την λυση προς οφελος της Ελλαδος του Μακεδονικου ζητηματος.

Ενώ οι αρχαίοι Έλληνες με το ένα και μοναδικο βιβλιο των «Επών» του Ομήρου κατέκτησαν τον Κόσμον, οι συγχρονοι Ρωμιοι με όλα τα βιβλια του πλανητη Γη κινδυνευουν να χασουν ανεπιστρεπτι την «Μακεδονια» και το μεγαλυτερο μερος της υπολοιπης πατριδας τους.

Μαθαινουν μεν με τους ηλεκτρονικους υπολογιστες τα παντα, αλλα, όπως και στο παρελθον, εξακολουθουν να γνωριζουν τα ελαχιστα.
Ουδεις π.χ. στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης ειχε μεχρι σημερα την ευκαιρια να καθιση και να σκεφθη ποιος μπορουσε νε ειχε συμφερον π.χ. να καψη την Βιβλιοθηκη της Αλεξανδρειας και να δημιουργηση το Μακεδονικο ζητημα.

Σκοπημα μεχρι σημερα δεν δεινουν οι υπευθυνοι στον Ρωμιο τα δομικα υλικα για να χτιση αυτος ένα συμπερασμα, το οποιον θα αποτελουσε μια γνωση.

Ενώ βλεπει «online» την πυρπολιση της Βιβλιοθηκης, είναι ανικανος να αξιολογηση αυτό το οποιο συμβαινει.

Το σημερινο συστημα της Νεας Ταξης Πραγματων προσπαθει να εξαφανιση από προσωπου της Γης, ότι του απειλει, προκειμενου αυτό να ξεχασθη και υπερπροβαλει αυτό που του συμφερει γιατι θελει να διαιωνιση την αναμνηση του.

Αναδικνυει το συστημα αυτά που του συμφερουν και εξαφανιζει, κρατωντας μονο για τον εαυτο του τις ακρως απορρητες πληροφοριες, αυτά που μπορουν να του γινουν επικινδυνα.

Στις Βιβλιοθηκες και στο Ιντερνετ μπορει ο καθενας να πληροφορηθη υπαρκτα ιστορικα στοιχεια ως π.χ. το Διαταγμα του Μεδιολανου, ποιος το υπεγραψε, ποιος το εκανε, ποιον αφορουσε;

Αυτό π.χ. υπεγραφει το 313 μ.Χ. από τον αυτοκρατορα της ρωμα’ι’κης αυτοκρατοριας Κωνσταντινο. Γιατι το υπεγραψε; 

Μηπως για να σταματησουν οι διωγμοι εναντιον των Χριστιανων από την τοτε κυριαρχη θρησκεια της αυτοκρατοριας του, από την ελληνικη θρησκεια του δωδεκαθεου;

Ηταν ο αυτοκρατορας Κωνσταντινος αρχιερεας της θρησκειας αυτης και ο ζων-Θεος, εφ’ οσον θρωρουνταν Υιος του ενανθρωπισμενου Θεου.

Ποιος ηταν τοτε ο ενανθρωπισμενος Θεος για την ρωμαϊκη αυτοκρατορια; Ο Μεγας Αλεξανδρος;

Ο δεκατος τριτος Θεος της Ρωμης; Συνεπως είναι βεβαιο ότι στο ιστορικο ετος 313 μ.Χ. υπηρχε στην  ρωμαϊκη αυτοκρατορια μαυσωλειο του Μεγαλου Αλεξανδρου και πολύ πιθανων στην Ρωμη, δηλαδη εκει οπου βρισκοταν και ο ζων-Υιος του Μεγαλου Αλεξανδρου, ο αυτοκρατορας Κωνσταντινος.

Εκει καταληγει ο κάθε ανθρωπος με την λογικη του.
Το ετος 313 μ.Χ. ο ταφος του Μεγαλου Αλεξανδρου ηταν γνωστος στο τοτε υπαρχων συστημα και στον λαο.

Όταν αλλαξαν τα συμφεροντα της εξουσιας της  ρωμαϊκης αυτοκρατοριας, όταν δηλαδη ο Αλεξανδρος ο Μεγας και ο ταφος του εγιναν για την  ρωμαϊκη αυτοκρατορια αυτό που πολύ αργοτερα εγιναν οι Τσαροι για την Σοβιετικη Ενωση, ο Μπιν Λαντεν για τον σημερινο δυτικο κοσμο ή ο Κανταφι για την σημερινη Λιβυη, τοτε επεσε στην ληθη.
Ποτε εγινε αυτό;

Στις 27.02.380 μ.Χ. ο αυτοκρατορας της ρωμαϊκης αυτοκρατοριας Θεοδοσιος ο Α’ ανεγνωρισε τον Χριστιανισμο ως επισημη θρησκεια της αυτοκρατοριας… «επιθυμουμε όλα τα διαφορα υπακουα Εθνη […] να ακολουθουν την Θρησκεια που παραδοθηκε στους Ρωμαιους από τον αγιο Αποστολο Πετρο» και στις 08.11.392 μ.Χ. εθεσε εκτος νομου την αρχαια θρησκεια.

Στις 02.05.381 μ.Χ. εξεδωσε το λεγομενο «Εδικτο κατά των αποστατων» με το οποιο τιμωρουνταν με πληρη υστερηση δικαιωματων δικαιοπραξιας ολους τους πρωην Χριστιανους, που επεστρεψαν στην εθνικη θρησκεια.

Στις 21.12.382 μ.Χ. απαγορευσε με ποινη θανατου και δημευση περιουσιας των φυλων Εθνικων ( που χαρακτηριζονται «παραφρονες» και «ιεροσυλοι»), κάθε μορφη θυσιας, μαντικης, ψαλμωδιων προς τιμη των Θεων ‘η τις απλες επισκεψεις σε αρχαιους Ναους και Ταφους.

 Το ετος 384 μ.Χ. διεταξε την κατεδαφιση ‘η το σφραγισμα εθνικων ιερων και υπεγραψε νεα απαγορευση των θυσιων, ενώ στις 24.02.390 μ.Χ. ανανεωσε την πληρη απαγορευση των θυσιων και των επισκεψεων σε εθνικους ναους.

Ως συνεπεια της διογκουμενης ελλειψης ανεκτικοτητας, το ετος 392 μ.Χ. καταστραφηκε ο μεγαλος ναος του Σεραπι στην Αλεξανδρεια της Αιγυπτου.

Τι συμπερασμα βγαινει απ’ όλα τα ως ανω; Από τις 27.02.328 μ.Χ. αλλαξαν τα συμφεροντα της Ρωμης και ο Ταφος του Μεγαλου Αλεξανδρου εγινε απολυτα ανεπιθυμητος.

Από αυτην την ημερομηνια και μετα ο Μεγας Αλεξανδρος εγινε για την Ρωμη ότι ο Μπιν Λαντεν για την Ουασιγγκτον ‘η ο Κανταφι για την Τριπολη…δηλαδη επικινδυνος.

Το συστημα εξουσιας της τοτε εποχης εξαφανεισε τον Ταφο και το Λειψανο του Μεγαλου Αλεξανδρου που σημαινει, ότι αυτος ο οποιος το εκανε γνωριζει που τοποθετησε αυτό το Λειψανο.

Μηπως, όπως φημολογειται, στον Ταφο του ανυπαρκτου ιστορικα Μαρκου στον αντιστοιχο ναο της Βενετιας; Η τοτε εξουσια της  Ρωμης δεν εχει χασει μεχρι σημερα την συνεχεια της τουλαχιστον ως προς το Βατικανο.

Το Βατικανο της σημερον συνεπως γνωριζει που βρισκεται κρυμενο το Λειψανο του Μεγαλου Αλεξανδρου.

Αυτό εχει πολύ μεγαλη σημασια για την καθημερινοτητα του συνολου της σημερινης ανθρωποτητας και μπορει να γινη «πυρηνικη βομβα» στα θεμελια της σημερινης Νεας Ταξης Πραγματων.

Μηπως την ιδια τυχη δεν ειχαν οι κυλινδροι παπυρων από χαλκο που εντοπισθηκαν το 1947 στο Qumran τηs νεκραs θαλασσαs και υποβαθμιστηκαν σκοπημα από το Βατικανο από το 1954;

Η συγκοληση της ιστοριας και θεολογιας αποτελει ένα χαρακτηριστικο γνωρισμα της χριστιανικης θρησκειας.
Το ένα όμως αποτελει απειλη για το άλλο.
Γι’ αυτό σκεπαζονται εντεχνα τα συνορα μεταξυ τους.

Απαγορευεται μεχρι σημερα η συσχετιση του ιστορικου Ιησού με τον Χριστό της χριστιανικης πιστης.

Οι ως ανω παπυροι αλλαξαν πολλα χερια και από το 1966 περασαν στην δικαιοδοσια του Μουσιου Rockeffeler υπο την επιρροη της κυβερνησης της Ιορδανιας και κατεληξαν με τον πολεμο των 6-ημερων το 1967 στην δικαιοδοσια του Ισραηλ.

Από το 1967 παραδοθηκαν σε μια διεθνη ομαδα επιστημονων με στοχο την αποκρυπτογραφιση αυτων στην αρχαιολογικη σχολη των Γαλλων Δομινικανων στην Ιερουσαλημ «Ecole Practique d’ Etudes Bibliques».

Η σχολη αυτή υπαγεται στην παπικη επιτροπη της Βιβλου και συνεπως εμποδιζει κάθε επιστημονικη ανιχνευση των παπυρων.

Εαν βρεθει ο Ταφος του Μεγαλου Αλεξανδρου είναι απειλή για την Νεα Ταξη Πραγματων.

Οι Εβραιοι από την εποχη του Αντιοχου Δ’ του Επιφανους και των Μακκαβαιων μισουν τους Ελληνες και επιδιωκουν να τους «θαψουν» ζωντανους, ξεκινωντας από τον Ιδιο τον Μεγα Αλεξανδρο.

Δεν αποτελει τυχαιο γεγονος που ολοι οσοι, ακομη και ο νυν Πρωθυπουργος του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης, δημιουργησαν και στη συνεχεια διαχειριστηκαν το λεγομενο «Μακεδονικο Ζητημα» εις βαρος του Ελληνισμου, της Ελληνικοτητας και της Αληθειας, είναι εβρα’ι’κης καταγωγης.

Από τον Τιτο και Χολμπρουκ μεχρι την Ολμπρα’ι’τα, την Μιλοβανοβιτς…και σημερα του Νιμιτς είναι εβρα’ι’κης καταγωγης.

Μια αποκάλυψη του Τάφου του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην σημερινή εποχή θα είχε άπειρες παρενέργειες σε όλη την πολίτικη της Νέας Τάξης Πραγμάτων άλλα και στο λεγόμενο «Μακεδονικό Ζήτημα», διότι θα αποκαλύπτονταν όλο το ελληνικό του φορτίο και θα ανάγκαζε τους Σκοπιανούς και τους άλλους βουλγαροφώνους να πετάξουν το καρναβαλίστικο ντύσιμο τους ως Μακεδόνες και να εξευτελιστούν στο παγκόσμιο κοινό.

Τολμανε συνεπως οι Εβραιοι και οι Σκοπιανοι να «απαιτησουν» από το Βατικανο την αποκαλυψη του Ταφου του Μεγαλου Αλεξανδρου;

Ποιο όμως είναι το Βατικανο σημερα με τα ταγματα των Ιησου’ι’των και Μαλτεζων, δηλαδη με αυτους που διατηρουν την εβραιοχριστιανικην εσπερια και με αυτους που καθοδηγουν την τρανσατλαντικην αυτοκρατορια, την ετσι ονομασθεισα Malteser-Killery.

H μεχρι προσφατα πολεμικη δυνατοτητα, με καταρρευση πρωτα του χρηματοπιστωτικου συστηματος και την εκρηξη μετα του τριτου Παγκοσμιου Πολεμου αντικατασταθηκε, διοτι η Ρωσια και η Κινα απορριπτουν την ιδεα ενός τριτου Παγκοσμιου Πολεμου.
Ετσι επικρατησεν και ρυθμιζει την ολη κατασταση (Πολεμος ‘η Ειρηνη) ο Ιησου’ι’της Trump των ΗΠΑ. 

Παρ’ όλα αυτά το ταγμα των Μαλτεζων του Βατικανου κραυγαζει ανεξελεκτα για πολεμο, ενώ το ταγμα των Ιησου’ι’των διατυπωνει την αναποτελεσματικοτητα ενός τετοιου εγχειρηματος, λογω της αυξανομενης στρατιωτικης ισχυος της Ρωσιας και Κινας.

Με την καταργιση και διαλυση των σωματων Α’ και Β’ στρατου από τους Εφιαλτες που ασκουν στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης εξουσια, αφοπλισθηκε στρατιωτικα ολοκληρωτικα η Μακεδονια μας.

Με την ονοματολογια που θα ενεχθουν οι Εφιαλτες και οι Νεοκομιτατζηδες του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης, που στις μερες μας διαπραγματευονται δηθεν με τους Σκοπιανους Νεοκομιτατζηδες, θα επιταχυνουν τα σχεδια του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου στα βορεια συνορα μας όπως αυτά διατυπωθηκαν από την εβραια ιστορικο Ρενα Μολχο στο συνεδριο του Νοεμβριου 1992 με θεμα «εβρα’ι’κες κοινοτητες της νοτιοανατολικης Ευρωπης κατά τους τελευταιους πεντε αιωνες».

Οι Εβραιοι θα διεκδικησουν σε λιγο την Θεσσαλονικη, ως εβραϊκο ανεξαρτητο κρατος των Εβραιων.

Μεθοδευεται η αναδειξη της Θεσσαλονικης σε πρωτευουσα μιας βαλκανικης Ομοσπονδιας, δηλαδη η μελλοντικη αυτονομηση της Μακεδονιας από το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης.
Και αθορυβα ριχνουν μαχαιριες πισώπλατα στο κρατίδιο της Ρωμιοσύνης.

Με την υλοποιηση των ως ανω σχεδιων δεν αποκλειεται πλεον να αποκαλυψουν και τον Ταφον του Μεγαλου Αλεξανδρου, εάν αυτος δεν βρίσκεται πράγματι στον λόφο Κόστα της Αμφίπολης.


Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου



Σημείωση Οίμου Αθήνας

Υπό τον όρο "Εβραίοι" ο συγγραφέας εννοεί τους σιωνιστές παλαιούς Εβραίους και τους ψευδοεβραίους τους εκ Χαζάρων που σήμερα αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία του κράτους του Ισραήλ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου