Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΗ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΑΡΙΧΕΥΜΕΝΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΟΥ ΗΓΕΤΗ ΠΑΡΑ Η "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ


ΠΟΙΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ; ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ Ο ΛΕΝΙΝ





Γράφει ο Γκρεμιστής

Δεν ντρέπεστε λιγάκι! 

Να παρακολουθείτε μουγκοί και άβουλοι από την «πολιτική γ@μ...ορθότητα» σας, να εξισώνουν το βδέλυγμα της νεοφιλελεύθερης εξαλλοσύνης Μπουτάρη με τον λαϊκό μάρτυρα Γρηγόρη Λαμπράκη; 


Δεν ντρέπεστε που διαολοστέλνετε αποκαλώντας φασίστες, απλούς ανθρώπους που μέσα στην δυστυχία και το θανατικό που έχουν βιώσει από το καθεστώς που βγάζει Μπουτάρηδες, εξέφρασαν μέσα από την επιδοκιμασία των προπηλακισμών, την συσσωρευμένη οργή τους; 

Δεν ντρέπεστε που βάζετε πλάτη σπρώχνοντας αυτόν τον κόσμο στην αγκαλιά της ακροδεξιάς και των εθνικιστών; 

Ποιοι είστε εσείς που θα χαρακτηρίζετε συλλήβδην το λαό φασίστα; 

Ποιοι επαναστάτες και ποιοι ριζοσπάστες! 

Βολεμένα νομιμόφρονα ανθρωπάκια είστε, που καταδικάζουν τρομοκρατημένα την βία, μόλις σκάσει μια κροτίδα. Μόλις δείτε μια σταγόνα αίμα παθαίνετε ακράτεια. 

Που κρύβεστε τώρα που ο λαός μας πεθαίνει; Οι οργανώσεις σας έχουν γίνει υποκαταστήματα των ΜΚΟ. Κι αντί να είστε στην παρανομία, κάνετε “σουαρέ” και διεθνή φόρουμ με τα αντίστοιχα «life style» επαναστατικά μορφώματα της Ευρώπης. 

Αν είναι να περιμένουμε από εσάς να οδηγήσετε την λαϊκή επανάσταση, καλύτερα να περιμένουμε να αναστηθεί ο Λένιν. Γιατί εσείς έχετε μικρότερες πιθανότητες κι από αυτό. 

Δεν έχετε καμία σχέση με το λαό. 

Ζείτε στον μακάριο κόσμο των αμφιθεάτρων ανταγωνιζόμενοι ποιος θα βγάλει τον πιο επαναστατικό λόγο, αυτοϊκανοποιούμενοι ακούγοντας τον εαυτό σας, κηρύσσοντας μέρα παρά μέρα την επανάσταση. 

Και μετά πάτε όλοι για φρέντο στα Starbucks. 

Είστε ρουφιάνοι του λαού και προδότες της εργατικής τάξης. Γιατί αντί να είστε μπροστάρηδες στην απελευθέρωση του λαού κάθεστε, άλλος στην έδρα του, άλλος στον καναπέ του κι' άλλος στον υπολογιστή του και καταδικάζετε το θυμικό του λαού. 

Είστε το πιο αντεπαναστατικό κομμάτι του συστήματος. 

Είστε το πραγματικό βάρος της ιστορίας. 

Ντροπή σας!!!



1 σχόλιο:

  1. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΡ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΜΚΟ, ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ. ΕΥΓΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή