Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ!

Ο Τ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΙΣΡΑΗΛ Ο ΕΧΟΥΝΤ ΜΠΑΡΑΚ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΣΥΣΩΜΟ ΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΖΗΤΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ BIBI!

5 ΒΙΝΤΕΟ



Ο πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ Εχούντ Μπάρακ καλεί σε πολιτική ανυπακοή αφού ο στρατός ανακοίνωσε την επιστροφή των σορών 6 ομήρων από τη Λωρίδα της Γάζας και λέει ότι «ο Νετανιάχου δεν θέλει να σταματήσει τον πόλεμο και πρέπει να ανατραπεί». 

Tα συνδικάτα κήρυξαν Γενική Απεργία για σήμερα  Δευτέρα και έχουν οργανώσει κινητοποιήσεις και διαδηλώσεις.

Η Ισραηλινή συνδικαλιστική ομοσπονδία προκηρύσσει γενική απεργία τη Δευτέρα ως ένδειξη διαμαρτυρίας στους χειρισμούς της κυβέρνησης και απαιτώντας να υπάρξει συμφωνία για απελευθέρωση ομήρων.

Η Συνδικαλιστική Ομοσπονδία του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν θα είναι κλειστό για όλες τις αφίξεις και τις αναχωρήσεις αύριο το πρωί σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά της κυβέρνησης.

Όλα άρχισαν μετά την τελευταία ανακοίνωσή του στρατού ότι ανακάλυψε άλλα 6 πτώματα ομήρων στη ΄Γάζα. Ο στρατός ανακοίνωσε ότι υπάρχουν άλλοι 100 όμηροι..

ΣΥΣΩΜΟ ΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΖΗΤΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ BIBI

Δεκάδες χιλιάδες κατέκλυσαν το Τελ Αβίβ σε μεγάλη διαδήλωση και ζητούν Παραίτηση Νετανιάχου και εκεχειρία με συμφωνία για απελευθέρωση ομήρων .. Bίαια επεισόδια Γίνεται λόγος για 100.000 διαδηλωτές

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! τ. Πρωθυπουργός του Ισραήλ Εhud Barak: η στρατηγική των μεσσιανιστών Υπουργών Νετανιάχου είναι η κλιμάκωση ώστε να επιταχυνθεί η έλευση ”Μεσσία”/Αντίχριστου! 

Υψηλόβαθμοι του Ισραήλ (τ. Πρωθυπουργός, Νομπελίστας, τ. Αρχηγός Μοσάντ κ.α) απαιτούν να μην μιλήσει ο Νετανιάχου στο Κογκρέσο: Δεν εκπροσωπεί το Ισραήλ, οδηγεί το κράτος προς εξαφάνιση!

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ Το κόμμα του Νετανιάχου το Λικούντ απαιτεί από εισαγγελέα να διώξει τον τ. Πρωθυπουργό Ehud Barak και τον τ. αρχηγό της Μοσάντ Tamir Pardo γιατί κάλεσαν το Κογκρέσο ν’ ακυρώσει την ομιλία του Νετανιάχου!



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου