Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΟΛΕΤΗΡΕΣ

Π.ΠΑΥΛΟΣ: «Η "ΚΡΥΦΗ" ΑΤΖΕΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ» 
ΒΙΝΤΕΟ 



Την ώρα που η Τουρκία επιτίθεται στην Ελλάδα και στα συμφέροντα της , η ελληνική κυβέρνηση δίνει την εντύπωση ότι έχει σηκώσει λευκή σημαία, προκαλώντας πάρα πολλά ερωτήματα αλλά και μια διαπίστωση που γίνεται δυστυχώς με καθυστέρηση 6 χρόνων. 

Ο κ.Κυριάκος Μητσοτάκης ούτε στις εκλογές του 2019 ,ούτε στις εκλογές του 2023 είπε στονν κόσμο ποια είναι η ατζέντα του στα εθνικά θέματα και ειδικά στα ελληνοτουρκικά. Την εύστοχη επισήμανση κάνει ο κ.Παναγιώτης Παύλος μιλώντας στο militaire channel. 

Προφανώς κανείς δεν είχε δώσει σημασία ,γιατί άπαντες θεωρούσαν δεδομένο ότι και οι κυβερνήσεις Μητσοτάκη θα τηρούσαν τουλάχιστον τις αυτονόητες ελληνικές θέσεις…Τα έξι χρόνια διακυβέρνησης Μητσοτάκη έθεσαν υπό αμφισβήτηση ακόμη και τα αυτονόητα… 

«Η Τουρκία θέλει να συρρικνώσει τον Ελληνισμό, θέλει να διώξει την Ελλάδα από το Αιγαίο, λειτουργεί λες και θέλει να αποδείξει ότι είναι συνέχεια της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας», λέει ο κ.Παύλος και επικαλείται τον Χρήστο Γιανναρά που πριν μερικές μέρες έφυγε. Είχε πει ότι η Ελλάδα σκοτώνει τον Ελληνισμό και φαίνεται πως ακριβώς αυτό ζούμε.


Ο Παναγιώτης Παύλος δίδαξε για περισσότερα από δέκα χρόνια ελληνική γλώσσα και πολιτισμό σε νέους ομογενείς και αλλοδαπούς. 

Έχει διατελέσει Εμπειρογνώμων του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Ιδρύματος Ωνάση. Είναι επιμελητής εκδόσεων και διοργανωτής διεθνών συναντήσεων, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Παράλληλα με την ερευνητική εργασία στη Φιλοσοφία αρθρογραφεί στα ελληνικά, αγγλικά και νορβηγικά. Ζει στη Νορβηγία, όπου είναι Επιστημονικός Συνεργάτης και Λέκτορας στο Πανεπιστήμιο του Όσλο, και Στρατηγικός Σύμβουλος.



1 σχόλιο:

  1. Ακολουθώντας τις υποδείξεις των ισχυρών της Δύσης στο Κυπριακό πρόβλημα από το 1955 μέχρι σήμερα καταφέρανε οι πολιτικοί του συστήματος να είμαστε ένα βήμα πριν την επίσημη διχοτόμηση του νησιού. Όταν στερείσαι εθνικής μακροχρόνιας στρατηγικής που να πηγάζει από την ιστορική πορεία του Έθνους μας, όταν δεν λαμβάνουν οι του πολιτικού συστήματος υπ όψει τους τα ιστορικά λάθη μας μοιραία θα τα επαναλάβουμε.
    Οι σταυροφορίες των Δυτικών με τις οποίες ξεκίνησαν την αποικιοκρατία και οι επιδρομές των Νορμανδών είχαν ως αποτέλεσμα την διάλυση της μεσαιωνικής αυτοκρατορίας μας και την υποδούλωσή μας στους Τούρκους. Σήμερα με την μονεταριστική τους πολιτική στην Ε.Ε., την εθνοκτόνα για εμάς επιβολή των μνημονίων στη διαχείριση της οικονομίας μας, έχουμε χάσει μεγάλο μέρος της αποτρεπτικής μας δύναμης απέναντι στα Οθωμανικά όνειρα και τις επιδιώξεις των Τούρκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή